Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، فرهاد رئیسی صبح امروز در جلسه بررسی طرح جامع شهری گفت: با توجه به اینکه طرح جامع و طرح تفصیلی، آینده شهر را مشخص می‌کند بنابراین می‌طلبد تمامی اطلاعات در اختیار مشاور طرح قرار گیرد تا گره و مشکلات شهر بررسی و رفع شود.

وی با بیان اینکه سرانه‌های ورزشی باید در طرح جامع شهری دیده شود، افزود: در حال حاضر در جنوب شهر سرانه ورزشی تنها ۲۰ سانتی‌متر است، بنابراین در راستای توسعه سرانه‌های ورزشی اهتمام ویژه باید داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای اسلامی شهرکرد بیان کرد: همچنین باید در سرانه فضای سبز به جنوب شهر و ناحیه غرب شهرکرد توجه ویژه شود، چراکه در جنوب باید فضای سبز به‌گونه‌ای باشد که از ورود ریزگردهای دشت شهرکرد به شهر جلوگیری شود.

رئیسی با بیان اینکه باید به دنبال افزایش سطح تراکم ساخت و ساز با در نظر گرفتن سرانه‌های فضای باز باشیم، خاطرنشان کرد: با توجه به تأکیدهای جدید برای بهره‌‌برداری مناسب از زمین در شهرکرد باید به سمت افزایش سطح تراکم در ساخت و سازها در ارتفاع باشیم تا مردم به جای خرید زمین گران‌قیمت به سمت خرید مسکن ارزان‌قیمت بروند.

وی با بیان اینکه تمامی این مشکلات در طرح جامع و تفصیلی باید دیده شود، گفت: چنانچه در آینده مشکلی در شهر ایجاد شود به طرح جامع و تفصیلی برگشت داده می‌شود، بنابراین امروز باید همه مدیران متولی امر بسیج شوند و مشکلات را شفاف برای مشاور بیان کنند.

 امکان تغییر امکان کاربری اراضی صنایع حوضچه‌ای وجود ندارد  

بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در ادامه جلسه بیان کرد: در طرح جامع شهری باید مغایرت‌ها برطرف و در طرح مورد نظر تمامی موارد و مباحث شهری از جمله ترافیک و تغییر کاربری اراضی در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه لازم است طرح‌های جامع شهری بروزرسانی شوند تا بتواند نیازهای شهر را برآورده نماید، افزود: باید مشکلات و معضلات شهر بررسی و راهکارهای لازم در طرح جامع دیده تا نسخه یکسانی برای شهرها پیچیده نشود بلکه طرح شهر مطابق با نیازها و شرایط همان شهر تدوین شود چراکه هدفمان از دنبال کردن این بازنگری تأمین منافع شهروندان است.

عبدالغنی با بیان اینکه در تهیه برنامه پنج‌ساله شهرداری طرح جامع بسیار تأثیرگذار است، ادامه داد: در طرح جامع و تفصیلی باید ساماندهی مشاغل نیمه‌مزاحم، مسائل ترافیکی، اراضی‌هایی نظیر صنایع حوضچه‌ای، فناوران ۲ و کمربندی ۱۵ خرداد به درستی دیده شود.

شهردار شهرکرد خاطرنشان کرد: براساس اظهارات مشاور طرح جامع شهری و با توجه به ضوابط و قوانین و مقررات راه و شهرسازی امکان تغییرکاربری اراضی صنایع حوضچه‌ای به‌هیچ‌عنوان وجود ندارد.

احمدرضا امینیان معاون عمرانی فرماندار شهرستان شهرکرد در ادامه جلسه بیان کرد: یکی از دلایل تأخیر در تهیه طرح جامع و تفصیلی جانمایی اراضی‌هایی برای مساجد و اماکن با کاربری‌های مختلف بوده است.

وی گفت: با توجه به اینکه سند آمایش سرزمین و اسناد توسعه شهری در دست انجام و ایده‌هایی برای توسعه شهرستان ارائه شده است، بنابراین مشاور در تلاش است تا با تلفیق این نظرات تمامی موارد و  مباحث را در طرح جامع دیده تا در آینده با مشکل مواجه نشویم.

