Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 1 MB

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه روند نزولی ایجاد شده در شیوع کرونا، محصول همکاری مردم و اجرای طرح شهید سلیمانی است، گفت: بررسی‌های ماهواره‌ای نشان می‌دهد سطح تردد مردم بسیار بالاست.

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه نگران جهش ویروس کرونا در داخل کشور و ورود آن از کشورهای دیگر هستیم توضیح داد: علاوه بر پروازهای هوایی دستورالعمل‌های جدیدی به مرزهای زمینی صادر کرده‌ایم لذا به دنبال اتخاذ تصمیمات سختگیرانه نسبت به ورود مسافر از کشورهای دیگر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اوضاع بیماری در همه استان‌ها روند کاملا نزولی دارد، افزود: این دستاوردی که به وجود آمده حاصل همکاری مردم از اواخر آبان و آذر ماه است و همچنین طرح کنترل هوشمند بازوی اجرایی دولت است.

حریرچی گفت: در سطح شهر به خصوص در کلان‌شهرها دستورالعمل های بهداشتی رعایت نمی‌شود، خیلی به کرونا نباید منّت بگذاریم که دستورالعمل‌ها را رعایت می‌کنیم، رعایت دستورالعمل‌ها در شهر تهران که الگو است از ۸۱ درصد نزول کرده است، شاخص بسیار مهم دیگری وجود دارد، میزان تردد مردم در سطح اجتماع با حرکت موبایل‌ها از طریق ماهواره سنجیده می‌شود.

معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به ضرورت رعایت دستورالعمل‌ها برای پیشگیری از موج چهارم کرونا ادامه داد: ما نگران رفتار مردم، صنوف و دستگاه‌های مختلف هستیم، نهاد دولت و ملت در این موضوع می‌تواند تاثیرگذار باشند، ممکن است ویروس موجود انتشار بیشتری پیدا کند لذا نباید این موضوع را فراموش کرد، این ویروس در کشور ما ۱۱ ماه است که حضور دارد و جهش چندان مهمی را انجام نداده است، اما در کشورهایی مانند انگلیس، برزیل و آفریقای جنوبی شاهد جهش ویروس بوده‌ایم.

حریرچی افزود: امیدواریم که برخی محدودیت‌ها و تغییرات شنبه به تصویب برسند که در نتیجه محدودیت‌های بیشتری را در شهرهای زرد سیاحتی و زیارتی و برخی از استان‌های شمالی و جنوبی در تعطیلات پیش رو خواهیم داشت.

وی در خصوص آینده ویروس کرونا گفت: این ویروس به شدت یک ویروس غافلگیرکننده است و طبق پیش‌بینی‌ها روند نزولی را تا فروردین و اردیبهشت ویروس کرونا را در ایران خواهیم داشت و آمار مرگ و میر ما تا حد قابل توجهی کاهش یابد، اما این پیش‌بینی‌ها براساس روند بیماری متغییر است. درواقع روند نزولی امروزه ابتلا به کرونا پیش‌بینی نزولی بودن ابتلا در آینده را خواهد داشت.

معاون کل وزیر بهداشت توضیح داد: در صورتی که آمار مرگ و میر و میزان ابتلا به علت ساده‌انگاری مردم افزایش یابد می‌توان گفت روند صعودی را در آینده خواهیم داشت. کنترل کرونا بستگی به رفتار مردم در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و همچنین رفتار مسئولان در اعمال تصمیم‌ها خواهد بود.

حریرچی افزود: احتمال اینکه ویروس در داخل کشور حرکت قابل توجه داشته باشد وجود دارد، معمولا تجربه نشان می‌دهد که این ویروس به طرف بدتر شدن و تهاجمی‌تر شدن و همچنین انتشار سریع‌تر پیش می‌رود، متاسفانه در شهر تهران رعایت دستورالعمل‌ها از ۸۲ درصد به ۳۹ درصد رسیده است و این یعنی خطر بازگشت دوباره بیماری کرونا وجود دارد.

او گفت: ما نگران جهش ویروس در داخل کشور هستیم، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ نفر از کشور امارات وارد دانمارک شدند که همه آن‌ها ویروس آفریقای جنوبی را داشته است لذا کشورهای اروپایی از این مسیر سفرهایشان را کنسل کردند، ما علاوه بر پروازهای هوایی نگران مرز هایمان هستیم و لذا در این رابطه دستورالعمل‌های جدید صادر شده است، استان‌های مرزی باید مراقب باشند، در مرزهایی مانند عراق، پاکستان و افغانستان باید پروتکل‌ها به دقت رعایت شود و مردم بیشتر مراقب باشند.

معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه تصمیمات سختگیرانه‌تری را در خصوص ورود افراد از خارج از کشور در پیش گرفته‌ایم گفت: کسانی که از خارج وارد می‌شوند باید تست پی سی آر منفی داشته باشند لذا سلامت ۸۴ میلیون ایرانی برای ما بسیار حائز اهمیت است، اگر تست پی سی آر منفی در مبدا و در مقصد منفی بود، فرد باید دو هفته در قرنطینه بمانند.

حریرچی افزود: عدم رعایت دستورالعمل‌ها نشان می‌دهد که از لحاظ فرهنگی مشکلات بسیار زیادی در کشورهای اروپایی ایجاد شده است و وضعیت انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا مشهود است.

معاون کل وزیر بهداشت ضمن توصیه مردم به رعایت دستورالعمل‌ها و خودداری از تجمع و تردد غیرضروری و اجتناب از حضور در مکان‌های بدون تهویه مناسب گفت: اگر این یکی دو ماهی که از زمستان مانده را بتوانیم به سلامت بگذرانیم و روند کاهش بیماری ادامه داشته باشد، مردم ایام عید را می‌توانند آزادتر و آسوده‌تر بگذرانند در غیر این صورت به ناچار باز مجبور به اعمال محدودیت‌ها خواهیم شد.

او گفت: با هدف شناسایی بیماران بیشتر و قرنطینه آن‌ها و قطع زنجیره بیماری، ما تست‌گیری را بیشتر خواهیم کرد و در انجام تست جهش خیلی زیادی خواهیم داشت و در مراکز تجمع و محل‌های شلوغ مثل بازارها و مترو تست رایگان خواهیم گرفت.

حریرچی با اشاره به اینکه تغییرات شیوه‌نامه‌های بهداشتی براساس رنگ‌بندی استان‌ها را به زودی اعلام می‌کنیم، افزود: محدودیت‌های بیشتری برای تعطیلات پیش رو اعمال خواهیم کرد.

معاون کل وزیر بهداشت با بیان اینکه این ویروس آدم ضایع‌کن است، چون پیش‌بینی‌هایش براساس روند بیماری متغیر است، گفت: هدف از انجام تست قطع زنجیره انتقال ویروس است که با قرنطینه صددرصدی رخ می‌دهد. افراد دیگر خانواده نباید بیمار شوند، زیرا فردی که بیمار است باید قرنطینه را به صورت صد در صدی رعایت کند.

حریرچی با اشاره به تبعیض در توزیع واکسن در جهان و توخالی بودن شعارهای کشورهای غربی گفت: جمهوری اسلامی هوشمندانه تصمیم گرفت که خودش واکسن تولید کند و ما به لحاظ تولید بر اساس پلتفورم‌ها و روش‌های مختلف، فناوری لازم را داریم و حتی اگر ویروس جهش کند در فاصله کوتاهی امکان تولید واکسن مناسب نیز وجود دارد.

او با بیان این که عامل اصلی مقابله با کرونا که همه جهان به آن امید بسته‌اند، موضوع ایمنی مردم از طریق واکسیناسیون است، توضیح داد: ما قدم‌های خیلی خوبی برای ساخت واکسن برداشته‌ایم و دو اقدام دیگر یکی اجرای محدودیت‌ها و دیگری کنترل‌های هوشمند را در پیش گرفته‌ایم لذا بیماریابی و قرنطینه هدف اصلی طرح بسیار خوب شهید سلیمانی است.

معاون کل وزیر بهداشت با بیان اینکه نمایشگاه‌های بهاره امسال برگزار نمی‌شود، گفت: امسال با توجه به شرایط کرونایی کشور نمایشگاه‌های بهاره برگزار نمی‌شود، مردم در این شرایط بهتر است اینترنتی خرید کنند.

حریرچی افزود: مراسم ۲۲ بهمن امسال غیرحضوری برگزار می‌شود، با توجه به اینکه ۲۲بهمن امسال چهارشنبه است، از هموطنان درخواست داریم در این ایام مسافرت نروند.
 

کد خبر 581754 برچسب‌ها سلامت وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسن ایرج حریرچی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسن ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت رعایت دستورالعمل ها بهداشت با اشاره محدودیت ها پیش بینی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۹۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است

 محمدکریم پورمند  با بیان اینکه شعار هفته سلامت «سلامت من حق من» است، بیان کرد:در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است، نقش سازمان دامپزشکی کشور در اقتصاد مردم‌محور همگام با سلامت جامعه بدون واسطه و مستقیم است و توجه به مسائل اقتصادی هم‌زمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صنعت ضروری است.

وی افزود: بیماری آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان به‌عنوان یک بیماری مشترک انسان و دام علاوه بر اینکه سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید می‌کند، می‌تواند ضربه اقتصادی نیز به اقتصاد یک کشور و تجارت بین‌المللی آن وارد کند؛ بنابراین نظارت و مراقبت فعال و غیرفعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امری است که به طور مستمر در جریان است.

پورمند به لزوم رعایت نکات بهداشت در روند تولید طیور گوشتی اشاره کرده گفت: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تأمین‌کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی است، نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است. ازاین‌رو کارشناسان دامپزشکی با رصد و پایش بیماری‌های مختلف طیور طی دوره پرورش و همچنین بررسی شرایط و نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در مرغداری‌ها، به بهبود و ارتقای سطح کیفیت و کمیت محصول تولیدی کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: باهدف پیشگیری و کنترل بیماری‌های طیور، مراقبت‌های فعال و غیرفعال در مرغداری‌های سطح استان، روستاها و تالاب‌ها در حال انجام است و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل‌ونقل و اقدام به جوجه‌ریزی در سالن‌های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد و از طریق سامانه پایش و مراقبت بیماری‌های طیور (GIS) ارزیابی و بررسی می‌شود.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، کارشناسان دامپزشکی بر بیش از ۲۳ میلیون و ۶۸۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نظارت بهداشتی فعال و مستمر انجام داده‌اند که نسبت به مدت مشابه گذشته افزایش ۲۰ درصدی داشته است.

وی گفت: بازدید از مرغداری‌ها با رعایت کامل شرایط امنیت زیستی توسط کارشناسان صورت می‌گیرد و در تمامی مراحل پرورش، آموزش‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی به مرغداران ارائه می‌شود.

پورمند خاطرنشان کرد: به‌منظور افزایش راندمان تولید و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند نیوکاسل، برونشیت و آنفلوانزا به مرغداران توصیه می‌شود مقررات بهداشتی و مدیریتی نحوه ورود به سالن رعایت شود، واکسیناسیون طیور طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود، مقررات بهداشتی و مدیریتی در خصوص دان و مواد اولیه رعایت شود، مدیریت کود و بستر سالن مرغداری و در پایان دوره پرورشی عقیم‌سازی کود مرغداری طبق دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود و نگهداری طیور در فضای محصور و دور از ارتباط آزاد با پرندگان مهاجر آبزی و پرندگان آزاد پرواز انجام شود.

این مسئول از مردم خواست هرگونه تلفات در طیور صنعتی، روستایی و حیات‌وحش را با قید فوریت به نزدیک‌ترین اداره دامپزشکی شهرستان گزارش دهند تا اقدامات متناسب برنامه‌ریزی و عملیاتی گردد.

وی در پایان تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بر واکسیناسیون بیش از ۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی و بالغ به ۵۱۹ میلیون قطعه جوجه توسط مراکز مایه‌کوبی بخش خصوصی نظارت مستمر داشته‌اند که به‌طورقطع همکاری مرغداران و رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی ضامن تولید مستمر و پایدار واحدها و اشتغال‌زایی مربوطه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز
  • هشدار محدودیت تردد در محور کرج-چالوس
  • چالش ورزش ایران برای المپیک/ محدودیت در اعزام اعضای کادر فنی
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • شیوه‌نامه کنگره «شهدای غریب در اسارت» تدوین شد
  • شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • اهتمام بیشتر در اجرای قانون حجاب در محیط‌های عمومی
  • لزوم تقویت امکانات درمانی تیران برای رفع نیاز مردم و مسافران
  • الحوثی: ملاک آل سعود و امارات رضایت صهیونیست‌هاست