Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-03-28@07:59:56 GMT

نکاتی اساسی دربارۀ اسباب کشی

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۲۱۵۵۴

نکاتی اساسی دربارۀ اسباب کشی

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مقاله برآنیم که تعدادی نکتۀ ریز و جالب توجه دربارۀ اسباب کشی را به شما گوشزد کنیم. با ما همراه باشید.اگر می‌خواهید از یک متخصص کمک بگیرید می‌تونید در قدم اول می‌توانید برآورد قیمت اتوبار و باربری را در شهر خودتان داشته باشید. مثلا اگر به دنبال یک شرکت باربری در تهران باشید می‌توانید درخواست باربری ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، می‌توانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.

یک. اول خانه تکانی کنید:

قبل از اینکه خانۀ قدیمیتان فروش برود، یک خانه تکانی حسابی کنید. از شر چیزهایی که نمی‌خواهید خلاص شوید و کمدها و کابینت‌ها را خلوت کنید. این امر باعث می‌شود زمانیکه می‌خواهید بسته بندی وسایل را شروع کنید، با وسایل کمتری رو به رو شوید و کارتان سریع‌تر و راحت‌تر پیش برود.

دو. وسایل قیمتی را جایی امن نگه دارید:

وسایل قیمتی و ارزشمند خود را قبل از هرچیزی جمع آوری کنید و آن‌ها درون گاوصندوق و هر مکان امن دیگری قرار دهید. در پروسۀ اسباب کشی بسیاری از وسایل گم می‌شوند و مطمئناً نمی‌خواهید که حلقۀ ازدواجتان جزء این وسایل باشد!

سه. از هم باز کردن وسایل سرهم کردنی:

بسیاری از وسایل و اثاثیۀ منزل سرهم کردنی هستند و برای اسباب کشی باید قطعات مختلف آن‌ها از هم جدا شود. این کار زمان‌بر است و بایستی از قبل به فکر باشید تا روز اسباب کشی به مشکل برنخورید. توصیه می‌شود خیلی قبل‌تر از اسباب کشی، شروع به باز کردن قطعات از هم دیگر و بسته بندی آن‌ها کنید. هم چنین اگر خانه‌تان دو طبقه است، اعضای خانواده را به طبقۀ پایین منتقل کنید و شروع به جمع‌ آوری وسایل اتاق‌های خالی از سکنه کنید. اگر افراد درون اتاق‌ها زندگی نکنند، کار جا به جایی و بسته بندی سریع‌تر و راحت‌تر پیش می‌رود.

چهار. آیا خودتان از پس اسباب کشی برمی‌آیید؟

البته! واضحاً اسباب کشی کار سختی است و نیاز به صرف وقت و انرژی دارد امّا با برنامه ریزی درست می‌توانید از پس این کار برآیید. البته بسیاری نیز ترجیح می‌دهند تا از شرکت‌های خدماتی استفاده کنند و کارگر بگیرند تا وسایل را برایشان بسته بندی و جا به جا کند. مورد دوم نیازمند صرف هزینه است امّا ارزش دارد. هم اینکه از حوادث احتمالی جلوگیری می‌شود و هم اینکه کار حرفه‌ای و سریع انجام می‌شود.

پنج. نحوۀ نگهداری پول:

در حین اسباب کشی، همیشه نیاز به پول نقد خواهید داشت. مثلاً ممکن است نیاز پیدا کنید که به سوپرمارکت بروید و کیسه زباله بخرید. جا به جا کردن و به همراه داشتن کیف پول، می‌تواند چالش برانگیز باشد. ممکن است کیف را گم کنید یا دزدیده شود. پس بهتر است برای نگهداری پول، کارت اعتباری، موبایل و کلید در حین پروسۀ اسباب کشی از کیف‌های کراس بادی و ضربدری و یا کیف‌های کمری استفاده کنید.

شش. بچه‌ها و حیوانات را چه کار کنیم؟

بهتر است بچه‌ها و حیوانات خانگی زیر دست و پا نباشند تا اسباب کشی راحت‌تر پیش برود. پس بهتر است قبل از هرکاری، بچه‌ها را به فامیل و یا دوستان و حیوانات را به مراکز نگهداری بسپارید تا با خیال راحت به اسباب کشی برسید.

هفت. در دسترس بودن وسایل ضروری:

در یک بسته بندی پلاستیکی، یک سری از وسایل لازم و موردنیاز را قرار دهید. از این وسایل می‌توان به کتری، شیر، چای کیسه‌ای، قهوه، شکر، خوراکی، دستمال توالت و تعدادی لیوان اشاره کرد. هم چنین می‌توان تعدادی قرص سردرد، دستمال، تمیز کننده چند منظوره، خوشبو کنندۀ هوا و شارژر برای مواقع ضروری در کیسه جا داد.

