Web Analytics Made Easy - Statcounter

مایکل کرولی، خبرنگار نیویورک تایمز اما گفت که فرصت تحقق توافق اسرائیلی- فلسطینی همچنان بعید است.

وی گفت که بازگشت روابط با فلسطینی‌ها دقیقاً دو سال بعد از پایان این روابط توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا صورت می‌گیرد که این مساله حکایت از بازگشت روش قدیمی و تعامل "منصفانه" در قبال نزاع اسرائیل- فلسطین بعد از سیاست‌های جانبدارانه ترامپ به نفع اسرائیل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تغییر رویکرد جدید آمریکا شامل ارائه کمک‌ها به فلسطینی‌ها می‌شود. همانطور که ریچارد میلز، نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد.

مساله نزاع میان فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها در فهرست توجهات بایدن در سیاست خارجه نیست، اما آنطور که کرولی می‌گوید، این رویکرد با بازگشت به استراتژی کلی و سابق سیاست خارجه آمریکا است.

دونالد ترامپ در سیاست‌ خود که جارد کوشنر، داماد و مشاور وی او را به سمت این سیاست‌ها سوق می‌داد، موضع مجازات گونه‌ای را در قبال فلسطینی‌ها اتخاذ کرد تا آنها را به سمت امتیازدهی‌ها به نفع اسرائیل سوق دهد، اما این امر هیچ نتیجه‌ای در برنداشت. اما در حال حاضر فلسطینی‌ها و حامیان راهکار تشکیل دو کشور از تغییر رویکرد آمریکا استقبال کرده‌اند.

دیوید بن عامی، رئیس گروه لابی لیبرال یهودی آمریکایی اعلام کرد: این همان تحرک قاطعانه‌ای است که دولت نیازمند آن بود تا مجدداً اعتبار به آمریکا به عنوان یک میانجی‌گر میان فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها بازگردد. رهایی از آسیب هولناکی که دولت ترامپ باعث آن شده بود، با ازسرگیری روابط با رهبری و مردم فلسطین آغاز می‌شود.

علاوه بر بستن هیئت سازمان آزادی بخش در واشنگتن در سال ۲۰۱۸، دولت ترامپ کنسولگری آمریکا را در قدس شرقی بست، اما دولت بایدن با موانعی برای گشودن هیئت فلسطین در واشنگتن مواجه خواهد بود، چراکه کنگره در سال ۱۹۸۷ تصمیمی مبنی بر عدم اجازه به فلسطینی‌ها برای گشودن دفتر در آمریکا صادر کرد.

احمد مجدلانی، عضو کمیته اجرایی سازمان ازادی بخش فلسطین گفت: برای نخستین بار، دولت بایدن موضع خود را نسبت به روند مسالمت آمیز و راهکار تشکیل دو کشور ابراز کرده است. ما بر این باور هستیم که این تصمیم راه را برای ازسرگیری روابط دوجانبه آمریکا- فلسطین باز خواهد کرد و روند مسالمت آمیز را در چارچوب نظارت بین‌المللی قرار می‌دهد.

با افزایش انتقادها از اسرائیل در داخل حزب دموکرات، اما بایدن به موضع میانه پایبند بود و در انتقاد از اسرائیل همچون سایر دموکرات‌ها شتاب به خرج نداد.

نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد، سیاست بایدن در جهت حمایت از راه حل مورد توافق برای ایجاد تشکیل دو کشور اسرائیل و فلسطین خواهد بود.

ریچارد میلز، نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل گفت، جو بایدن قصد دارد حمایت از فلسطینی‌ها را ازسربگیرد و گام‌هایی برای بازگشایی هیئت‌های دیپلماتیکی بردارد که دولت دونالد ترامپ آنها را تعطیل کرد.

میلز گفت: دولت بایدن برنامه‌های حمایتی از توسعه اقتصادی و کمک‌های انسانی به مردم فلسطین را از سرخواهد گرفت. اما ما به این اقدامات به عنوان یک هدیه به رهبری فلسطین نمی‌نگریم. این کمک‌ها به میلیون‌ها فلسطینی کمک خواهد کرد و به ایجاد فضای مناسب و باثبات برای فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها کمک می‌کند.

او اضافه کرد: واشنگتن از اسرائیل و فلسطین خواهد خواست گام‌های یک‌جانبه را که راه حل دو کشوری را سخت‌تر می‌کنند، کنار بگذارند. آمریکا از راه حل دو کشوری برای زندگی اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها در کنار یکدیگر در صلح و امنیت حمایت می‌کند که از مولفه‌های تداوم برخودار باشد.

