Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان با بیان اینکه وضعیت موجود نمازخانه های بین راهی در شأن نظام اسلامی نیست و باید متولی داشته باشند؛ گفت: ما از مدل های مؤثر و موفق در راستای ترویج فرهنگ نماز حمایت خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، علی زینی وند چهارشنبه (8 بهمن) در جلسه شورای اقامه نماز استان گفت: بعضی از مساجد و نمازخانه های بین راهی حدفاصل بین شهر و روستا هستند ضمن اینکه باید یک ساز و کار عملیاتی تری هم مورد توجه قرار بگیرد و باید این موضوع را به حوزه عمرانی و راهداری ارجاع دهیم که ساز و کاری را در جهت شیوه نگهداری آن ها ارائه دهند که به کار پخته ای برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

استاندار کرمان با بیان اینکه وضعیت موجود نمازخانه های بین راهی در شأن نظام اسلامی نیست و نمازخانه های بین راهی باید متولی داشته باشند؛ افزود: در حوزه ستاد اقامه نماز قاعدتاً هدف از تشکیل این شورا این است که یک هماهنگی و پشتیبانی از مواردی داشته باشد که نیازمند و زمینه ساز رونق و ترویج نماز است.

 

 

وی اظهار کرد: پرداختن به محتوای نماز بسیار اهمیت دارد اما باید بدانیم که قبل از شیوع کرونا هم رونقی که مساجد باید در نظام اسلامی داشته باشند به خصوص در حوزه جوانان، نداشتند و این باید آسیب شناسی شود؛ البته با رفتار دستوری هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و باید عمیق تر به موضوع نگاه کرد.

 

 

استاندار کرمان با بیان اینکه در حوزه نماز و پیگیری و پشتیبانی آمادگی لازم را داریم و معاونت توسعه استانداری نیز در این زمینه پای کار است؛ گفت: تولید محتوا در فضای مجازی نیز فرصتی است که باید مبتنی بر کار کارشناسی باشد و برنامه های فرهنگی باید متناسب با ذائقه جوانان طراحی و اجرایی شود و باید روی این ها کار کرد و ما از مدل های مؤثر و موفق در راستای ترویج فرهنگ نماز حمایت خواهیم کرد.

 

 

وی با بیان اینکه دین اسلام بسیار غنی است و نیاز است که هنرمندانه به جامعه معرفی و روی آن کار شود، خاطرنشان کرد: به نظر بنده فرماندار و امام جمعه هر شهرستان در مورد وضعیت نماز در شهرستان خود گزارش بدهند.

 

 

پیش از وی؛ حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی با تسلیت سالروز وفات حضرت ام البنین (س) و گرامیداشت روز همسران و مادران شهدا گفت: ستاد اقامه نماز باید اطلاعات میدانی کاملی در اختیار تک تک اعضا قرار دهد تا در تصمیم گیری ها مد نظر باشد.

 

 

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان بیان کرد: در حال حاضر اطلاعات وضعیت موجود مساجد انجام شده و آخرین وضعیت مساجد شهر کرمان احصا شده و می دانیم در مساجد شهر کرمان وضعیت چگونه و ضعف در کجا است.

پایان پیام/667

منبع: شبستان

کلیدواژه: علی زینی وند شورای اقامه نماز استانداری کرمان نمازخانه های بین راهی داشته باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش موثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب 

با گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، حجاب از ارزنده ترین نمودهای فرهنگی، اجتماعی در تمدن ایرانی ـ اسلامی است که پیشینه آن به قبل از ورود اسلام می گردد، اما در فرهنگ اسلامی به اوج تعالی و منتهای ارزش و اعتبار خود می رسد.

نداشتن حجاب کامل و پوشش نامناسب موجب می شود که زنان در جامعه و خیابان، دانشگاه و محل کار با اضطراب های جنسی، نگرانی ها و هیجانات بسیاری همراه باشند و پزشکان معتقد هستند اضطراب، استرس و هیجانات می تواند در شکل گیری بیماری ها و تشدید آن ها بسیار موثر باشند.

رعایت حجاب ضمن اینکه باعث حفظ پاکی درونی می شود در حفظ پاکی و بهداشت بدن زنان نیز خیلی موثر است. بدن زنان با استفاده از حجاب پوشیده می شود و در مقابل آلودگی ها و دیگر آسیب های اجتماعی محدود می گردد.

همانطور که می دانید متن لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب مصوب کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی منتشر شد که در این لایحه70 ماده‌ای وظایف دستگاهای مختلف برای ترویج عفاف وحجاب مشخص شده است.

با توجه به اینکه لایحه عفاف و حجاب برای برخی از وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها وظایفی را تعیین کرده است. بنا بر این لایحه، وزارت بهداشت که یکی از اعضا و سازمان های می باشد که شرح وظایف 17گانه در خصوص عفاف و حجاب برای این وزارتخانه تدوین و ابلاغ شده است.

همانطور که می دانید این وزارتخانه می بایست بچیدمان اداری در ساختمان‌های ستادی، بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها و سایر مراکز مربوط به این وزارتخانه را بر اساس حفظ حدود حریم شرعی بین کارمندان زن و مرد و ایجاد محیط اختصاصی جهت ارائه خدمات پزشکی طراحی کند.

بنا بر ماده ۱۴ لایحه عفاف و حجاب، وزارت بهداشت مکلف است که برای رعایت حجاب، دستورالعمل‌های رفتاری را بازنگری و بر حجاب بیماران و همراهان نیز نظارت کند.

با توجه به مصوبات عفاف و حجاب که به کلیه نهاد ها و سازمان های مرتبط تدوین و ابلاغ شده است، این انتظار می رود که برای ترویج فرهنگ اسلامی و مصونیت جامعه ،دستگاه های مختلف به نحو احسن به شرح وظایف خود در خصوص مصوبات برنامه ریزی و فعالیت مستمر داشته باشند که این مهم تاثیر به سزایی در ارائه خدمات درمانی و پزشکی به شهروندان خواهد داشت.

علی محمد میرزایی کارشناس رسانه، علوم اجتماعی و ارتباطات

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897050

دیگر خبرها

  • نقش موثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب 
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
  • باید فرهنگ پرداخت مالیات در جامعه ترویج پیدا کند
  • نگاهی به نقش صدا و سیما در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب
  • زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم
  • مساجد خاستگاه فرهنگ و هنر اسلامی هستند
  • نهادهای متولی فرهنگ از جامعه جامانده‌اند/ تذکر لسانی خودجوش مردمی موثرتر از نوع حاکمیتی است
  • ترویج زندگی قرآنی در جامعه امروزی ضروری است
  • تاکید استاندار آذربایجان‌غربی بر ترویج فرهنگ اقامه نماز در جامعه
  • تربیت نوجوانان با فرهنگ مهمترین هدف کانون های مساجد است