Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردى با اشاره به ایجاد بزرگترین بندر تجارى کشور در محدوده شهرستان جاسک، گفت: توسعه جاسک در سطح ملى؛ بسیار مهم و راهبردى است.

به گزارش برنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی،  محمد راستاد پس از بازدید از دو بندر کوه مبارک و جاسک از جمله بنادر شرق هرمزگان که با حضور حسین رییسى؛ نماینده مردم شرق استان هرمزگان در مجلس شوراى اسلامى انجام شد، اظهار کرد: توسعه جاسک در سطح ملى؛ بسیار مهم و راهبردى است و در فاز شناخت؛ به جمع‌بندى رسیده‌ایم تا بزرگترین بندر تجارى کشور را در محدوده شهرستان جاسک احداث کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وى ادامه داد: در تعامل با وزارت نفت، جانمایى نهایى مشخص و مطالعات اجرایى سازمان بنادر و دریانوردى در این رابطه آغاز خواهد شد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانورى با اشاره به اینکه حمل و نقل و تجارت دریایى در شرق تنگه هرمز؛ براى اولین بار مدنظر قرار مى گیرد، عنوان کرد: قصد داریم تا به جز بندر چابهار پذیرش کشتى‌هاى اقیانوس پیما را در شرق تنگه هرمز نیز داشته باشیم که این مسئله در محدوده شهرستان جاسک مدنظر قرار خواهد گرفت.

راستاد افزود: در رابطه با فعالیت ناوگان سنتى و مشکلات به وجود آمده براى بومیان شهرستان جاسک، هرگز نگاه سازمان بنادر این نیست که ناوگان سنتى فعالیت نکنند بلکه سازمان بنادر و دریانورى نمى‌تواند به واسطه جایگاه حاکمیتى خود براى صاحبان کالا تکلیف تعیین کند که از چه طریقى بار خود را حمل کنند.

وی تصریح کرد: سازمان بنادر و دریانوردى؛ از طریق اعطاء تسهیلات با حداقل ٢٠ درصد آورده و ارائه بیشترین میزان یارانه، کمک خواهد کرد تا مشکل لنج‌داران؛ حل و در راستاى برطرف کردن معضل بیکارى و اشتغال بومیان منطقه گام بر‌دارد. 

به گفته راستاد، ٧٥ درصد تخفیف در رابطه با حقوق و عوارض بندرى لنج‌ها از سوى سازمان بنادر و دریانوردى به تصویب رسیده است تا بتوانیم به فعالیت لنج‌داران کمک کنیم.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: سازمان بنادر؛ نهایت تلاش خود را انجام می‌دهد تا در راستاى رفع دغدغه لنج‌داران شهرستان جاسک؛ گام‌های عملی بردارد و در بلندمدت نیز آمادگى دارد تا از محل وجوه اداره شده تسهیلات لازم را ارائه کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حمل و نقل سازمان بنادر و دریانوردی وزارت راه و شهرسازی سازمان بنادر و دریانوردى محدوده شهرستان جاسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رکورد شکنی بندر امیرآباد در سال ۱۴۰۳


محمد علی موسی پور گرجی مدیر کل بنادر دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت: در اولین ماه سال جدید، با ثبت رکورد ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن تخلیه وبارگیری انواع کالا و همچنین میزان ۲۴ هزار و ۷۶۷ تن رکورد تخلیه و بارگیری روزانه، شاهد رشد ۴۸ درصدی نسبت به فروردین ماه سال قبل بوده ایم و امیدواریم این روند تا پایان سال ادامه داشته باشد و به ظرفیت اسمی ایجاد شده در بندر امیرآباد برسیم.

او با اشاره به اینکه بندرامیرآباد در سال گذشته موفقیت‌های کم نظیری را در بخش‌های مختلف دریایی و بندری و بهره برداری از شقوق مختلف حمل و نقل کسب کرد، افزود: فعالیت‌های هر بندر با میزان تخلیه وبارگیری کالا‌ها و تردد شناور‌ها سنجیده می‌شود و بر اساس آمار عملکردی بندر امیرآباد در حال حاضر با دارا بودن سهم ۵۷ درصدی کالا بین بنادر شش گانه شمالی و با داشتن زیر ساخت‌های لازم و تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری بر مدار توسعه قرار گرفته و هر ساله با برنامه ریزی‌های انجام شده و اجرای سیاست‌های سازمان و حمایت مدیران سازمانی و استانی شاهد رشد و توسعه این بندر مهم و راهبردی هستیم.

موسی پور گرجی گفت: به دنبال آن هستیم که با هدف گذاری که در سال ۱۴۰۳ با جذب سرمایه گذاری‌های متنوع در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بنادر و دریانوردی انجام خواهد پذیرفت، علاوه بر ایجاد اشتغال، میزان تردد شناور‌ها و همچنین روند تخلیه و بارگیری کالا چه در زمینه‌های صادرات و واردات و چه در زمینه ترانزیت در این بندر اتفاق بیفتد و در سال جاری هم شاهد رشد و توسعه بزرگترین بنگاه اقتصادی شمال کشور باشیم.

بندر امیرآباد با دارا بودن اراضی وسیع ۱۰۶۰ هکتاری بعنوان اولین بندر نسل سوم کشور و بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر شناخته می‌شود و سرمایه گذاری‌های زیادی در زمینه تولیدی و خدماتی از جمله کاغذ، فولاد، MDF و نگهداری و انبارش کالا‌های اساسی خصوصا غلات و روغن خوراکی احداث و به بهره برداری رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • نابودی بزرگترین دشت لاله‌های واژگون کشور، خیلی دور، خیلی نزدیک
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • فروردین ماه پررونق در بزرگترین بندر شمال 
  • ◄ صادرات یک میلیون تن مواد معدنی به کشورهای حوزه خلیج فارس
  • آغاز رکورد شکنی بندر امیرآباد در سال ۱۴۰۳
  • افزایش درآمدها وموفقیت درجذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی دربندرامام خمینی
  • صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر
  • صادرات بیش از ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندر چند منظوره خمیر
  • مغروقه آبکوهی از سواحل جاسک خارج سازی شد
  • ◄ مغروقه آبکوهی از سواحل جاسک خارج سازی شد