Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: احترام به قانون وظیفه همگان و به ویژه نمایندگانی است که خود قانون‌گذار و مجریان نظارت بر آن هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ لاله افتخاری در گفت‎وگو با خبرنگار سرویس فرهنگی شبکه خبری تهران نیوز در خصوص سیلی نماینده مجلس به صورت سرباز راهور اظهار کرد: این اقدام از سوی نماینده‎ای که خود قانون‎گذار است پذیرفتنی نیست، البته واکنش عادی و نه هدفمند و هدایت شده به این قبیل اتفاقات خوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: از سویی وقوع اینگونه رفتارها از سوی نمایندگان مجلس و یا دیگر مسئولان و  شخصیت‌های برجسته کشور تازگی ندارد، همچنانی که تاکنون نمونه‎هایی از این دست را دیده‌ایم.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در بررسی ابعاد و عوامل دخیل در بروز رفتارهای هیجانی و متناقض با تعاریف قانونی، افزود: کاهش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه در بین مردم و شخصیت‎های کشوری و عدم مدیریت بحران در زمان مقتضی از مهمترین این عوامل است.

افتخاری ادامه داد: قانون‌گریزی، دور زدن، تحریف و تفسیر قانون به نفع خود ناهنجاری فرهنگی است که گاه در نماینده مجلس، وزیر، دانشجو، کارگر، کارفرما و یا دیگر اقشار مردم دیده می‎شود.

وی تاکید کرد: این نوعی ناهنجاری فرهنگی است که در آن هر کسی خود را محق می‎داند قانون را دور زده و یا نسبت به آن بی‌توجه باشد، البته رفع این خلا فرهنگی نیازمند فرهنگسازی است.

این کارشناس امور فرهنگی گفت: وقوع گاه و بیگاه جریاناتی از این دست ناشی از آن است که برخی‌ها خود را فراتر از قانون دیده و تحمل پذیرش آن را ندارند و در مواقعی که قانون به نفع آن‎ها تفسیر نمی‎شود، قائده بازی را به هم می‎زنند.

افتخاری خاطرنشان کرد: عواملی مانند نحوه تربیت و شرایط موجود و حاکم بر جامعه باعث می‎شود که در برخی بزنگاه‎ها شهروندان و حتی الگوهای فرهنگی رفتارهای ضد فرهنگی از خود نشان دهند، بنابراین فرد به خود اجازه می‌دهد نسبت به قوانین مغایر با نظر شخصی خود بی‌تفاوت بوده و هر طور می‌خواهد تصمیم‌گیری کند.

وی عنوان کرد: در مقایس کلان‎تر نیز می‎بینیم که دولت و قوای دیگر اجازه دخالت در کار یکدیگر را به خود می‎دهند، بنابراین در حالی همگان از قانون و ضرورت پایبندی به آن دم می‎زنیم که خود در بزنگاه حادثه شهروندان قانونمندی نیستیم.

کارشناس امور فرهنگی افزود: اگر هر کدام از ما کارها را به میل خود پیش برده و قانون را به نفع خودمان دور زده و تفسیر کنیم، تاب‎آوری اجتماعی کاهش یافته و بی‎قانونی حاکم می‎شود.

انتهای پیام/*

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم و معارفه سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم

به گزارش خبرگزای صدا و سیما؛ مرکز قم، در حاشیه جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان استاندار قم از زحمات آقای مقیمی معاون پیشین هماهنگی امور زائرین استانداری تقدیر و حجت الاسلام سید اسماعیل حسینی مقدم را به عنوان معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم معرفی کرد.

ابوالقاسم مقیمی معاون سابق اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم مردمی بودن و به کارگیری ظرفیت‌های مردم در برنامه‌های مختلف مربوط به حوزه معاونت هماهنگی امور زائرین به ویژه در ایام نیمه شعبان و اربعین، و همچنین تقویت محل محوری و تجمیع فعالیت‌ها حول محور مساجد را از مهم‌ترین دستاورد‌ها و برنامه‌های در دوره بیش از دو سال و چهار ماه مدیریت خود دانست و افزود: با انجام اقدامات فرهنگی در این حوزه توانستیم زمینه کاهش تصادفات و همچنین کاهش آمار طلاق در استان دستاورد‌هایی داشته باشیم به این ترتیب که در زمینه کاهش تصادفات رتبه قم از پله نخست به رتبه چهارم کشوری کاهش یافت و در حوزه ثبت طلاق از رتبه نخست کشوری در سال ۹۹ به رتبه سیزدهم رسیدیم.

وی همچنین پیگیری برای تخصیص سهم اعتبارات از طریق درگاه ملی زیارت به استان قم را از دیگر دستاورد‌های دوران مدیریت خود دانست و گفت: تاکنون هیچ مبلغی به استان قم در این خصوص تعلق نمی‌گرفته که امسال مبلغ ۳هزار میلیارد ریال تخصیص داده شده که امیدواری مدیریت جدید بتواند مبالغ را بیشتری را در این خصوص پیگیری کند.

حجت الاسلام حسینی مقدم سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم نیز در این مراسم سه سرفصل زیارت، فرهنگ و اجتماع را ماموریت‌های اصلی خود در حوزه معاونت هماهنگی امور زائرین استانداری دانست و از همه دستگاه‌های مرتبط خواست تا این مجموعه را در زمینه رسیدن به اهدافش همراهی کنند.

حجت الاسلام سید اسماعیل حسینی مقدم پیش از این مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور بوده و سابقه یکدوره مدیریت اداره کل اوقاف و امور خیریه قم را نیز دارد.

دیگر خبرها

  • ‌سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس: اگر افرادی حجاب را قبول ندارند ناگزیر هستند از قانون تبعیت کنند
  • بررسی ظرفیت‌های مصوب شده قم در قانون بودجه ۱۴۰۳
  • تکریم و معارفه سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم
  • چرایی شکست قانون حمایت از فرزندآوری؛ آما و ارقام چه می‌گوید؟
  • چرا قانون حمایت از فرزندآوری منجر به کاهش جمعیت شد؟
  • نماینده مردم اصفهان: از نظرات نخبگان استفاده خواهیم کرد
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • هنر سیاستگذار ارزی این است که آثار و پیامدهای منفی بازار را کاهش دهد
  • التماس می کنم دست از این رفتارهای حیرت آور در خیابان ها آنهم با جوانان خودمان بردارید /ثمر و محصول خون شهدا رو هوا نکنید
  • تعطیلی پنج شنبه از کی اجرا می‌شود؟