هشت.خیلی به خودتان سخت نگیرید:

ممکن است بعد از ورود به خانۀ جدید با مشکلاتی رو به رو شوید. ممکن است اتفاقات غیرمنتظره‌ای بیفتد که برای آن‌ها هیچ آمادگی‌ای نداشته باشید. مهم نیست. هیچ اسباب کشی‌ای بدون مشکل پیش نمی‌رود و همیشه این احتمال را در نظر داشته باشید که ممکن است چیزی طبق برنامه پیش نرود.

انتهای پیام/ 







منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نبض بازار اسباب کشی اسباب کشی بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره سنگ‌های صفراوی چه می‌دانید؟

آفتاب‌‌نیوز :

کیسه صفرا محل ذخیره و آزاد شدن مایع صفرا است که در کبد تولید می‌شود و پس از وارد شدن به روده به گوارش غذا‌ها کمک می‌کند.

صفرا همچنین مواد زائدی مانند کلسترول و نیز بیلی‌روبین را که نتیجه شکسته شدن سلول‌های قرمز خون است، دفع می‌کند. رسوب همین مواد زائد هستند که می‌توانند سنگ صفراوی ایجاد کنند.

اندازه سنگ‌های صفراوی بسیار متفاوت است، از اندازه یک دانه شن گرفته تا یک توپ پینگ پنگ.

اگر سنگ صفراوی داشته باشید، ممکن است هنگامی متوجه وجود آن شوید که سنگ انسداد مجرای صفراوی ایجاد کند و باعث دردی شود شما را به نزد پزشک بکشاند.

سنگ‌های صفراوی همچنین ممکن است زمینه‌ساز التهاب کیسه صفرا و عفونت مجاری صفراوی شوند و در این صورت لازم است آن‌ها را خارج یا متلاشی کرد.

سنگ‌های صفراوی هنگامی تشکیل می‌شوند که صفرا درون کیسه صفرا سفت می‌شود و یه صورت قطعاتی سنگ‌مانند در می‌آید.

سنگ‌های صفراوی ممکن است دردناک باشند یا نباشند، و ممکن است در صورتی که باعث مشکلاتی مانند عفونت شوند، لازم باشد آن‌ها را خارج کرد یا متلاشی کرد.

گرچه دقیقا معلوم نیست چرا برخی از افراد دچار سنگ‌های صفراوی می‌شوند، اما ممکن است این عوامل باعث ایجاد سنگ شوند:

 مقدار بیش از حد کلسترول در صفرای شما وجود دارد. گرچه صفرا کلسترول دفع‌شده از کبد را در خود حل می‌کند، اما اگر میزان کلسترول بیش از حد باشد، ممکن است از حالت حل‌شده در صفرا خارج شود و رسوب کند و سنگ بسازد.

مقدار بیش از حد بیلی‌روبین در صفرای شما وجود دارد. بیماری‌هایی مانند سیروز کبدی، عفونت‌ها و اختلالات خونی ممکن است باعث تولید بیش از حد بیلی‌روبین در کبد و در نتیجه رسوب کردن آن در صفرا و ایجاد سنگ شوند.

کیسه صفرای شما کاملا تخلیه نمی‌شود. این وضعیت باعث غلیظ شدن بیش از حد صفرای شما و سنگ‌ساز شدن آن می‌شود.

همچنین شما در معرض خطر بیشتر دچار شدن به سنگ صفراوی هستید، اگر

سابقه خانوادگی سنگ صفراوی داشته باشید.

زن باشید

بالای ۴۰ سال داشته باشید

اضافه‌وزن داشته یا چاق باشید.

فعالیت جسمی‌تان کم باشد.

قرص‌های پیشگیری از بارداری مصرف کنید یا درمان جایگزینی هورمونی از یائسگی دریافت کنید.

باردار باشید

دیابت داشته باشید

سیروز کبدی داشته باشید

دارو‌های کاهنده کلسترول خون مصرف کنید.

در مدت کوتاهی مقدار زیادی وزن کم کنید.

روزه‌داری انجام دهید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • زمینه‌های مناسب برای حضور ایران در بازار بزرگ اسباب بازی روسیه
  • نکاتی مهم درباره کفاره روزه
  • استقبال از اسباب بازی‌های ایرانی در بازار‌های روسیه
  • مراقب کارت ملی خود باشید !
  • استفاده از وسایل گرمایشی در چادر مسافرتی خطر گازگرفتگی را افزایش می‌دهد
  • چطور به زندگی مان برکت «حسنی» بدهیم؟
  • وصیت نامه کودک غزه ای: اسباب بازی هایم را به دوستانم بدهید
  • روزه‌داری و چگونگی مصرف داروها         
  • درباره سنگ‌های صفراوی چه می‌دانید؟
  • بهترین فیلم‌های ژاپنی سال 2024 تا امروز (+عکس)