Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-نشست رسانه‌ای سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر برگزار شد و حسین مسافرآستانه دبیر این رویداد درباره تمهیدات برگزاری این دوره در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش آریا، نشست رسانه‌ای سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر با حضور حسین مسافرآستانه دبیر و تعدادی از مدیران این دوره از جشنواره، صبح امروز چهارشنبه 8 بهمن در تالار رودکی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گروه‌های تئاتری در شرایط سخت در صحنه ماندند
مسافر آستانه گفت: در شرایط فعلی گروه‌های تئاتری به عنوان ایثارگران فرهنگی دست از همراهی و امیدبخشی به مردم نکشیدند و در صحنه حضور داشتند. جشنواره تئاتر فجر فرصتی است که ایثارگران فرهنگی نتیجه فعالیت و عملکرد خود را روی صحنه ببینند.
در این بخش از نشست به دلیل ارتباط و پخش زنده از طریق شبکه خبر، دبیر جشنواره به ارائه گزارشی آماری درباره روند برگزاری مدنظر و بخش‌های مختلف جشنواره پرداخت.
دبیر سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر در ادامه با بیان اینکه ما در شرایط خیلی‌خیلی سختی هستیم، یادآور شد: تجربه برگزاری دوره‌های گذشته جشنواره برای ما کارایی نداشت و گویی از صفر کار را شروع کردیم. وقتی برگزاری جشنواره را پذیرفتیم گمان نمی‌کردیم که چه مسیر سخت و غیرقابل پیش‌بینی پیش‌رو داریم. گمان می‌کردیم فقط اجراهای گروه‌های مقیم شهرستان به صورت آنلاین پخش می‌شود ولی وقتی بحث اجرای حضوری پیش آمد هم به لحاظ بودجه و هم فراهم کردن شرایط، همه چیز سخت شد.
تست کرونای رایگان همه گروه‌های شهرستانی
وی تصریح کرد: با همکاری وزارت بهداشت تمام گروه‌های تئاتری شهرستان که قرار است در جشنواره حضور پیدا کنند، تست رایگان کرونا داده اند تا با آرامش خاطر جشنواره را برگزار کنیم. 200 نفر اعضای ستادی جشنواره در تهران نیز تست کرونا داده‌اند. البته باید پروتکل‌ها را رعایت کنیم و در سالن‌های کوچک میزبان تماشاگر نخواهیم بود.
مسافرآستانه در بخش دیگری از نشست اظهار کرد: بخش «سرباز انقلاب» با محوریت موضوع شهید سردار حاج قاسم سلیمانی با مشارکت و حمایت معاونت فرهنگی بنیاد شهید برگزار می‌شود و این موضوع بسیار مهم است زیرا باید به قهرمان‌ها و چهره‌های ملی به درستی پرداخته شود. امیدوارم این جریان از جشنواره سی و نهم و با بخش «سرباز انقلاب» آغاز شود.
هیچ کارت مهمانی صادر نکرده‌ایم
در ادامه محسن حسن‌زاده مدیر روابط عمومی جشنواره سی و نهم تأکید کرد: در این دوره به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی هیچ کارت مهمان و وی آی پی صادر نکردیم. حضور در سالن‌ها تنها با ارائه بلیت امکان‌پذیر است. در سالن اصلی تئاتر شهر، تالار وحدت، ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر و تالار حافظ به تعداد محدود پذیرای تماشاگران و فروش گیشه حضوری خواهیم بود.
وی افزود: پخش مجازی آثار جشنواره از 14 بهمن و با 3 روز تأخیر از آغاز جشنواره انجام می‌شود. تیوال، نمایش نت و تلویزیون تئاتر ایران 3 پلتفرم پخش مجازی اجراهای حاضر در جشنواره هستند.
سپس مسافرآستانه با بیان اینکه برای انتخاب آثار هر بخش از چهره‌های مطرح تئاتر هر استان و شهرستان بهره بردیم، افزود: این کار را انجام دادیم تا بگوییم فقط تمرکزمان بر تهران نیست.
همایون علی‌آبادی از منتقدان تئاتر، اختر تاجیک از عکاسان با سابقه، بهرام ابراهیمی از بازیگران با سابقه تئاتر و جمشید داورپناه از خراسان شمالی به عنوان هنرمند پیشکسوت، چهره‌هایی هستند که طبق گفته مسافرآستانه در مراسم اختتامیه جشنواره سی و نهم مورد تجلیل قرار می‌گیرند.
بودجه «جشنواره تئاتر فجر 39» پنج میلیارد و 200 میلیون تومان مصوب شده است
دبیر سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر در ادامه درباره بودجه جشنواره یادآور شد: بودجه جشنواره 5 میلیارد و 200 میلیون تومان مصوب شد و بر این اساس فعالیت‌ها برنامه‌ریزی می‌شود.
وی درباره امنیت آثار جشنواره در فضای مجازی گفت: آثار تا 24 ساعت حق پخش دارند و بعد از آن روی پلتفرم‌های مجازی پخش نمی‌شوند. این 24 ساعت پخش در فضای مجازی فرصتی تبلیغاتی برای گروه‌ها و ما است.
مسافرآستانه با بیان اینکه تمام تمهیدات بهداشتی را رعایت می‌کنیم تا مشکلی پیش نیاید، متذکر شد: اگر در گروه یا اجرایی بیماری رخ دهد و مشکلی پیش بیاید حتماً با نظر متخصصان وزارت بهداشت درباره وضعیت پیش آمده تصمیم‌گیری خواهیم کرد.
هیچ هنرمندی در ازای کار نکرده توقع حمایت ندارد
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تطبیق مشاغل با شرایط موجود اشاره و درباره اینکه جشنواره چگونه از هنرمندان تئاتر که شرایط مالی سختی را سپری کرده‌اند حمایت می‌کند، تصریح کرد: جشنواره فرصتی است برای حمایت از کسانی که طی یک سال گذشته و با تمام سختی‌ها و مشقت‌ها روی صحنه بودند. تئاتری بدون فعالیت چشم‌داشت حمایت ندارد. هیچ هنرمندی در ازای کار نکردن توقع حمایت ندارد. در شرایط سخت هنرمندان وارد عرصه می‌شوند.
دبیر جشنواره سی و نهم تئاتر فجر درباره همزمانی برگزاری این رویداد با سی و نهمین جشنواره فیلم فجر و تأثیر منفی این اتفاق بر جشنواره تئاتر فجر، تأکید کرد: تئاتر مخاطبان خود را دارد و این برگزاری همزمان بارها اتفاق افتاده ولی بر حضور مخاطبان تئاتر در جشنواره و تماشای آثار این رویداد تاثیری ندارد.
نشان و پوستر سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر با حضور مرضیه پوراکبری همسر شهید مدافع سلامت غلامرضا فخری، حجت‌الاسلام بهداروند و قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی رونمایی شد.
دبیر جشنواره سی و نهم تئاتر فجر بعد از رونمایی از نشان و پوستر جشنواره با اشاره به رایزنی‌های انجام شده توسط مدیرکل هنرهای نمایشی با ستاد کرونا، اظهار امیدواری کرد که شرایط فعالیت تئاتر همچنان ادامه داشته باشد.
وی در ادامه این نشست درباره مسائلی که از سوی برخی خبرنگاران درباره کیفیت برگزاری و همچنین آثار این دوره از جشنواره تئاتر فجر مطرح شد، عنوان کرد: شرایط کیفی و کمی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر را با هیچ‌کدام از دوره‌های قبلی جشنواره مقایسه نکنید زیرا اجحاف در حق این دوره جشنواره است. شرایط یک‌ سال کرونایی در شکل و شیوه برگزاری جشنواره سی و نهم تأثیرگذار بوده است.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نشست رسانه ای جشنواره تئاتر فجر سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر جشنواره سی و نهم گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۹۰۰ ویزیت رایگان در اردوی جهادی گروه حکمت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، گروه جهادی حکمت از تهران از ۲۸ اسفند پارسال به مدت ۱۰ روز در عرصه طب سنتی در دارالشفاء حضرت آمنه شهر حاجی آباد شهرستان زیرکوه به اهالی این منطقه خدمات ارائه کرد.

در این اردوی جهادی ۹۰۰ ویزیت رایگان برای مردم انجام شده و ۱۵۰ مورد ماساژ تحت نظر پزشک متخصص صورت گرفته است؛ همچنین ۱۰ جلسه سخنرانی پیرامون سبک زندگی در این اردوی جهادی برگزار شده است.

توزیع دارو‌های طب ایرانی و اسلامی از دیگر برنامه‌های این گروه جهادی بوده که ارزش دارو‌های توزیع شده بین مردم بیش از ۴۰ میلیون تومان بوده است.

دیگر خبرها

  • انجام ۹۰۰ ویزیت رایگان در اردوی جهادی گروه حکمت
  • گوشه‌هایی از برگزاری نهمین دوره مسابقات جام نوروز در روستای ده محمد
  • با هدف ترویج فرهنگ کار خیر و تکریم خیرین جشنواره ی ملی رسانه ای مهرآفرین برگزار می شود.
  • برگزاری جشنواره حلوا و شیرینی‌های محلی در اروندکنار
  • درخشش هنرمندان سیرجانی در سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی
  • آغاز مسابقات فوتبال جام روستایی کوماسی مریوان
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی
  • جشنواره تئاتر دانشگاهی حذف شد؟/ خانه‌ای که روی آب ماند!
  • برگزاری جشنواره نوروز کریمانه در شیراز
  • جشنواره لاله‌های کرج اردیبهشت برگزار می‌شود