Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حوزه های علمیه خواهران، توانمندسازی درونی، صاحب نظری و توانمندی در عرصه تولید اندیشه و فکر اسلامی؛ را سه نیاز مهم حوزه های علمیه خواهران عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «عبدالکریم بهجت پور» در نشست هیئت های اندیشه ورز حوزه های علمیه خواهران که با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن جلسات شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد، اظهار داشت: هیئت های اندیشه ورز باید زمینه های مناسب برای تسریع در امر و تعمیق در برنامه ۵ ساله اول را در دستور کار خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر حوزه های علمیه خواهران با بیان این که حوزه های علمیه خواهران برای تحقق برنامه ۵ ساله در افق ۱۴۱۴ باید سه گام را عملیاتی کند، افزود: گام اول توانمندسازی درونی، رفع نواقص و ایجاد اقدامات تمهیدی تا تامین استاندارد های علمی، پژوهشی، فرهنگی و پشتیبانی است؛ گام دوم صاحب نظری در اسلام و اندیشه های ناب محمدی به ویژه در عرصه زن و خانواده است و گام سوم توانمندی در عرصه تولید اندیشه و علم اسلامی است.

 

مدیر حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: اگر این سه گام برداشته شود جریان متعالی و پیش رو در ارائه جامع و متقن اسلام ناب در افق ملی و فراملی با محوریت فهم، تبیین و ترویج اندیشه ناب اسلامی به ویژه در عرضه زن و خانواده محقق خواهد شد و مدیران باید نقش خود را در تحقق این مهم پیدا کنند.

 

وی تصریح کرد: چنان باید کار کنیم که به فرموده امام حسن علیه السلام گویا همیشه هستیم و شاید فردا نباشیم و این یعنی باید تا آخرین لحظه مسئولیت خود را به نحو احسن انجام دهیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور با تأکید بر ریل گذاری صحیح جهت اجرای برنامه ها در سطح مدارس، مدیریت های استانی و مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، گفت: در برنامه 5 ساله انتظار داریم آرایشی که برای پیشرفت و تعالی امور برنامه ریزی شده عملیاتی شود.

 

وی افزود: اصلی ترین ریل گذاری که امور حوزه ها باید انجام دهند، برنامه ریزی صحیح در استان ها است تا این برنامه به توانمندی درونی در همه ابعاد بینجامد.

 

مدیر حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: حوزه علمیه وقتی قوی خواهد شد که برنامه آن قوی شود؛ قوت حوزه به بودجه، دارایی، ساختمان و این قبیل موارد نیست، چون اینها لوازم کار هستند ولی قوت اصلی داشتن برنامه قوی است.

 

وی با بیان این که مدیریت های استانی در پذیرش طلاب، جذب اساتید و گزینش کادر مجموعه باید حساسیت ها و نیازهای لازم را در نظر بگیرند، خاطرنشان کرد: جذب اساتید و نیروهای قوی می تواند رسیدن حوزه به برنامه ها و اهداف پیش رو را دوچندان کند.

 

حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور توجه به پایان نامه ها را نیز ضروری دانست و بیان داشت: پایان نامه ها باید دقیق، متقن و علمی باشد تا بتواند تولید علم کرده و اثرگذاری داشته باشد؛ اگر حوزه درگیر مطالب جدی نباشد و فقط تکرار مکررات کند نخواهد توانست تولید علم نماید.

 

وی در پایان هم اندیشی و همفکری مدیریت های استانی با یکدیگر در اجرای برنامه ها و طرح ها را خواستار شد و گفت: این هم اندیشی و فکر مشترک می تواند ما را به مقصود نزدیک تر کرده و موفقیت های بیشتری نصیب ما کند.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: حوزه علمیه خواهران مدیر حوزه های علمیه خواهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه استثنایی دهگلان صاحب زمین چمن می شود

هاشم ناظمی جلال اظهار کرد: زمین فوتسال مدرسه احیاء دهگلان، سومین چمن مصنوعی (درون مدرسه‌ای) مدارس استثنایی استان است که تحول شگرفی را در فضای ورزشی این مدرسه به همراه خواهد داشت.

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان گفت: این طرح ورزشی با تخصیص ۳ میلیارد ریالی از محل فصل پنجم اعتبارات معاونت تربیت بدنی اداره کل آموزش پرورش استان اجرا می شود.

وی افزود: این زمین در مساحت ۵۰۰ متر برای استفاده دانش آموزان با نیاز‌های ویژه به بهره برداری می‌رسد تا بتوانند در فضای ایمن‌تر به ورزش بپردازند.

ناظمی جلال یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریور ماه جاری این زمین فوتسال در قالب طرح شهید سلیمانی و با هدف ترویج ورزش دانش‌آموزی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به بهره‌برداری برسد.

مدیر کل آموزش وپرورش استان خدمت به دانش آموزان با نیاز‌های ویژه را ارزشمند ودارای برکات معنوی زیادی دانست و افزود: دانش آموزانی در گروه‌های معلولیت نیاز ویژه ذهنی، دارای آسیب شنوایی، چند معلولیتی، جسمی حرکتی و طیف اتیسم در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • طرح دخترانه «سدنا» در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) میناب برگزار می‌شود
  • مدرسه استثنایی دهگلان صاحب زمین چمن می شود
  • آموزش و پرورش با سرعت در حال تغییر نسل است
  • آموزش و پرورش با سرعت درحال تغییر نسل است
  • آغاز پذیرش حوزه‌ های علمیه خواهران در لرستان
  • اعلام راهبردهای مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال جدید
  • آیت‌الله اعرافی: جایگاه زن در خانواده جزو مسائل تمدنی ماست
  • نمایشگاه کتاب تهران در حوزه گردشگری ادبی نیاز به استراتژی دارد
  • دشمنی با حوزه‌های علمیه نشانه کارآمدی این نهاد مردمی است
  • آغاز ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران در همدان