Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-25@21:57:32 GMT

حقه‌های انگلیسی

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۲۱۸۴۶

حقه‌های انگلیسی

فراتر از آن، دولت انگلیس پس از چند ماه و بعد از افشای این ماجرا، تاکید کرد که ویروس کرونای انگلیسی صرفا سرعت شیوع بیشتری دارد و میزان مرگبار بودن آن تفاوتی با ویروس اولیه پیدا نکرده است.



این ادعا نیز اخیرا رد شده و اکثریت قریب به اتفاق منابع پزشکی و درمانی در جهان تاکید دارند که ویروس جهش یافته موسوم به کرونای انگلیسی نسبت به ویروس اولیه، بیشتر به مرگ مبتلایان منجر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



افشای شیوع ویروس جهش‌ یافته کرونا در انگلیس (در ماه گذشته) باعث شد محدودیت‌های بیشتری در سراسر این کشور وضع شود.

بسیاری از کشورهای جهان نیز در آن زمان مرزهای هوایی خود با انگلیس را بستند. موارد ابتلا به نوع بریتانیایی ویروس کرونا اکنون در دست‌کم ۶۰ کشور جهان گزارش شده است. تاکنون نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر در انگلیس بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

جانسون دروغ گفته است

صورت مساله کاملا مشخص است. بوریس جانسون درخصوص شیوع ویروس کرونای جدید در کشورش به همگان دروغ گفته است.

روزنامه فایننشال تایمز در یکی از گزارش‌های خود در این خصوص می‌نویسد: بوریس جانسون غالبا به‌عنوان فردی شناخته می‌شود که در طول دوران شیوع کرونا، با خوشبینی اولیه پدیده‌ها و بحران‌ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد و زمانی که حوادث و بحران‌های ناشی از تصمیم‌گیری‌های نادرست او، برایش دردسر‌ساز می‌شود ناگهان روش خود را تغییر می‌دهد. وی (جانسون) یک مقصر است. کسی که در قبال ویروس کرونا از ابتدا واکنش کندی نشان داد و حقایق مربوط به شیوع این ویروس را در کشورش (و جهان‌) نادیده انگاشت. او یک‌بار از استراتژی ایمن‌سازی جمعی سخن می‌گوید و یک‌بار دیگر، سخت‌ترین و چند لایه‌ترین محدودیت‌های منطقه‌ای و جغرافیایی را در انگلیس برقرار می‌کند! او حتی محدودیت‌های بهداشتی و درمانی کشورش را در محاسبات رفتاری خود در نظر نمی‌گیرد.

چرا جانسون کرونای انگلیسی را کتمان کرد؟

سوال اصلی اینجاست که چرا بوریس جانسون و مقامات انگلیسی، کرونای جهش‌ یافته در این کشور را از تابستان امسال تا پایان دسامبر ( آذرماه) کتمان کردند؟! تاریخ ۲۴ آذرماه امسال، مت هنکاک، وزیر بهداشت انگلیس با اذعان به وجود و شیوع ویروس کرونای انگلیسی در برابر نمایندگان پارلمان این کشور گفت، هنوز هیچ دلیلی مبنی بر این که بیماری ناشی از فعالیت این ویروس شدیدتر باشد یا واکسن روی آن تأثیر نگذارد، در دست نیست.

هنکاک با اشاره به این که در لندن، کنت و منطقه اسکس و هرفوردشایر موارد ابتلا به کرونا افزایش سریع و تصاعدی داشته، گفت: «ما هزار مبتلا به این گونه جدید کرونا را شناسایی کرده‌ایم که بیشترشان در جنوب بوده‌اند اما دست‌کم ۶۰ مرکز بهداشت منطقه‌ای دیگر نیز ابتلا به این گونه جدید را ثبت کرده‌اند.»

پایگاه اینترنتی کانسرویشن به بهانه شیوع ویروس کرونای انگلیسی و دروغ‌هایی که جانسون و دولت وی در‌خصوص زمان شیوع، سرعت واقعی انتشار ویروس و میزان مرگبار بودن ویروس جدید گفته‌اند، به نکات قابل تامل دیگری اشاره کرده است: «جانسون همان کسی است که بارها تاکید کرده بود نباید در محاسبه وزن و ماهیت ویروس کرونا دچار اغراق شد! او خطرات ناشی از شیوع کرونا را دست‌کم و در قبال شیوع انواع آن نیز رویکرد بی‌تفاوتی را در پیش گرفت. جانسون در بیش از پنج جلسه مهم در دولت انگلیس که با هدف بررسی شیوع کرونا در این کشور تشکیل شده بود شرکت نکرد و حتی با کمال افتخار از دست دادن خود با بیماران کرونایی سخن می‌گفت! او مدعی بود که دولتش در عرض ۱۲ ماه کرونا را از بین خواهد برد اما این خوشبینی وی در نهایت به نقطه کنونی ختم شد. او اکنون ویروس کرونا را به یک کلاهبردار حرفه‌ای و نامرئی تشبیه می‌کند.»

توجیه پنهانکاری انگلیس توسط ایندیپندنت

روزنامه انگلیسی ایندیپندنت بدون آن‌که به عواقب مرگبار پنهانکاری شیوع کرونای جدید از سوی دولت جانسون اشاره کند، می‌نویسد: «با کشف ویروس جهش‌ یافته، انگلیس با یک چالش بزرگ روبه‌رو است. این احتمال وجود دارد که تا این لحظه ویروس جهش‌یافته، همراه با مسافران به کشورهای زیادی وارد شده باشد. جهش ویروس اما چه معنایی دارد؟ گفته می‌شود ویروس جهش‌یافته، ویروسی است که بسیار مسری‌تر از نوع قبلی است ولی الزاما نشانه‌ای از تشدید بیماری یا مرگ و میر بالاتر ندارد. گسترش ویروس انگلیسی بیشتر شده ولی گزارشی از ماهیت بیماری‌زایی آن داده نشده است. به‌دلیل تعداد کم نمونه‌های آزمایش ‌شده، هنوز ماهیت ویروس آفریقایی هم مشخص نیست.»

