Web Analytics Made Easy - Statcounter

همکاری مشترک برای تولید موتورسیکلت‌های برقی بعنوان اقدامی فناورانه برای کاهش آلودگی هوا شکل گرفت تا دانش متخصصان به بازار برسد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، یک همکاری مشترک برای تولید موتورسیکلت‌های برقی شکل گرفته است تا دانش متخصصان به بازار برسد. این کار اقدامی فناورانه برای کاهش آلودگی هوا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا نیز ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در یک همکاری مشترک با شهرداری تهران به عنوان یکی از متولیان مدیریت شهری، شرکت ملی پست و شرکت تولیدکننده موتور سیکلت‌های برقی به حوزه تولید این وسیله نقلیه ورود کردند تا با حمایت مادی و معنوی از فناوران و صاحبان دانش، روند تولید این وسایل نقلیه را شتاب دهند.

سهم موتورسیکلت‌ها در آلوده کردن هوای شهر‌های بزرگ قابل توجه و جدی است. این وسایل نقیله بخش قابل توجهی از تردد‌های روزانه را به خود اختصاص داده‌اند و به همین دلیل فکری عاجل و فناورانه برای کاهش مخاطرات زیست‌محیطی این وسیله کاربردی در شهر‌ها ضروری است. این کار با ورود یک نهاد یا یک بخش نتیجه نخواهد داشت و باید همه نهاد‌های مرتبط کنار هم بایستند و حمایت‌های خود را در قالب یک همکاری مشترک تعریف کنند.

آمار‌ها گواهی می‌دهند که میزان آلودگی هوا توسط هر موتورسیکلت، بیش از ۱۸ برابر یک خودروی سبک است. عددی قابل توجه و خطرناک. این آمار را اضافه کنید به تردد روزانه هفت تا هشت میلیون موتورسیکلت فرسوده در کشور. وسایلی که آلودگی آن‌ها چند برابر بیشتر از موتور‌های سالم و دارای گواهینامه فنی است. دلیل آلایندگی بیشتر موتورسیکلت‌ها را احتراق ناقص سوخت عنوان می‌کنند چالشی که تنها با استفاده از یک فناوری نوین قابل جبران است. آن هم تغییر سوخت این وسایل نقلیه و برقی کردن موتورسیکلت‌ها است.

کاهش هزینه مصرف سوخت
این کار در کنار کاهش آلودگی هوا، مصرف سوخت را نیز بهینه می‌کند. بر اساس آمار‌های موجود، در طول یک‌سال حدود شصت میلیون ریال هزینه بنزین مصرفی موتورسیکلت‌ها است. این در حالی است که برقی کردن این وسایل نقلیه تنها ۶ میلیون ریال هزینه برق برای آن‌ها دارد. این موتور‌ها با یک باتری، یک موتور و جعبه سیاه کار می‌کنند و نیازی به تعمیر و نگهداری جدی ندارند به همین دلیل میزان فرسودگی آن‌ها نیز کم است.

همه این دلائل به شکل‌گیری یک همکاری چند جانبه منجر شد تا این موتورسیکلت‌های دوست‌دار محیط‌زیست تولید و به بازار برسد. پیش از پایان سال۹۹ نیز بخش نخست موتورسیکلت‌های برقی با همکاری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران و ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (مدیریت طرح کلان)، تحویل شرکت ملی پست می‌شود تا از این به بعد بسته‌های پستی با این موتورسیکلت‌ها به دست مردم برسد. کاری که سلامتی را برای جامعه به ارمغان می‌آورد.

قرار بر این است که این کار با اولویت تجاری‌سازی موتورسیکلت کار و خودروی سبک برقی با کاربری شهری آغاز شود. موتور‌های برقی جایگزینی برای موتور‌هایی است که در شهر کار می‌کنند و به موتور‌های کار معروف هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: موتورسیکلت معاونت علمی و فناوری بومی سازی همکاری مشترک کاهش آلودگی هوا موتورسیکلت های برقی موتورسیکلت ها همکاری مشترک آلودگی هوا یک همکاری موتور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری‌های حوزه صنایع معدنی با حمایت از پژوهشگران 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، طراحی زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی کشور، با استفاده از ظرفیت‌های نیروی انسانی توانمند در حوزه پژوهش و فناوری، توسط مرکز نوآوری معدن و صنایع معدنی اجرا می‌شود.   در قالب این طرح، ایمینو با هدف انتخاب همکار برای پروژه پژوهشی طراحی زیست بوم در این عرصه از متخصصان و فعالان حوزه فناوری و نوآوری صنایع معدنی دعوت به همکاری می‌کند.   این مرکز نوآوری در راستای توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری این حوزه برای جذب همکار پژوهش از میان دانشگاهیان، متخصصان و فناوران، اولویت‌هایی همچون حضور فعالانه متخصصان داخلی و بین المللی صاحب تجربه و دستاورد، فعالیت در دو زمینه سیاستگذاری و مدیریت فناوری و نوآوری و نیز معادن و صنایع معدنی را در موضوعات مرتبط و میان‌رشته‌ای در نظر گرفته است.   همچنین آشنایی با موضوع و تبیین تصویر کلان وضعیت موجود و مطلوب زیست بوم و برنامه‌های اجرایی مدنظر طرح از دیگر اولویت‌های جذب همکاران پژوهشگر و فناور به شمار می‌رود.   مرکز نوآوری ایمینو با ایجاد زمینه همکاری و استفاده از متخصصان، صاحب نظران، دانشگاهیان، فعالان فناور، نوآور و شرکت‌های دانش بنیان، زمینه را برای تدوین طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی فراهم می‌کند.   سیاستگذاری، تسهیل‌گری، شبکه‌سازی توسعه فناوری و توسعه بازار با هدف رونق کسب و کار‌های دانش‌بنیان و فناور نوپا ، از اهداف این مرکز نوآوری است و علاقمندان به همکاری می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق پست الکترونیک ایمینو به نشانی info@imino.ir با این مرکز نوآوری در ارتباط باشند.

دیگر خبرها

  • یک روزه گواهینامه موتور بگیرید!
  • آمادگی برای همکاری با سایر دستگاه‌ها جهت ترویج گفتمان علم، فناوری
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی
  • بومی‌سازی کود «تریپل سوپر فسفات» توسط متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان
  • کشف ۱۵ دستگاه موتور سنگین قاچاق در تهران
  • سال گذشته ۲۸۵ موتور سوار در تهران فوت شدند
  • سال گذشته ۲۸۵ موتور سوار فوت شدند
  • زیست بوم فناوری و نوآوری صنایع معدنی چه کاری انجام می‌دهد؟
  • توسعه فناوری‌های حوزه صنایع معدنی با حمایت از پژوهشگران 
  • آخرین جزئیات از فرایند برقی‌سازی خودروها و موتورسیکلت‌ها