Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهوری با اشاره به اینکه شهرستان رودبار کرمان از جمله مناطق مستعد و محروم کشور است، از وزرای جهاد کشاورزی، کشور و رییس سازمان برنامه و بودجه خواست به خسارات ناشی از توفان شن در شهرستان رودبار کرمان رسیدگی کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، به دنبال وزش توفان شدید شن در شهرستان رودبار استان کرمان در روزهای اخیر که موجب خسارات زیادی به کشاورزان این منطقه محروم شد، اسحاق جهانگیری طی پی نوشتی خواستار رسیدگی به این مشکل و جبران خسارات کشاورزان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهوری در پی نوشتی خطاب به کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: شهرستان رودبار از جمله مناطق مستعد و محروم کشور است و متأسفانه آسیب زیادی به بخش کشاورزی؛ که مهمترین منبع درآمد مردم می‌باشد، وارد شده است لطفاً رسیدگی و برای جبران خسارات کشاورزان پیشنهاد لازم به دولت ارسال شود.

در روزهای گذشته براثر سیل در شهرستان رودبار کرمان به بخش‌های جاده‌ای و کشاورزی این شهرستان خسارات فراوانی وارد شده است.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: جهانگیری معاون اول رئیس جمهور اسحاق جهانگیری جهانگیری شهرستان رودبار رودبار کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۴۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی میزان خسارت وارد شده به بخش کشاورزی مهریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، محسنی الحسینی گفت: پس از وقوع سیل ۶ فرودین ماه ۱۴۰۳ در منطقه میانکوه، تنگ چنار و ارنان شهرستان مهریز خسارت فراوانی به ابنیه، جاده ها، مزارع و باغات، قنوات و جوی‌های آب بخش کشاورزی وارد شد.  وی ادامه داد: با حضور امراللهی رییس اداره مدیریت بحران و پدافند غیر عامل سازمان جهاد کشاورزی استان، دهقان رییس اداره آب و خاک مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مهریز و اسدی کارشناس مدیریت بحران استانداری از منطقه میانکوه شهرستان مهریز بازدید و میزان خسارت‌ها بررسی شد.  محسنی الحسینی افزود: امیدواریم با اختصاص بودجه از محل ستاد مدیریت بحران، خسارات ناشی از سیل و بلایای طبیعی در منطقه تاحدی جبران شود.

دیگر خبرها

  • بارندگی‌های سیل‌آسا به زیرساخت‌های ارتباطی و کشاورزی بخش «لوداب» خسارت وارد کرد
  • خسارت سیل به منازل مسکونی و مزارع بخش محروم لوداب
  • پیش بینی تولید ۱۳.۵ میلیون تن گندم در سال جدید
  • بررسی میزان خسارت‌های سیل ۶ فروردین ماه
  • نماینده کهنوج: تشکیل استان کرمان جنوبی یک اتفاق تاریخی خواهد بود/ مردم منتظر تحقق قول رییس جمهور هستند
  • بررسی میزان خسارت وارد شده به بخش کشاورزی مهریز
  • خسارت ۱۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی سپیدان
  • سرمازدگی در کمین محصولات کشاورزی کرمان
  • امهال تسهیلات کشاورزان خسارت دیده از حوادث غیرمترقبه ابلاغ شد
  • کشاورزان علیه دولت انگلیس