مرجان دادایی سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری شهرکرد در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: در تهیه طرح جامع باید سهم ۱۰ درصد شهرداری مدنظر قرار گیرد و به عنوان یک محل درآمدزایی برای شهرداری استفاده شود.

وی با بیان اینکه مخالف جابجایی کمربندی ۱۵ خرداد نیستیم، تصریح کرد: باید پیشنهادات و طرح‌ها در خصوص اجرای طرح کمربندی ارائه تا بهترین طرح انتخاب شود.

سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری شهرکرد بیان کرد: در طرح جامع باید سرانه فضای سبز، آموزشی و خدماتی به درستی دیده شود.

انتهای پیام/3339/م

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهاد رئیسی رئیس شورای شهر شهرکرد شهرداری طرح جامع و تفصیلی طرح جامع شهری طرح جامع دیده شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن به مردم سه روستای مشهد 

به گزارش قدس خراسان، محسن داوری پیش از ظهر امروز در مراسم قرعه‌کشی طرح نهضت ملی مسکن که در روستای امین‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: این روزها معیشت مردم سخت شده است و باید در این زمینه کاری انجام دهیم، بخشی از موضوع معیشت مردم مربوط به مسکن است چرا که بخش زیادی از درآمد مردم باید صرف تهیه مسکن شود، اگر این مشکل را برطرف کنیم به معیشت مردم خدمت کرده‌ایم.  

فرماندار مشهد افزود: دولت سیزدهم در خراسان رضوی تدبیر خوبی در زمینه مسکن انجام داده تا مشکل مردم در حوزه مسکن حل شود، در زمینه مسکن روستایی ۴-۵ ماه است که فعالیت‌هایی انجام داده‌ایم تا این موضوع را مدیریت کنیم.  

وی بیان کرد: در سه روستای اسماعیل‌آباد، امین‌آباد و پایین‌ده زمین موردنیاز تأمین شده است، افراد ثبت نام کرده‌اند، واجدین شرایط نیز شناسایی شده‌اند و امروز قرعه‌کشی انجام می‌شود. 

داوری ادامه داد: برای واگذاری این زمین‌ها هیچ وجهی اخذ نمی‌شود، هر زمین به دو نفر متقاضی واگذار می‌شود تا در دو طبقه خانه بسازند، این زمین‌ها قابل واگذاری نیستند چرا که به صورت ۹۹ ساله اجاره داده می‌شوند و بعد از ۹۹ سال سند منتقل می‌شود. 

فرماندار مشهد با بیان اینکه هر کس زمین را واگذار کند بلااستثنا زمین را پس می‌گیریم و به کس دیگری واگذار می‌کنیم، گفت: دهیاری و بنیاد مسکن باید ظرف دو هفته پروانه‌ ساخت را صادر ‌کنند، بنابراین به محض واگذاری باید به دنبال پروانه ساخت و ساخت مسکن باشید، هر کسی ظرف یک ماه فوندانسیون را پی‌ریزی نکند می‌توانیم زمین را پس بگیریم و در قرعه‌کشی بعدی به نفر دیگری واگذار کنیم. 

وی تصریح کرد: بعد دریافت پروانه برای دریافت وام به بانک معرفی می‌شوید، برای هر واحدی که واگذار می‌شود ۳۵۰ میلیون وام قرض‌الحسنه با سود پنج درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله داده می‌شود که برای مدت ساخت و مشارکت نیز تنفس دارد، ضمانت وام نیز به صورت زنجیره‌ای است. 

داوری تأکید کرد: اگر هر زمان متوجه شویم که کسی شرایط دریافت زمین را نداشته و استعلامات اشتباه بوده است، زمین را پس می‌گیریم. 