افشاگری تکان‌دهنده در‌خصوص کرونای انگلیسی

با وجود تلاش جریان‌های قدرت، سازمان‌های به‌اصطلاح بین‌المللی و برخی رسانه‌های غربی مبنی بر ساده‌انگاری ماجرای شیوع ویروس انگلیسی، شواهد نشان می‌دهد که این ویروس اواسط ماه سپتامبر سال جاری (اواخر تابستان) در جنوب‌شرقی انگلیس و لندن مشاهده و در مراکز درمانی رصد شده است. نقطه اوج پنهانکاری دولت انگلیس در قبال کرونای انگلیسی، اظهارات یکی از متخصصان این کشور است.

سوزان هاپکینز ازجمله متخصصان فعال در مرکز بهداشت عمومی انگلیس در مصاحبه با شبکه اسکای‌نیوز گفت که ویروس جدید با نام VUI- ۲۰۲۰۱۲/۰۱ دارای یک ترکیب ژنتیکی کاملا واضح و روشن است که تا‌کنون افزون بر بریتانیا در کشورهای دانمارک و استرالیا نیز شناسایی شده است.

به گفته او، این ویروس بسیار شبیه انواع جهش‌یافته ویروس کروناست که وجود آن در آفریقای جنوبی و هلند نیز گزارش شده است.

هاپکینز توضیح داده که این نوع از ویروس کرونا برای نخستین‌بار در سپتامبر گذشته در بدن بیماری مشاهده شد ولی توالی کامل ژنوم آن در نوامبر شناسایی شد.

به گفته او، این نوع ویروس کرونا در ابتدا ویژگی خاصی از خود بروز نداد و به همین دلیل محققان آن را در زمره جهش‌های متعددی که یک ویروس به‌طور عادی انجام می‌دهد و بعدها هم از میان می‌رود، در‌نظر گرفتند.

علی عالمی - بین الملل / روزنامه جام جم 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونای انگلیسی کرونا بوریس جانسون کرونای جدید کووید ۱۹ ویروس انگلیسی علی عالمی کرونای انگلیسی ویروس کرونای ویروس کرونا شیوع ویروس شیوع کرونا جهش یافته ویروس جهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت

 دیوید کامرون وزیرخارجه انگلیس در نخستین سفرش به قرقیزستان و در دیدار با همتای قرقیزی خود مدعی شد که این کشور شرکای تحت رهبری چین در حوزه اقتصادی دارد و بیشکک باید حق انتخاب شریکان را داشته باشد.

به گزارش روز سه‌شنبه سرویس اخبار آسیای میانه، دیوید کامرون این موضوع را در یک نشست توجیهی پس از دیدار با جنبیک کولوبایف، وزیر امور خارجه جمهوری قرقیزستان مطرح کرد.

کامرون خاطرنشان کرد که قرقیزستان شرکای تحت رهبری چین در حوزه اقتصادی دارد و این کشور باید حق انتخاب شرکا را داشته باشد. وی افزود: در دیدار امروز با رئیس جمهوری قرقیزستان، همکاری‌های دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و فرصت‌هایی برای توسعه آن وجود دارد.

کامرون با تاکید بر اینکه قرقیزستان از نظر منابع آبی غنی است، تصریح کرد: حمایت از پروژه‌های زیست محیطی در مواجهه با تغییرات اقلیمی ضروری است و در این راستا انگلیس صندوق سرمایه‌گذاری برای حمایت از مشاغل متوسط و کوچک ایجاد خواهد کرد.

وی همچنین به همکاری با قرقیزستان در زمینه سرمایه‌گذاری خصوصی اشاره کرد و گفت که شرکت‌های انگلیسی در ساخت ورزشگاه بیشکک مشارکت دارند.

این اولین سفر وزیر خارجه انگلیس به قرقیزستان است. در این سفر دیوید کامرون با صادیر جپاروف رئیس جمهوری قرقیزستان نیز دیدار کرد.

به گفته تارنمای ریاست‌جمهوری قرقیزستان، گفتگو بین طرفین در مورد چشم‌انداز همکاری‌های دوجانبه قرقیزستان و انگلیس از جمله در حوزه‌های سیاسی، تجاری، اقتصادی، سرمایه گذاری، انرژی و حمل و نقل صورت گرفت.

علاوه بر این، امکان گسترش تعاملات دو کشور در زمینه مسائل آموزشی و مهاجرت کاری فصلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. صادیر جپاروف و دیوید کامرون موضوعات جاری در دستور کار منطقه‌ای و بین المللی را نادیده نگرفتند.

کامرون این هفته از پنج کشور آسیای مرکزی و مغولستان بازدید خواهد کرد. وی دیروز از تاجیکستان دیدن کرد و شامگاه ۲۲ آوریل (سوم اردیبهشت) وارد بیشکک شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ژنرال انگلیسی: برای کی‌یف سخت است جلوی حمله مسکو را بگیرد
  • ژنرال انگلیسی: اوکراین با جنگ دشواری مواجه است
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد
  • نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا