Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، مجید حاجی فرجی در خصوص رژیم‌های غذایی درست و اصولی، گفت: رژیم‌های کاهش وزن بر اساس برنامه فردی زندگی مانند سابقه خانوادگی، سنجش عادات غذایی، فعالیت بدنی و … از فردی به فرد دیگر متفاوت است که در ابتدا فرد برنامه اولیه ای را برای کاهش وزن دریافت می‌کند و پس از آنکه به وزن مورد نظر خود رسید پایداری رژیم را در دستور کار قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این متخصص تغذیه افزود: اگر BMA فرد ۴۰ باشد بیمار ما از چاقی مفرط رنج بده و بیماری در این مرحله بسیار جدی است چراکه فرد در معرض ابتلاء به کبد چرب، دیابت، سندروم متابولیک قرار دارد بنابراین تشخیص پزشک و بهره مندی از مشاوره پزشکی و روانشناسی در طول برنامه رژیم کاهش وزن بسیار حائز اهمیت است.   وی بیان کرد: متأسفانه بسیاری از شبکه‌های ماهواره‌ای اقدام به تبلیغات قرص‌های کاهش وزن در مدت زمان کوتاهی می‌کنند و یا گاهاً مشاهده شده است که افراد در خصوص رژیم‌های کاهش وزن به یکدیگر راهنمایی می‌دهند یا بعضاً قرص پیشنهاد می‌کنند باید گفت تمامی این رفتارها و کارها اشتباه است چراکه علل چاقی در هر فردی متفاوت است و باید توسط پزشک تغذیه بررسی شود در غیر این صورت شاید شما با استفاده از آن راهکار یا قرص به وزن دلخواه برسید اما عوارض مخربی در انتظارتان خواهد بود.   فرجی با اشاره به اینکه افراد باید خود را بشناسند و پس از آن اقدام به گرفتن رژیم کاهش یا افزایش وزن کنند عنوان کرد: رژیم‌ها باید کم کالری بدون عارضه و برگشت باشند بنابراین رژیم معتدل با یک تناسب وزن و کاهش ۲ تا ۳ کیلو در ماه همراه است بعضاً در افراد جوان‌تر هم ممکن است این کاهش تا چهار کیلو ادامه داشته باشد اما مقدار متناسب همان ۲ تا ۳ کیلو است.   وی اظهار کرد: اصلاح عادات غذایی در بسیاری از افرادی که برای کاهش یا افزایش وزن مراجعه می‌کنند اما در این امر عجله دارند بدترین عادت است چرا که عادات زندگی و وعده‌های غذایی همچنین میزان تحمل افراد در این فرایند باید سنجیده شود گاهی روند کاهش یا افزایش وزن یک سال به طول می‌انجامد البته گاهی برای کاهش وزن‌های شدید پزشک متخصص جراحی را برای این منظور لازم می‌داند و پیشنهاد می‌کند.   فرجی با اشاره به اینکه افراد باید در طول عمل به رژیم کاهش یا افزایش وزن به پزشک خود اعتماد داشته و صبور باشند تصریح کرد: بسیاری از افراد که BMA زیر ۳۰ دارند به دلیل عجله در کاهش وزن به مصرف داروها و مکمل‌های چربی سوزی که بیشتر آنان صحتی ندارند و با عوارض همراه هستند روی می‌آورند اما باید بدانید که فرد در مراحل کاهش و یا افزایش وزن باید به پزشک خود اعتماد داشته باشد و در این راه صبور باشد.   این متخصص تغذیه اظهار داشت: در مواردی هم پزشک تغذیه اقدام به تجویز داروها و مکمل‌ها البته در کنار رژیم می‌کند تا سطح و میزان هورمون‌های کنترل سیری و گرسنگی به این ترتیب تنظیم باشد توجه به این نکته ضروری است که رژیم‌های تک محوری مانند رژیم‌های کتوژنیک به افرادی که می‌خواهند کاهش وزن عادی داشته باشند پیشنهاد نمی‌شود چراکه کبد را چرب می‌کند و در طولانی مدت سبب بروز مشکل در کیسه صفرا می‌شود.   فرجی گفت: معمولاً رژیم‌های متعادل و مناسب از تمام گروه‌های غذایی به این ترتیب که چربی اشباع ۵ درصد، پروتئین ۱۵ تا ۱۷ درصد و فیبر محلول در سبزی و میوه‌ها به میزان زیاد استفاده می‌کنند این در حالی است که در رژیم‌های سخت ریزمغذی‌های کاهش پیدا می‌کنند.   وی در آخر تاکید کرد: حذف وعده‌های اصلی غذایی به منظور کاهش وزن بسیار اشتباه است و به هیچ عنوان پیشنهاد نمی‌شود چراکه فرد به این ترتیب به ریزه خواری روی می‌آورد و در وعده بعدی غذایی پرخوری می‌کند؛ وعده‌های اصلی باید مناسب و در جای خود در کنار میان وعده‌های کوچک تنظیم شوند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: متخصص تغذیه رژیم غذایی مناسب کاهش یا افزایش وزن کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۳۴۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی‌ها می‌تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهد.

ماهی‌های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.

بر اساس یافته‌ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی‌ها می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

محققان تاکید می‌کنند که این تغییر رژیم غذایی می‌تواند به‌ویژه برای کشورهای با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و فراوانی این ماهی‌ها در آن مناطق، مفید باشد.

محققان سناریوهای متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر اساس روندهای غذایی پیش بینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند.

آنها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه‌ای استفاده کردند تا بررسی کنند که چگونه چنین جایگزینی می‌تواند بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با رژیم غذایی را در بزرگسالان کاهش دهد.

در میان سناریوهای پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، به ویژه در کشورهای با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری‌های کلی نشان داد.

تجزیه و تحلیل جامع آنها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می‌تواند به طور بالقوه با کاهش بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰۰ زندگی را نجات دهد.

به گفته محققان، اجرای این تغییر همچنین می‌تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک کند، که در درجه اول به نفع کشورهای کم درآمد و متوسط درآمد است.

محققان خاطرنشان می‌کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میرهای جهانی مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به بیماری‌های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می‌شود.

محققان این فواید را عمدتاً به اسیدهای چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می‌دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند.

کد خبر 6084904

دیگر خبرها

  • کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید
  • با تغییر رژیم غذایی خود زمین را نجات دهید
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • کاهش وزن ناگهانی سبب این بیماری می‌شود
  • وقتی پزشکان بلاگر می‌شوند
  • سبد غذایی مناسب ایرانیان تا پایان هفته اعلام می‌شود
  • جلوگیری از مرگ زودهنگام با جایگزینی گوشت گاو با ماهی
  • جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند
  • خروج هفته‌ای ۵ تا ۱۵ هزار دلار سرمایه از کشور برای تبلیغات ماهواره‌ای/ به تبلیغات ماهواره‌ای وابسته شدیم
  • خودآزاری با برخی رژیم‌های غذایی!