امکان ساخت خانه ۹۵ متری در نهضت ملی مسکن فراهم شد 

بخشدار مرکزی شهرستان مشهد نیز در این مراسم با بیان اینکه این پانزدهمین هفته برگزاری قرعه‌کشی طرح نهضت ملی مسکن است، گفت: ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر در مرحله اول ثبت نام قرعه‌کشی طرح نهضت ملی مسکن شرکت کردند، استعلامات هفتگانه این ثبت‌نام‌ها باید گرفته می‌شد و در این زمینه دهیاران و شوراها همه پای کار آمدند، با وجود همه سختی‌ها امروز این کار را به مرحله اجرا رساندیم و سه هزار و ۵۷۸ متقاضی در ۱۴ روستا تأیید شده‌اند. 

حسن کاظمی افزود: از جمله تأییدیه‌های لازم این است که مسکن نداشته باشند، تسهیلات دریافت نکرده باشند، امتیاز آب، برق و گاز و سند زمینی به نامشان نباشد. 

وی با بیان اینکه پروسه زمانی ۳-۴ ماهه دریافت پروانه ساخت را به ۲۵ روز رسانده‌ایم، عنوان کرد: با توجه به اینکه صدور پروانه ساخت زمان‌بر است قرار بر این شد که دهیاران کارهای استعلام را بر اساس برنامه‌ای که داده‌ایم انجام دهند و پیش‌نویس پروانه را صادر کنند تا متقاضیان سریع‌تر کارهای ساخت را انجام دهند. 

بخشدار مرکزی شهرستان مشهد یادآور شد: تاکنون قرار بود پروانه‌های ساخت مسکن ۶۵ متری باشد اما امروز در شورای مسکن مصوب شد که اگر کسی توان ساخت ۹۵ متر را داشت، می‌تواند با دادن تعهد در متراژ ۹۵ متر خانه خود را بسازد، اما مبنا همچنان ۶۵ متر است. 

کاظمی خطاب به مردم گفت: شما باید با ما همکاری لازم را انجام دهید و در هر کجا کار پیش نرفت می‌توانید به دهیاری و بخشداری مراجعه کنید، اگر برای ساخت خانه‌ها همت کنید، ۶ ماه دیگر در منزل خودتان ساکن هستید. 

وی خاطرنشان کرد: امروز برای ۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن قرعه‌کشی صورت گرفت که ۱۷۰ واحد در روستای اسماعیل‌آباد، ۶۲ واحد در روستای امین‌آباد و ۱۸ در روستای پایین‌ده قرار دارد. 

بخشدار مرکزی شهرستان مشهد با بیان اینکه هر کس توان ساخت ندارد باید اعلام کند تا واحد را به کسی که توان ساخت دارد تحویل دهیم، اظهار کرد: بازرسی‌های محلی توسط نمایندگی‌های دهیاری و شوراها انجام می‌شود. 

کاظمی یادآور شد: ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر در بخش مرکزی شهرستان مشهد در نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد در ۱۴ روستا قرعه‌کشی انجام شده و تعداد متقاضیان سه هزار و ۵۴۴ واحد بوده که کارهای استعلام آن‌ها در حال انجام است، از این تعداد یک هزار و ۲۱۰ نفر به بنیاد مسکن معرفی شده‌اند تا روال قانونی و اداری را طی کنند و ۱۰۴ استعلام انجام شده و به مرحله اجرا رسیده است. 

خبرنگار: فریده خسروی

دیگر خبرها

  • امسال در قم هر ماه ۳۵۰ واحد مسکن روستایی و شهری تحویل می‌شود
  • نظارت درون سازمانی در شهرداری گرگان مطلوب نیست/ گله‌مندی مردم از خدمات‌شهری
  • زمین از مردم، ساخت و ساز از مسئولان
  • رویکرد ترکیبی دولت برای مقابله با چالش قیمت مسکن چیست؟
  • مردم به جای سرمایه گذاری در بانک؛ نفت بخرند!
  • چند نفر در ایران مستاجر هستند؟
  • ۶.۵ میلیون نفر در کشور مستاجر هستند/ تامین مسکن در اولویت دولت
  • واگذاری ۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن به مردم سه روستای مشهد 
  • اجرای ۳۰ پروژه بازآفرینی شهری در شهرکرد
  • مردم به جای سرمایه‌گذاری در بانک نفت بخرند!