Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: فیلیپ اِتینه سفیر فرانسه در آمریکا در مصاحبه با نشریه فارین پالیسی گفت: نمی توانم جزئیاتی از گفتگوهای بایدن با امانوئل ماکرون درباره ایران فاش کنم. کمی زود است. ما مایلیم به دولت تازه در آمریکا، کمی مجال بدهیم.

وی افزود: نشانه های بسیار روشنی از کار در مسیر یک اقدام مشترک با دولت آمریکا وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی خواهیم پیش‌داوری کنیم که موضع و اقدام دقیق دولت تازه آمریکا چه خواهد بود. بویژه موضوع هسته ای ایران، با تصمیم آمریکا به خروج از برجام و تصمیم ایران به بیرون شدنِ بیشتر و بیشتر از پایبندی هایش، پیچیده تر شده است. اما ما، بویژه در تروئیکای اروپا این خط مبنا را حفظ کرده ایم. اهدافی که اعلام کرده ایم، یکسان هستند؛ یعنی بازگشت به پایبندی به برجام و ساختن یک چارچوب نیرومندتر و گسترده تر که دیگر مسائل را هم در بربگیرد، بویژه تکثیر موشک های بالستیک. به نظر می رسد در این زمینه بسیار با موضع آمریکا همخوانی وجود دارد.

از سفیر فرانسه پرسیده شد که ماکرون از "خودمختاری راهبردی" بزرگتر اتحادیه اروپایی سخن گفته و آیا این سیاست با روی کارآمدن بایدن هم دنبال خواهد شد بویژه در حالی که آلمان با آن مخالف است؟ وی در پاسخ گفت: هنگامی که از خودمختاری راهبردی سخن می گوییم، منظورمان یک اتحادیه اروپایی و دموکراسی های اروپایی نیرومندتر است. به نظرم این عمیقا به سود آمریکاست تا شریکی قدرتمند داشته باشد چرا که همه ما را با هم توانمندتر می کند و نیز به این دلیل که اروپایی ها قادر خواهند بود سهم بیشتری از امنیت خود را بر عهده گیرند.

اتینه نظر خود درباره این جمله که "پاریس بطور تاریخی، چندان مایل به پایبندی به ناتو نبوده" اینگونه پاسخ داد: ولی صادقانه بیندیشیم که چه کسی در اروپا، ارتشی دارد که بتواند خارج از منطقه، توان افکنی کند؟ به کاری که ما بعنوان یک نیروی نظامی در منطقه ساحل انجام می‌دهیم بنگرید. نخستین کشور اروپایی بودیم که راهبرد ایندو- پاسیفیک را در پیش گرفتیم و نیرومندترین شراکت را با بسیاری از کشورها در آسیا داریم. بنابراین فکر می کنم که ما نه تنها برای مبارزه با تروریسم، توانا و قابل اعتماد هستیم بلکه در بسیاری از دیگر زمینه ها نیز. در ناتو هم ما حضور نخست را در بالکان، برای نمونه، داشتیم... اما از همه مهمتر، از زمانی که ترکیه علیه متحدان خودمان در جنگ علیه داعش، گام هایی برداشت، ناتو فرایند بازاندیشی را آغاز کرد و ما با فرانسه ای سروکار داریم که نه تنها به این تلاش پایبند است بلکه موفقیت آن را می خواهد.

منبع: فردا

کلیدواژه: سفیر فرانسه در آمریکا ایران مکرون بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۴۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت رئیسی متوجه ظرفیت ظریف نیست

علی بیگدلی در گفتگو با خبرنگاران ورود بازیگران تازه از جمله مصر و اردن به مذاکرات غیر مستقیم طرفین را بررسی کرده است.

به گزارش اعتماد، بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید:

این دولت متوجه ظرفیت‌های ظریف نیست. فضای داخلی ایران تغییر کرده و به سوی جناح افراطی سوق پیدا کرده است. جایی برای ظهور و بروز ظریف وجود ندارد.

اظهارات ارگان‌ها و نهاد‌های مختلف باعث می‌شود حوزه سیاست خارجی ایران تمرکز نداشته باشد. حتی در نماز جمعه هم درباره سیاست خارجی صحبت می‌شود. این پراکندگی کانون‌های درگیر در تدوین سیاست خارجی کار را برای ما مشکل کرده است.

خروج سفرای اروپایی چندان مهم نیست، چرا که با فروکش کردن التهابات اوضاع عادی می‌شود. شاید احساس خطر کردند و تلاش کردند با خروج خود پالس خاصی را صادر کنند تا سطح تنش‌ها در منطقه کاهش یابد.

در شرایط فعلی اگر چه تحریم‌ها توسط اروپا افزایش یافته، اما ایران باید روابط خود را با اتحادیه اروپا نوسازی کند و از آن در راستای منافعش بهره برداری کند.

سفر امیر عبدالهیان وزیر خارجه ایران به نیویورک و دیدار اعلام نشده او با وزیر خارجه مصر حکایت از این دارد که مصر در حال ایفای نقش واسطه در این بحران است. حتی برخی از مقامات اروپایی هم به صورت پنهانی با یک دیپلماسی محرمانه این وضعیت را تغییر دادند تا اسراییل اقدام غیر متعارفی صورت ندهد.

دیگر خبرها

  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • تماس تلفنی ماکرون و نتانیاهو درباره وضعیت منطقه
  • رایزنی تلفنی «ماکرون» و «السیسی» درباره تحولات منطقه
  • اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»
  • وال‌استریت‌ژورنال: دولت بایدن ملتمسانه به‌دنبال منصرف‌کردن ایران از حمله به اسرائیل بود
  • دولت رئیسی متوجه ظرفیت ظریف نیست
  • دستاورد حمله به اسرائیل از زبان سفیر سابق ایران در فرانسه
  • دولت بایدن ملتمسانه به‌دنبال منصرف کردن ایران از حمله به اسرائیل بود | انتظار عذاب‌آور بایدن در مدت حمله ایران
  • بسته کمکی جدید برای تل‌آویو؛ «خیانت و فاجعه» دولت بایدن از نگاه مسلمانان آمریکا