میلز تاکید کرد: آمریکا به ترغیب کشورهای دیگر برای عادی سازی روابط با اسرائیل ادامه خواهد داد اما اذعان دارد که هیچ راه حلی جایگزین راه حل صلح بین اسرائیل و فلسطین نیست.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فسطین از برگزاری انتخابات سراسری خبر داد که این نخستین انتخابات از ۱۵ سال قبل است و برخی از تحلیلگران آن را تلاشی برای نزدیک شدن به بایدن می‌داند.

311311

کد خبر 1480547

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: جوزف بایدن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین فلسطینی ها اسرائیلی ها راه حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۲۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد

روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داد که ارتش آمریکا از درگیری اوکراین برای آزمایش فناوری هوش مصنوعی جدید استفاده می‌کند که به شناسایی اهداف در میدان نبرد با استفاده از فیلم‌های پهپاد کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا، به گفته این رسانه آمریکایی، تحقیقات در مورد این فناوری که «پروژه ماون» (Project Maven) نام دارد، ابتدا به‌عنوان یک قرارداد دولتی توسط گوگل شش سال پیش انتخاب شد.

با این حال، پس از مخالفت مهندسان و کارمندان که نمی‌خواستند در ساخت ابزار هوش مصنوعی برای استفاده نظامی شرکت کنند، این غول فناوری از این پروژه که توسط سایر پیمانکاران انتخاب شد، کنار رفت.

براساس گزارش نیویورک‌تایمز، اکنون، این فناوری در خط مقدم اوکراین در حال آزمایش است، آن هم در شرایطی که افسران غربی و اوکراینی، همراه با برخی از پیمانکاران نظامی ارشد سیلیکون ولی، «در حال بررسی راه‌های جدید برای یافتن و بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌های روسیه هستند.»

تاکنون، نتایجی که از این آزمایش گزارش شده، «مختلف» است. در حالی که پروژه ماون به فرماندهان اجازه می‌دهد تا حرکات نیروهای روسی را شناسایی کرده و از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای پیش‌بینی گام‌های بعدی خود استفاده کنند، ظاهرا آوردن «داده‌های قرن بیست و یکم به سنگرهای قرن نوزدهم دشوار بوده است.»

به گفته تایمز، یکی از موانع اصلی این است که به دلیل محدودیت‌های اعمال‌شده توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، ارتش آمریکا تنها می‌تواند بدون ارائه جزئیات دقیق هدف‌گیری، «تصویری از میدان نبرد» را به اوکراینی‌ها ارائه کند.

با توجه به توانایی روسیه برای انطباق سریع با فناوری‌های مورد استفاده طرف اوکراینی، مشخص نیست که آیا فناوری جدید اصلا می‌تواند مسیر درگیری را تغییر دهد یا خیر. این نشریه آمریکایی می‌گوید: «وقتی فناوری جدید با وضعیت اسفناک جنگ خندق‌های قدیمی روبرو می‌شود، نتایج به ندرت آن چیزی است که برنامه‌ریزان پنتاگون انتظار داشتند.»

با این وجود، جنگ اوکراین همچنان در ذهن مقامات آمریکایی «حکم رگه طلا برای ارتش آمریکا» را دارد و محل آزمایش فناوری‌هایی است که به سرعت در حال تکامل هستند.

ژنرال «کریستوفر تی. دوناهو» که فرماندهی لشکر ۱۸ هوابرد ارتش ایالات متحده را بر عهده دارد، به نیویورک‌تایمز گفت: «در نهایت، اینجا (اوکراین) آزمایشگاه ما شد.»

به گزارش راشا تودی، در همین حال، روسیه بارها دخالت فزاینده آمریکا در این جنگ را محکوم کرده است. مسکو آن را به‌عنوان یک جنگ نیابتی توصیف می‌کند که توسط واشنگتن و شرکای آن انجام می‌شود و از اوکراینی‌ها به عنوان «گوشت دم توپ» برای پیشبرد منافع غرب استفاده می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحصن حامیان فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا؛ دانشجویان چه می‌خواهند؟
  • از تصاویر تظاهرات دانشگاهی در سراسر ایالات متحده علیه اسرائیل تا حمله اسرائیل به اردوگاه پناهندگان فلسطینی
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • رویکرد اردن به مساله فلسطین/ از همدلی مردم تا هم‌سویی دولت با غرب
  • نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد
  • چرا رای‌گیری شورای امنیت درباره فلسطین امیدوارکننده است؟
  • زیرپوست وتوی کشور فلسطین
  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت
  • بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت/ آمریکا در قبال فلسطین بر خلاف منافع ملی خود عمل کرد