Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از کردستان :  انجام طرح های پژوهشی مشترک، حمایت از طرح های توسعه اجتماعی، تبادل تجربیات، یافته ها و محصولات آموزشی، همکاری در راه اندازی مراکز فرهنگی و اجتماعی در مناطق کم برخوردار، همکاری در برگزاری همایش، جشنواره، کنفرانس و اجرای برنامه های توسعه محور در حوزه کارآفرینی از اهداف این تفاهم نامه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرزاد خاکی رییس اداره ورزش و جوانان سقز در خصوص همکاری سازمان های مردم نهاد با دانشگاه علمی کاربردی، اظهار داشت: مفاهیم مورد بحث در کارآفرینی اجتماعی همچون خلق ارزش‌های اجتماعی، مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی و رفع نیازهای اجتماعی، سابقه‌ای دیرینه و همپای ایجاد تمدن در جوامع بشری دارد. آنچه امروز کارآفرینی اجتماعی نامیده می‌شود، در گذشته اساس کارهای خیریه‌ای مانند احداث و راه‌اندازی بیمارستان‌ها و یتیم خانه‌ها بوده است.
وی با بیان اینکه کاهش آسیب‌های اجتماعی منجربه افزایش توسعه اجتماعی می‌شود، اذعان کرد: با حمایت دولت، سازمان‌های مردم نهاد با حضور در بخش‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ... اثربخشی و کارآمدی، برنامه‌های توسعه را تسریع می‌بخشند.
خاکی تاکید کرد: برای رفع مشکلات و کاهش آسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه همکاری بخش خصوصی و جامعه مدنی  با دولت ضروری بوده و در این میان سمن‌ها می‌توانند در کنار حمایت‌های دولتی و مردمی در راستای رفع موانع قدم‌های موثری بردارند.
به گفته  رییس ورزش و جوانان سقز سازمان‌های مردم نهاد به عنوان پل ارتباطی میان مردم و دولت مطرح هستند و دولت‌ها را در مسیر برطرف کردن آسیب‌های اجتماعی و نابسامانی‌های  جامعه یاری می کنند.

48

کد خبر 1480783

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۱۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیتی که کانون های اصلی توسعه ورزش از آن محرومند!

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعبدالحمید احمدی در یادداشتی پیرامون این موضوع نوشت: به استناد جزء ۱۴ بند ب ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده که در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ دوم خردادماه یکهزار و چهارصد مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۱۲/۳/۱۴۰۰ به تأیید شورای نگهبان رسیده است خدمات آموزشی، پژوهشی و ورزشی دارای مجوز از مراجع ذی‌صلاح طبق آیین‌نامه‌ای که با پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های امور ‏اقتصادی و دارایی (سازمان)، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش و ‏پرورش، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ورزش و جوانان، و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه ظرف ‏شش‌ماه از تاریخ ابلاغ این قانون تهیه می‌شود و به ‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد؛ از پرداخت مالیات و عوارض معاف می‌باشد.

هیات وزیران نیز در جلسه مورخ ۲۶/۱۰/۱۴۰۰ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه ها و سازمان های مندرج در قانون، آیین نامه اجرایی جزء مذکور را تصویب و ابلاغ کرده که در ماده ۲ آن ارائه خدمات ورزشی توسط فدراسیون ها و هیات های ورزشی، موسسات، مراکز، اتحادیه هاو باشگاههای ورزشی و اشخاص دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان را مشمول معافیت دانسته است.

لکن در تبصره ۱ این آیین نامه فهرست مصادیق خدمات موضوع ماده دو به پیشنهاد مرجع ذیصلاح و تایید و ابلاغ وزیر امور اقتصادی و دارایی موکول شده است. براین اساس و طبق نامه ای که در مورخ ۱۶/۱۰/۱۴۰۲ از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی به رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور ابلاغ گردیده و در آن به فهرست مصادیق خدمات ورزشی موردنظر وزارت ورزش و جوانان اشاره شده فقط سه مورد بسیار جزئی شامل:

- برگزاری دوره های آموزشی ورزشی با مجوز وزارت ورزش و جوانان،
- درآمد حاصل از برگزاری مسابقات ورزش همگانی و ملی با مجوز وزارت ورزش و جوانان،
- و برگزاری نمایشگاههای ورزشی با مجوز وزارت ورزش و جوانان،

ذکر گردیده که به نظر می رسد با جامعیت قانون مصوب مجلس شورای اسلامی و ماده دو آیین نامه مصوب هیات وزیران مبنی بر "معافیت ارائه خدمات ورزشی توسط فدراسیون ها و هیات های ورزشی، موسسات، مراکز، اتحادیه ها و باشگاههای ورزشی و اشخاص دارای مجوز از وزارت ورزش و جوانان" فاصله قابل توجهی دارد.

