Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، نشست امروز ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با بیان دوباره مشکل تولیدکنندگان ماسک در قم همراه بود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در این نشست و درباره این موضوع بیان داشت: استان قم در آغاز شیوع کرونا با فقدان واحدهای تولیدی ماسک و کمبود آن مواجه بود، اما اکنون 14 واحد تولیدی در استان به تولید ماسک اشتغال دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود سیجانی افزود: ظرفیت اسمی تولید روزانه این واحدها، 2.5 میلیون ماسک سه لایه و حدود 80 هزار ماسک تخصصی N95 است که البته این واحدها توانستند به تولید روزانه یک میلیون ماسک در روز برسند.

وی اضافه کرد: از این 14 واحد تولیدی، 6 واحد علاوه بر ماسک به تولیدات دیگر هم می پردازند، اما 8 واحد صرفا بر تولید ماسک تمرکز دارند.

سیجانی با بیان این که در حال حاضر حدود 9 میلیون ماسک مازاد در استان دپو شده است تصریح کرد: درخواست تولیدکنندگان، اجازه صادرات ماسک است، اما ظاهرا معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با این امر مخالفت می کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه تصریح کرد: به هر حال اکنون در استان قم با ماسک مازاد مواجهیم و این امر، تعطیلی برخی واحدها و کاهش تولید برخی دیگر را به دنبال داشته است.

همچنین در این باره، رئیس اتاق اصناف مرکز استان قم در این نشست، تولید کارگاهی روزانه ماسک در استان را 700 هزار عدد عنوان کرد و گفت: قیمت ماسک در استان و در اوایل شروع کرونا، به 3 هزار تومان و بیشتر هم رسید، اما ماسک در حال حاضر در قم به قیمت 500 تومان هم رسیده است.

حسن احمدلو اضافه کرد: به هر حال استان در حال حاضر با تولید مازاد ماسک مواجه است و برخی واحدهای تولیدی به ورشکستگی رسیده اند و از این رو باید تدبیری برای این امر صورت گیرد.

در ادامه این نشست، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز استان قم را جزو سه استان برتر کشور در تولید ماسک معرفی کرد و گفت: مدتی است درخواست صدور مجوّز صادرات برای مازاد تولید ماسک در استان مطرح شده، اما این مجوزها همچنان صادر نشده است.

مهرداد غضنفری افزود: باید گفت در حال حاضر، توپ در زمین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و دانشگاه علوم پزشکی استان هم باید پیگیری های لازم را برای صدور مجوز صادرات انجام دهد.

همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در نشست امروز ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان درباره این موضوع تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان با صدور مجوّز صادرات ماسک و یا ارسال مازاد آن به دیگر استان ها موافق است.

محمدرضا قدیر سپس خطاب به رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: قم در حال حاضر با کمبود دستکش لاتکس مواجه است و اگر واحدهای تولیدی استان به سمت تولید این محصول گام بردارند، ما نیز از آنان حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد.

در ادامه محمود سیجانی به عنوان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بیان داشت: صدور پروانه تولید دستکش لاتکس نیاز به موافقت بخش تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دارد و این امر نیز دارای فرآیندی طولانی است.

و اما استاندار قم در پایان این بحث، از رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خواست تا صدور مجوّز صادرات ماسک مازاد استان و همچنین تسریع در فرآیند تولید دستکش لاتکس را در واحدهای تولیدی استان از معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیگیری کند.

انتهای پیام/78027

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی استان قم مازاد ماسک دانشگاه علوم پزشکی سازمان صنعت معدن و تجارت دستکش لاتکس مجوز صادرات دانشگاه علوم پزشکی استان درمان و آموزش پزشکی معدن و تجارت استان رئیس سازمان صنعت واحدهای تولیدی وزارت بهداشت حال حاضر تولید ماسک استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ویژه به ارتقای شاخص‌های آموزشی در سفر رئیس‌جمهور به سمنان

استاندار سمنان گفت: به منظور ارتقای بیش از پیش شاخص‌های آموزشی در سطح استان در بحث تخصیص اعتبارات دور دوم سفر رئیس ‌جمهور به استان، نگاه و رویکرد ویژه‌ای در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: به منظور ارتقای بیش از پیش شاخص‌های آموزشی در سطح استان در بحث تخصیص اعتبارات دور دوم سفر رئیس‌جمهور به استان، نگاه و رویکرد ویژه‌ای در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: سطح کیفی استان سمنان در حوزه آموزش و پرورش و موارد و مسائل مرتبط با این حوزه همواره باید سرآمد کشور باشد.

استاندار سمنان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی به منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در حوزه آموزش و پرورش از طریق برگزاری اردوهای راهیان نور و برنامه‌های ورزشی و با نشاط از دیگر مسائلی است که ضرورت دارد به صورت ویژه مدنظر باشد.

هاشمی تصریح کرد: توجه به مباحث و مسائل فرهنگی و دینی در سطح مدارس با استفاده از ظرفیت مشاوران فرهنگی و دینی به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: بحث آزمون امتحانات نهایی یکی از موارد اولویت‌دار فعلی آموزش و پرورش استان است که باید تمام امکانات لازم با تشکیل ستاد پیشتیبانی از آزمون برای این مهم فراهم شود.

استاندار سمنان گفت: در راستای ارتقای مسئولیت‌پذیری و تقویت احساس تکریم از مقام معلم، ضرورت دارد تا اجرای برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم در سطح استان با نقش‌آفرینی و محوریت دانش‌آموزان برگزار شود.

کد خبر 747556

دیگر خبرها

  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • نگاه ویژه به ارتقای شاخص‌های آموزشی در سفر رئیس‌جمهور به سمنان
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو