Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل ستاد مبارزه با کرونا سازمان نظام پزشکی اردبیل با صدور بیانیه ای از احتمال خیز مجدد بیماری کووید ۱۹ در صورت عادی انگاری این بیماری در جامعه ابراز نگرانی کرد.

به گزارش ایسنا، متن این بیانیه به شرح است:

مردم شریف و هم استانی های عزیز، ضمن تشکر از همکاری و همدلی مردم شریف استان در مقابله همگانی با ویروس کرونا و رعایت اصول بهداشتی و توجه به توصیه های متخصصان که منجر به کاهش موارد بستری و فوت ناشی از این بیماری گردیده است بر خود وظیفه می دانیم برای بار دیگر  مراتب قدردانی این سازمان از مساعی همکاران نظام سلامت در بخش های دانشگاهی و خصوصی ،مراکز بهداشت و بیمارستانها و نیز تمام بخش های دولتی و غیردولتی اعلام داریم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس ارزیابی های کارشناسی و اعلام نظر متخصصان امر و تحلیل شرایط موجود گرچه در روزهای اخیر به مدد همکاری عمومی موارد بستری بیماران کاهش یافته ،اما همزمان علائم و نشانه هایی از احتمال درگیری در سنین نوجوانی و کودکان با قدرت انتشار بالا وجود دارد که در صورت عادی انگاری بیمار احتمال خیز مجدد بیماری با شدتی بیشتر از آنچه در ماههای قبل شاهد بودیم را مطرح ساخته است.
سازمان نظام پزشکی اردبیل با ابراز نگرانی از این موضوع ،تصمیمات اتخاذ گردیده در خصوص بازگشایی مدارس بدون توجه به سیر جدید بیماری،بی توجهی ارگانهای دولتی و غیر دولتی در نحوه تنظیم خدمات دهی به مردم ،کاهش سطح رعایت های بهداشتی در مکانهای پر تردد نظیر بانک ها،مراکز تجاری و ... را هدر دادن زحمات یکساله کادر زحمتکش درمانی می داند و تبعات سوء آن را در صورت خیز مجدد بیماری جبران ناپذیر ارزیابی می نماید و از دست اندرکاران تصمیم گیری در سطح استان انتظار دارد در کنار تلاش های قابل تقدیر خود همچنان از عنصر نظارت در حوزه حق و حقوق سلامت شهروندان محافظت و مراقبت نمایند و همچنان در ارتباط تنگاتنگ با نظرات کارشناسان امر و متخصصان حوزه سلامت تصمیمات موثر که حفظ سلامت عمومی سر لوحه آن می باشد اتخاذ نمایند.
در پایان از مردم شریف استان استدعا دارد همگام با اجرای طرح بیماریابی و جداسازی بیماران که بصورت گسترده در سطح استان در حال اجرا است با مجریان طرح همکاری مناسب بعمل آید که قطعا خیر و صلاح همگان در همکاری و همدلی خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس رعایت پروتکل های بهداشتی نظام پزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۴۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ آنچه در قبال شیوع ویروس کرونا شاهد بودیم، هشداری بود که یک پاندمی چگونه می تواند جغرافیای انسانی و زیستی را پشت سر گذاشته و به بدن همه انسانها در تمامی نقاط دنیا رسوخ کند! در این میان باید به هشدارهای ناظر بر وقوع پاندمی های جدید توجه کرد، حتی اگر این فراگیری شدت و حدت کمتری نسبت به کوید-19 داشته باشد. 

دانشمندان هشدار دادند «آنفلوانزا» عامل بیماری‌زایی است که به احتمال زیاد در آینده نزدیک باعث ایجاد یک بیماری همه‌گیر جدید خواهد شد.به نوشته وبسایت گاردین،‌ یک نظرسنجی بین‌المللی که قرار است آخر هفته آینده منتشر شود، نشان می‌دهد ۵۷ درصد از متخصصان احتمال می‌دهند یک سویه از ویروس آنفلوانزا علت شیوع بعدی بیماری‌های عفونی مرگبار در سطح جهان خواهد بود.جان سلمانتون گارسیا از دانشگاه کلن که این مطالعه را انجام داده است، تاکید کرد:‌ «این باور که آنفلوانزا بزرگترین تهدید همه‌گیری در سطح جهان است بر اساس تحقیقات طولانی‌مدتی به دست آمده که نشان می‌دهد این ویروس به طور مداوم در حال تکامل و جهش است.»

آنچه ماجرا را جدی تر می سازد، معطوف به تکامل و جهش ویروس آنفلانزاست. اگرچه هربار تلاش می‌شود با سویه‌های مختلف آنفلوانزا به اندازه کافی مقابله شود و آنها فعلا در حد خطرناک ارزیابی نمی‌شوند،‌ این موضوع لزوما برای همیشه صادق نخواهد بود.»

بنا بر اطلاعات منتشرشده از این پژوهش،‌ ۲۱ درصد از کارشناسانی که در این مطالعه شرکت کردند،‌ اعتقاد دارند که محتمل‌ترین عامل بعدی همه‌گیری، پس از آنفولانزا، احتمالا ویروسی است به نام بیماری ایکس X که هنوز برای علم ناشناخته است. آنها درباره بیماری ایکس بر این باورند که همه‌گیری بعدی ممکن است از سوی میکروارگانیسمی که هنوز شناسایی نشده است ایجاد شود درست همانطور که ویروس عامل کووید-۱۹ پیدا شد و در سال ۲۰۱۹ همه‌گیری جهانی را شکل داد. در واقع، برخی از دانشمندان هنوز بر این باورند که سارس کوو-۲ Sars-CoV-2 (عامل کووید – ۱۹) همچنان یک تهدید محسوب می‌شود به طوری که ۱۵ درصد از دانشمندان این مطالعه، آن را محتمل‌ترین علت همه‌گیری در آینده نزدیک ارزیابی می‌کنند.وجه مشترک این تحقیق این است که آنفلوانزا تهدید شماره یک از نظر احتمال همه‌گیری از سوی بیشتر دانشمندان جهان معرفی می‌شود.

این نتایج در حالی ارائه خواهد شد که هفته گذشته نیز سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع آنفلوانزای پرندگان ( سویه اچ۵ان۱ H5N1) که باعث میلیون‌ها مورد ابتلا در سراسر جهان شده است، ابراز نگرانی کرد. شیوع این بیماری در سال ۲۰۲۰ آغاز و تاکنون منجر به مرگ یا تلف شدن ده‌ها میلیون طیور و نابودی میلیون‌ها پرنده وحشی شده است.این ویروس به تازگی به گونه‌های پستانداران نیز گسترش یافته است به طوری که گزارش شده گاوهای اهلی در ۱۲ ایالت آمریکا آلوده شده‌اند و نگرانی‌ها در مورد خطرات این بیماری برای انسان بیش از پیش افزایش یافته است.این موارد مطالعاتی، هشدارهایی هستند که تصور نکنیم دوران شیوع پاندمی های فراگیر و خطرناک به پایان رسیده و پیش بینی ها و اقدامات لازم را در این خصوص صورت دهیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از بحران آب آشامیدنی در افغانستان
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در اردبیل
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • فعالیت ۶۷۰ مرکز خدمات سلامت در استان اردبیل