به بیان دیگر می توان گفت که براساس فهرست پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان و ابلاغیه وزیر امور اقتصادی و دارایی به سازمان امور مالیاتی، و علیرغم تصریح قانون و آیین نامه، ورزش کشور و به ویژه فدراسیون ها و هیات های ورزشی، موسسات، مراکز، اتحادیه ها و باشگاههای ورزشی از یک ظرفیت قانونی جامع برای معافیت مالیاتی محروم شده اند.

در صورتی که این ظرفیت قانونی می توانست در راستای توسعه و گسترش ورزش همگانی و قهرمانی کشور و تقویت باشگاههای ورزشی و موسسات و مراکز تندرستی و ورزشی در ارائه گسترده تر و متنوع تر خدمات ورزشی به مردم و در نتیجه توسعه مشارکت مردم در ورزش و فعالیت های ورزشی و به تبع آن کاهش هزینه های درمان و ارتقاء سلامت جسمانی و روانی آحاد جامعه بکار گرفته شود.

انتظار آن است که وزارت ورزش و جوانان در اسرع وقت پیشنهاد دقیق تر و کامل تری را مطابق با روح قانون و آیین نامه مصوب در این باره تنظیم و با پیگیری لازم از دولت و هیات وزیران، این نقص و اشتباه محرز را در باره تعیین و بیان مصادیق خدمات ورزشی مورد نظر جبران نماید. متاسفانه باید اذعان داشت که درباره تنظیم و ارائه پیشنهاد مصادیق خدمات ورزشی از سوی وزارت ورزش و جوانان به وزارت امور اقتصادی و دارایی، در زمانی که این مهم انجام شده است، به صرفه و صلاح ورزش توجه لازم و کافی مبذول نشده و مصادیق خدمات ورزشی که پیشنهاد شده اند نقش چندانی در توسعه و گسترش ورزش در جامعه و بین آحاد مردم نداشته و به کانون های اصلی ورزش یعنی باشگاهها، مراکز و موسسات ورزشی، و فدراسیون ها و هیات های ورزشی که بار اصلی توسعه و گسترش ورزش در ابعاد همگانی و قهرمانی به دوش آنان است هیچگونه توجه لازم صورت نگرفته است. امید است که در پاسخ به اعتراض به حق باشگاهداران ورزشی و سایر دلسوزان ورزش کشور شاهد رفع و جبران این نقص مهم و تاثیرگذار در ورزش در اولین فرصت ممکن باشیم.

کد خبر 6083059

دیگر خبرها

  • پیشنهاد مرکز پژوهش‌ها برای ساماندهی تعطیلات
  • امضای تفاهم نامه همکاری بین رایزنی فرهنگی ج. ا. ا در مالزی و دانشگاه سلطان ادریس (UPSI)
  • ایجاد و تقویت مراکز نیکوکاری در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل
  • امضای تفاهم نامه همکاری بین رایزنی فرهنگی ایران در مالزی و دانشگاه سلطان ادریس(UPSI)
  • تفاهم‌نامه‌ای در زمینه هنر معماری مساجد جهان با مالزی
  • امضای تفاهم‌نامه فرهنگ‌وارشاد استان تهران و حوزه هنری
  • ظرفیتی که کانون های اصلی توسعه ورزش از آن محرومند!
  • همکاری قضایی ایران، عراق و سوریه علیه تروریسم
  • توسعه همکاریهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی با صاحبان صنایع و خدمات
  • با ایمان به شعار ما می‌توانیم بر همه مشکلات غلبه خواهیم کرد/ دشمن می‌خواهد با شبهات علمی و شهوت عملی، ایمان و امید جوانان را هدف قرار دهد