Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که کرونا در غذا‌های چرب ماندگاری بیشتری دارد، گفت: نمی‌توان با قاطعیت گفت که غذا عامل انتقال کرونا نیست. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی، با عنوان این مطلب که در افرادی که از تغذیه سالم و کافی برخوردار نیستند شانس ابتلاء به کرونا و مرگ و میر بیشتر است، گفت: افرادی که دچار اختلالات تغذیه و یا چاقی هستند نسبت به دیگر افراد استعداد بیشتری برای ابتلاء به کرونا دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه بسیاری از افراد چاق به رغم چاقی از کمبود عناصر کمیاب تغذیه‌ای رنج می‌برند، افزود: چاقی شانس ابتلاء و مرگ و میر را افزایش می‌دهد.

زالی یادآور شد: طبق بیانیه‌های سازمان جهانی بهداشت شواهد قطعی برای اینکه غذا به عنوان عامل اصلی انتقال کرونا در نظر گرفته شود، وجود ندارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود:، اما نتایج جدیدترین تحقیقاتی که در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور انجام شده نشان می‌دهد نمی‌توان با قاطعیت گفت که غذا عامل انتقال کرونا نیست.

وی یکی دیگر از نتایج این تحقیقات را ضرورت توجه بیشتر به غذا عنوان کرد و گفت: همچنین طبق این تحقیقات ممکن است با فرم‌های جدید کرونا رو به رو شویم که در آن‌ها شاهد گردش دهانی و مقعدی ویروس کرونا باشیم.

زالی نسبت به برگزاری نشست مشترک بین دانشگاه و صنایع غذایی برای خطر زدایی از مواد غذایی اعلام آمادگی کرد و افزود: شاید لازم باشد پروتکل‌های بهداشتی تازه‌ای در حوزه صنایع غذایی در دوران کرونا تدوین شود.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با تاکید بر ضرورت اعمال برخی تغییرات در طبخ مواد غذایی در دوران شیوع کرونا، ادامه داد: از جمله این موارد می‌توان به گرم کردن مجدد شیر پاستوریزه قبل از مصرف و استفاده از ماکروویو برای گرم کردن نان و غذا قبل از مصرف اشاره کرد.

زالی بر لزوم حرکت صنعت کشور به سمت مکانیزاسیون فرایند تولید مواد غذایی تاکید کرد و افزود: در فرایند تولید مواد غذایی که حضور نیروی انسانی کمتر است به مراتب آلودگی کمتر مشاهده می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اهمیت تغذیه سالم و داشتن یک سبد غذایی کافی در تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری‌ها، تصریح کرد: باید از این نگاه افراطی و خطرناک پرهیز شود که فکر کنیم مواد غذایی می‌تواند فرد را در برابر بیمار نشدن تضمین کند.

زالی با اشاره به بقای ویروس کرونا در دمای منفی ۲۰ درجه سانتی گراد به مدت دو سال، افزود: فرایند انجماد برای از بین بردن کرونا تأثیری ندارد.

وی همچنین با بیان اینکه ثابت شده اسید معده انسان تا حد زیادی موجب کاهش قدرت بیماری زایی کرونا می‌شود، گفت: ممکن است در افراد مسن یا همچنین افرادی که از دارو‌های ضد اسید معده استفاده می‌کنند، اسید معده کاهش یافته و فرد در معرض ابتلاء به کرونا قرار گیرد.

زالی با بیان اینکه چه غذا خاستگاه آلودگی کرونا باشد و چه نباشد، آلودگی مواد غذایی در فرایند طبخ، بسته بندی و حمل و نقل محتمل است، گفت: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی درباره کسانی که با مواد غذایی سر و کار دارند باید سختگیرانه‌تر باشد.

وی نانوایی‌ها و قنادی‌ها را یکی از محل‌های مهمی دانست که باید به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در آن‌ها توجه ویژه‌ای شود.

زالی با بیان اینکه چربی موجود در مواد غذایی موجب مصونیت ویروس می‌شود، گفت: کرونا در غذا‌های چرب ماندگاری بیشتری دارد.

وی یادآور شد: قند نیز ویروس کرونا را در برابر حرارت مقاوم می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا تغذیه سالم غذای چرب مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱۱ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در البرز معدوم شد

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز از کشف و معدوم‌سازی ۲۱۱ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در استان البرز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، علیرضا رفیعی‌پور صبح امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به روند ذبح دام در مراکز زیر مجموعه استان، اظهار کرد: طی فعالیت‌های صورت گرفته و نظارت بر اماکن زیر مجموعه ۲۱۱ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در سطح استان البرز جمع آوری شده است.

وی با اشاره به اینکه شیوه نگهداری از دام و سردخانه‌ها بسیار مهم است و می‌تواند عامل ایجاد یا برطرف کردن ویروس‌ها باشد، افزود: در سال ۱۴۰۲ بیش از هزار و ۴۵۴ پروانه برای صنایع وابسته به دام و طیور در استان صادر شده است.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز ادامه داد: در ادامه روند بررسی نهادهای دامپزشکی مشخص شد که در ریزمغذی‌ها، سرم، دارو و خوراک حیوان با کمترین چالشی مواجه هستیم.

رفیعی‌پور با اشاره به اینکه مجموعه مراکزهای تک در استان به ۴۸ واحد رسیده است، اضافه کرد: هر یک از این واحدها در چندین بخش تولید دارند که موجب صدور ۴۰۴ فقره پروانه فعالیت شده است.

وی با بیان اینکه استان البرز در سطح ملی جزو نخستین استان‌ها است، تصریح کرد: البرز ۲۹ قلم فرآورده‌های دامی صادر می‌کند، ۳۰۸ هزار قطعه آبزیان زینتی، پنجه مرغ با قیمت بسیار مناسب صادر می‌کنیم و ۳۴۳ هزار کیلوگرم صادر شده است.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز با بیان اینکه پودر گوشت ۳۰۰ هزار کیلوگرم تولید و صادر می‌شود، گفت: بخشی از این‌ها محصولاتی است که ضبط شده است، اما طی بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که بیماری‌زا نیست و خوراک دام و طیور می‌شود.

رفیعی‌پور با بیان اینکه ۷۲۶ کیلوگرم خاویار، ۹۰۵ هزار کیلوگرم ماهی خوراکی تازه، ۱۸۰ هزار کیلوگرم ماهی خوراکی منجمد، ۵۶۰ هزار کیلوگرم میگو و ۲۶۷ هزار کیلوگرم خوراک دام و طیور در استان البرز تولید می‌شود، ادامه داد: ۲۷۹ کیلوگرم گوشت تازه از طریق فرودگاه پیام وارد استان البرز شده است.

کد خبر 747404

دیگر خبرها

  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • ۷ راه برای اینکه سرکه سیب بیشتری استفاده کنید
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در البرز معدوم شد
  • آب نمی‌خورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724