Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-24@22:02:27 GMT

آخرین وضعیت واردات واکسن کرونا

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۱۹۵۵۹

آخرین وضعیت واردات واکسن کرونا

ایران اکونومیست- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آخرین اقدامات برای واردات و خرید واکسن کرونا و همچنین واکسن تولید داخل را تشریح کرد.

 سعید نمکی در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا در جهان گفت: متأسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته در کشورهای مختلف جهان ۱۵ هزار و ۸۷۹ نفر به دلیل ابتلاء به کرونا جان خود را از دست دادند که بیشترین آمار فوتی‌ها مربوط به کشور آمریکا با ۴۰۴۵ نفر و پس از آن نیز انگلیس با ۱۳۳۱، برزیل با ۱۲۰۶ و آلمان با ۹۸۸ مورد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همچنین ایران ۹۱ مورد فوتی داشته که اگرچه نسبت به کشورهای دیگر، رقم کمی است اما باز هم مایه تأسف است.
وی ادامه داد: در استان‌های شمالی بخصوص مازندران بیش از ۱۱۰۰ مورد بستری داشته‌ایم و گرچه با همکاری همه دستگاه‌ها، این آمار به حداقل رسیده اما باز هم مقدار بالایی است. رقم فوتی‌ها در استان‌های شمالی غیرقابل قبول است و نگران خیز بیماری هستیم. در استان‌های گیلان و گلستان نیز نگران خیز بیماری هستیم و در استان‌های جنوبی شاهد مختصر افزایش آمار بوده‌ایم؛ این افزایش در استان هرمزگان مشاهده می‌شود که آن هم به دلیل افزایش سفرها بوده است. امیدواریم سفرهای بی‌رویه، کام مسافر و میزبان را تلخ نکند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص آخرین وضعیت واکسن کرونا نیز گفت: در ثبت واکسن در چهار منبع مهم جهان (اروپایی، چین و روسیه) و دو شرکت تولیدکننده در هندوستان اقدامات خوبی انجام شده که خوشبختانه کارها در حال اتمام است؛ علاوه بر اینکه سبد کواکس را نیز داریم و امیدواریم به زودی اولین محموله واکسن برای گروه‌های پرخطر وارد کشور شود.
نمکی در مورد واکسن‌های تولید داخل نیز گفت: واکسن انستیتو پاستور با دانش فنی کوبا به مراحل پایانی رسیده و همچنین یک مجموعه با بخش خصوصی و کمپانی آسیایی داریم و کارآزمایی بالینی بر روی واکسن مؤسسه بنیاد برکت به خوبی پیش می‌رود و انستیتو پاستور نیز اجازه تست را دریافت کرده است. علاوه بر این، مجموعه دیگر تا هفته آینده اجازه تست را خواهد گرفت.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص ویروس انگلیسی اظهار داشت: هفتمین مورد ابتلاء به ویروس اروپایی را نیز شناسایی کردیم که روز گذشته مسافری از هلند که به کشور وارد شد، این ویروس را داشته که در استان جنوبی مستقر است و خوشبختانه هیچ ردپایی در افراد مرتبط با این بیماران تاکنون پیدا نکرده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه تاکنون گفته می‌شد ویروس انگلیسی ۷۰ درصد قدرت سرایت بالاتری دارد، گفت: امروز ثابت شده ویروس به مراتب مهاجم‌تر است و به شدت می‌تواند بیماری‌زایی و مرگ‌زایی داشته باشد و مردم باید هوشیار باشند چرا که نمی‌دانیم از کدام روزنه وارد خواهد شد و ما را گرفتار خواهد کرد.
به گفته نمکی، اگر دقت نکرده و فاصله‌گذاری را رعایت نکنیم، مطمئن باشید از این ویروس زیان‌هایی را خواهیم دید و نگرانی ما در کلانشهرها بخصوص تهران است؛ به طوری که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کلان شهر تهران از ۸۱ به ۳۹ درصد و به کمتر از یک سوم رسیده‌ایم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این زنگ خطر بزرگی است که به علت عدم رعایت پروتکل‌ها و فاصله‌گذاری ایجاد شده و اگر خدای ناکرده گرفتار ویروس مهاجم و سرکش شویم، آمارها بیشتر خواهد شد.
وی ادامه داد: در تهران مترو، اتوبوس، بازارها و مراکز خرید، نقاط پرخطری هستند که باید از سوی مردم و مسئولان اقدامات و همکاری‌های لازم انجام شود که البته در رابطه با افزایش ظرفیت مترو و اتوبوس، ما باید این موضوع را حل می‌کردیم که نکردیم.
نمکی تأکید کرد: در رابطه با سفرها، دورهمی‌ها و برگزاری مراسم‌ها، همچنین رفتن به مراکز خرید و ایاب و ذهاب اگر دقت نشود و کاهش فاصله‌گذاری بیشتر شود، قطعاً گرفتاری بزرگی در مدیریت بیماری خواهیم داشت.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از مردم می‌خواهیم در رابطه با افزایش تست‌ها و شناسایی کانون‌های جدید آلودگی بیشتر با ما همکاری کنند. همچنین از مدیرانمان نیز می‌خواهیم کانون‌های جدید آلودگی را شناسایی کنند.   مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: درمان و آموزش پزشکی وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی

دکتر عبدالجبار ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس برای کودکان زیر یکسال طی ماه جاری در سراسر استان اجرا می‌شود.

وی افزود: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی و همچنین واکسن پنوموکوک در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته | پاسخ ایران به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا | آخرین وضعیت حقابه هیرمند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • فشارخون و دیابت، بیماری شایع متقاضیان حج تمتع
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند