Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در سال ۹۹ بیش از ۲هزار میلیارد تومان کمک از سوی خیران داشته‌ایم؛ از مجموع ۱۰۰ درصد مدارس کشور، ۴۹درصد مدارس خیرساز است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از شازند، فاطمه مهاجرانی ظهر امروز در آیین خشت‌گذاری مدرسه تلخستان بخش سربند شهرستان شازند با اشاره به اینکه دانش‌آموزان باید از استعداد خود در راستای اعتلای کشور و نام‌آوری خود در عرصه‌های علمی استفاده کنند، خطاب به دانش‌آموزان اظهار داشت: افراد بسیاری در تاریخ ایران نقش‌‌آفرینی کردند که از همین آب و خاک بوده‌اند؛ تک تک شما دانش‌آموزان می‌توانید قائم مقام فراهانی، میرزا تقی خان امیرکبیر، دکتر غریب باشید، تردید نکنید فقط باید به معنای واقعی و از تمام وجود بخواهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میرزا تقی خان امیرکبیر پسر یک آشپز بود و پشت در کلاس می‌ایستاد و به صحبت‌های معلم گوش می‌داد و زمانی که معلم از دانش‌آموزان سوال کرد گفت من می‌توانم پاسخ بدهم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد: استعداد شما دانش‌آموزان از استعداد امیرکبیر هیچ کم ندارد و تردیدی در این موضوع نیست تنها باید بخواهید که در راستای ساخت کشور گام‌های بلندی را بردارید.

مهاجرانی بیان کرد: بنده به لطف خداوند خوشبین هستم و با این آیین ارزشمند ان‌شاءالله ما شاهد این باشیم که روزی نام‌آورانی با نام‌های بلند از همین منطقه در عرصه کلان علمی کشور بدرخشند.

وی ادامه داد: معلمان این مناطق تمام زحمات آموزشی و پرورشی منطقه را برعهده دارند و طبیعتا از معلمان تنها آموزش را تقاضا نداریم بلکه پرورش را هم توقع داریم، تربیت انسان‌هایی را انتظار داریم که چند ساحتی باشند و معنای آب و خاک و کشور و ارزش‌های دینی خود را بدانند.

بیش از 45000 خیر مدرسه‌ساز به "پویش ملی آجر به آجر" پیوستند‌‌اختصاص 5 درصد بودجه عمرانی کشور به مدرسه‌سازی در لایحه بودجه 1400 / مدرسه‌ای با بخاری نفتی ‌نداریمخیران بومی استان کرمان در امر مدرسه‌سازی مشارکت کنند

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح عنوان کرد: جامعه خیران مدرسه‌ساز به عنوان یک نهاد غیردولتی و به نوعی سمنی است که به قدمت 22 سال رسمی و غیررسمی به میزان قدمت آموزش در ایران قدمت دارد.

مهاجرانی افزود: درحال حاضر 30 هزار خیر در کشور داریم و برنامه‌های گسترش کار خیر هم در دستور کار جامعه خیرین قرار گرفته، برنامه «آجر به آجر» که یک سری از پویش‌ها را برگزار می‌کند، برنامه‌ای است که در راستای گسترش فرهنگ نیکوکاری و کار خیر در داخل جامعه طراحی شده و پویش «من مادرم» یکی از این پویش‌هاست.

وی تصریح کرد: در سال 99 بیش از 2 هزار میلیارد تومان کمک از سوی خیران داشته‌ایم ، از مجموع 100 درصد مدارس کشور، 49 درصد مدارس خیرساز است که یا مشارکتی بوده یا اینکه صددرصد مردمی هستند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح بیان کرد: خیران تعهد کرده‌اند که اگر بودجه دولت را تا 4 هزار و 600 میلیارد تومان افزایش دهیم آنها هم رقم کمک خود را تا 4 هزار میلیارد تومان افزایش می‌دهند که جهش بسیار بزرگ در جهاد مدرسه‌سازی است.

انتهای پیام/712/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: توسعه و تجهیز مدارس کشور هزار میلیارد تومان دانش آموزان درصد مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه وخیم آموزش و پرورش اردبیل جبران شود

استاندار اردبیل، گفت: سرانه آموزشی استان اردبیل وخیم است و باید با همت خیران و منابع ملی این میانگین ارتقا یافته و بهبود پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید حامد عاملی ظهر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز در اردبیل، اظهار داشت: عقب‌ماندگی‌های گذشته را باید با بهره‌گیری از ظرفیت خیران و مسئولیت اجتماعی برخی نهادها و واحدهای تولیدی استان جبران کرده و از توانمندی جامعه مهندسان، اطبا و کارخانه‌داران بزرگ نیز در این زمینه باید بهره گرفت.

وی ضرورت برگزاری جشنواره باشکوه خیران را با دعوت از اردبیلی‌های مقیم تهران و متمولان شناسایی شده در این حوزه تصریح کرد: قطعا اردبیلی‌های مقیم تهران با احساس مسئولیت در این حوزه ورود پیدا می‌کنند تا با توسعه فضاهای آموزشی برای تحصیل شایسته نسل آینده کمک کنند.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: باید در نهایت همت و تلاش از خیران و گروه‌های مختلف توانمند جامعه برای این جشنواره دعوت کنیم تا با تبیین ارزش و جایگاه علم‌‌آموزی و کمبودها و کسری‌ها در نظام تعلیم و تربیت بتوانیم خسران گذشته را جبران کنیم.

عاملی افزود: بنده بر این باورم که نباید در این امر خداپسندانه تعللی صورت گرفته و یا برخی رفتارهای غلط به مکدر شدن ذهن و خاطر خیران منجر شود.

وی با انتقاد شدید از حذف نام خیران از برخی مدارس احداثی خاطرنشان کرد: این حرکت قابل قبول نبوده و باید هر چه سریعتر نام خیران برای این واحدهای آموزشی احداثی برگردانده شده و مدارس خیرساز به نام آنها مزین شود.

استاندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در برخی از استان‌ها نه تنها ساخت مدرسه و مسجد بلکه خانه‌های فرهنگی در مناطق مختلف شهر با همت خود اهالی و خیران انجام می‌شود تا به ارتقای فرهنگ و دانش کمک شود.

عاملی بیان کرد: باید با کارهای انگیزه‌بخش نسبت به جذب خیران کمک کنیم تا این امر ماندگار توسعه پیدا کرده و نسل‌های آینده نیز از آن استقبال کنند.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: ما حق نداریم کارهای فرهنگی و اعتقادی مهم را به اشکال مختلف به حاشیه برانیم، بلکه ضرورت دارد در جشنواره بیست و ششم خیران با تدارک برنامه‌های مختلف به این مجموعه در ساخت مدرسه و تجهیز و توسعه آن کمک کنیم.

استاندار اردبیل تصریح کرد: در کنار دعوت از خیران و صنوف مختلف، در حاشیه این مراسم باید آیین افتتاح پروژه‌ها، کلنگ‌زنی و یا بازدید از طرح‌های آموزشی برای خیران تدارک دیده شود تا آنها با مشاهده پیشرفت پروژه‌ها و اجرای آنها بتوانند راغب به این کار شوند.

عاملی گفت: در کنار احداث این واحدهای آموزشی، نیازمند توسعه مدارس شبانه‌روزی هستیم تا با جذب دانش‌آموزان مستعد و نخبه بتوانیم زنجیره فقر را در این استان قطع کنیم.

انتهای پیام/131/

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • سرانه وخیم آموزش و پرورش اردبیل جبران شود
  • رویکرد نوسازی مدارس تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • آغاز جشنواره آفرینو برای ارایه ابتکارهای دانش آموزان
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد ریالی خیران برای مدرسه‌سازی در کردستان
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور