Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علی اکبر عبدالله‌زاده در نشست ملی مطالبه‌گران حوزه معدن، اظهار داشت: سالانه ۱۰ میلیارد دلار صادرات از محل محصولات و صنایع معدنی داریم که عمده آن فولاد است.

وی افزود: مسائلی که از سوی مطالبه‌گران حوزه معدن مطرح می‌شود ‌در حوزه اجرای قانون، نظارت و پیگیری است.

مدیر گروه صنایع و معادن مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در بخش معدن در سه حوزه اشکال جدی قانونی داریم که تناقض بین فعالیت های معدنی و مسائل زیست محیطی مطرح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالله‌زاده توضیح داد: شفاف نبودن و به روز نبودن ضوابط زیست محیطی برای فعالیت های معدنی از جمله اشکالات جدی در این حوزه است.

وی افزود: ورود قوانین متعدد و بعضا متناقض برای فعالیت های صنعتی و معدنی و همچنین عدم اجرای برخی مقررات موجود، از دیگر مسائل و مشکلات‌ جدی قانونی در حوزه معدن است.

مدیر گروه صنایع و معادن مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ‌یکی از مهمترین آسیب‌ها در حوزه معدن، نبود شفافیت است اطلاعات ما شفاف نیست در معدن ابهام داریم، در روند قانونی مجوزها و واگذاری ها ابهاماتی وجود دارد ضمن آنکه ما سامانه یکپارچه و هوشمند نداریم که اطلاعات را جمع‌آوری کند همچنین  چالش‌های ساختاری داریم که باید رفع شود.

وی اظهار داشت: پول حقوقی دولتی معادن در چند سال گذشته درصد تخصیص پایین داشته و درآمد دولت از پول حقوقی دولتی معادن در بودجه ۹۹ رقم ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان است، اما معدنکاران ۵ هزار میلیارد تومان پرداخت کردند ولی دولت ۱۹۰ میلیارد تومان اختصاص داد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مرکز پژوهش های مجلس صادرات محصولات معدنی حوزه معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۰۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان پیش‌بینی کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حوزه صادرات مواد معدنی از جمله تعیین نرم تخلیه و بارگیری و افزایش سرعت عملیات بندری تا پایان سال جاری، عملکرد صادرات در این بندر چندمنظوره حداقل به یک میلیون تن می رسد.

حسین عباس‌نژاد گفت: در حال حاضر سه شرکت فعال بخش خصوصی در حوزه صادرات مواد معدنی در بندرخمیر فعال است که با تدابیر انجام شده از سوی بنادر استان و برای استفاده حداکثری از مجتمع بندری خمیر در ماه‌های آینده تعداد شرکت‌های فعال در حوزه عملیات بندری به۱۰ شرکت افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: جابه‌جایی بیش از ۱۲ میلیون تن انواع کالا در بنادر غرب هرمزگان

وی با بیان اینکه تمرکز بندر چندمنظوره خمیر بر صادرات غیرنفتی بویژه مواد معدنی است، افزود: پارسال بیش از۴۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی شامل سنگ گچ، کلینگر سیمان، بنتونیت و غیره از این بندر به کشورهای امارات و عمان صادر شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: توسعه بندر چندمنظوره خمیر نیز از طریق الحاق ۱۶۳ هکتار اراضی پشتیبانی درحال پیگیری بوده و مطالعات کار انجام شده است.

عباس نژاد افزود: طرح توسعه بندرخمیر بعد از تصویب در طرح جامع برای ساخت انبار نگهداشت کالای ملوانی، مرکز کنترل ترافیک دریایی و سایر بخش‌های مورد نیاز، امسال وارد مرحله اجرایی می‌شود.

حجم عملیات صادرات مواد معدنی در کل محدوده استان هرمزگان بالغ بر ۲۱ میلیون تن بوده که ۳.۶ میلیون تن در حوزه شهرستان خمیر است.

دیگر خبرها

  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • افزایش صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • رشد صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر