Web Analytics Made Easy - Statcounter

لیتیوم یک استارتاپ اینشورتکی است که برای توسعه محصولات خود و ورود به بازار به ‌تازگی از شبکه نوآفرینی پلنت سرمایه جذب کرده است. استارتاپ اینشورتکی لیتیوم در زمینه طراحی و اصلاح فرآیندها و ساختارهای صنعت بیمه و طراحی محصولات بیمه‌ای مبتنی بر نیاز افراد فعالیت می‌کند. در واقع لیتیوم در بخش B2B کسب‌وکار خود به شرکت‌های بیمه کمک می‌کند تا با دیجیتالی کردن داده‌های صنعت بیمه و برطرف کردن تعارض منافع در روابط بین ذی‌نفعان، از دور ریخته شدن میزان زیادی پول در این صنعت جلوگیری کرده و سود خالص حاصل از عملیات را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
مهدی صارمی، بنیان‌گذار استارتاپ لیتیوم در این باره توضیح می‌دهد: «اگر داده‌ها در صنعت بیمه دیجیتال شوند؛ ریسک پروفایل هر فرد در طول زمان شکل بگیرد و با تجمیع آن‌ها، ریسک پروفایل پورتفوی ایجاد شود، شرکت‌های بیمه می‌توانند از این داده‌ها برای مدیریت ریسک خود و طراحی محصولات جدید بیمه‌ای بر مبنای نیاز افراد استفاده کنند. در واقع می‌توان رویکرد محصول‌محور در صنعت بیمه را کنار گذاشت و عملیات طراحی محصولات شرکت‌های بیمه را کاملا دگرگون کرد.»
 
علاوه بر این، استارتاپ لیتیوم در بخش B2C خود به افراد بیمه‌نامه می‌فروشد؛ اما در این فرآیند، دانش بیمه‌ای به شکلی قابل درک به مخاطبان ارائه می‌شود تا خرید بهتری داشته باشند. پایه و اساس فروش بیمه در لیتیوم، مشاوره است که به دو شکل اتفاق می‌افتد؛ مشاوره بر اساس سیستم هوشمندی که توسط تیم لیتیوم توسعه داده شده و مشاوره با کارشناسانی که توسط تیم لیتیوم آموزش داده می‌شوند و روش صحیح صحبت کردن با مشتری را به‌خوبی می‌دانند.  
 
مهدی صارمی، بنیان‌گذار لیتیوم با ۱۰ سال تجربه در بخش‌های مختلف صنعت بیمه، از سال ۹۴ ایده این استارتاپ را در ذهن خود داشت و آن را پرورش می‌داد. صارمی در سال ۹۸ با سمت کارشناس کسب‌وکار دیجیتال از شرکت بیمه ملت جدا شد و روی پیاده‌سازی ایده خود کار کرد. در نهایت اسفند ماه ۹۸ کمینه محصول پذیرفتنی (MVP) این استارتاپ آماده شد.
 
چشم‌انداز لیتیوم، تبدیل شدن به بازیگر اول حوزه دیجیتال بیمه‌ها و اولین شرکت در حوزه صادرات محصولات بیمه از جنس نرم‌افزار یا فروش در خارج از کشور است.
 
استارتاپ لیتیوم اکنون برای توسعه محصولات خود و ورود به بازار از شبکه نوآفرینی پلنت سرمایه‌ جذب کرده است. پلنت یک زیرساخت ارائه خدمات نوآوری در صنعت بیمه است که به دنبال کشف مسئله‌های صنعت بیمه و تبدیل آن‌ها به فرصت‌های جدید است. ایمان جلیلی، مدیر ارتباطات پلنت درباره دلیل سرمایه‌گذاری این مجموعه روی استارتاپ لیتیوم به عنوان اولین سرمایه‌گذاری پلنت می‌گوید: «این استارتاپ از دل صنعت بیمه و بر اساس نیازهای واقعی شکل گرفته و محصول اولیه و مشتریان بالقوه خود را دارد. بنیان‌گذار این استارتاپ نیز تجربه زیادی در صنعت بیمه دارد و چشم‌اندازی که برای کسب‌وکار خود ترسیم کرده برای ما جذاب است. استارتاپ لیتیوم به‌خوبی مقیاس‌پذیر است و می‌توان آن را به کل صنعت بیمه تعمیم داد.»
 
جلیلی درباره آینده این استارتاپ توضیح می‌دهد: «با توجه به فرصت موجود در صنعت بیمه ایران و وجود استارتاپ‌های اندک در این صنعت، لیتیوم با مدل پلتفرمی خود می‌تواند محصولات زیادی را بر اساس نیازهای واقعی شرکت‌های بیمه و مشتریان آن‌ها طراحی کند. همچنین به نظر می‌رسد که مدل لیتیوم حتی برای سرمایه‌گذاران خارجی نیز جذاب است و پلنت می‌تواند در آینده یک پارتنر خارجی در کنار خود داشته باشد. در مراحل بعدی سرمایه‌گذاری نیز می‌توان محصولات لیتیوم را در بازارهای خارج از ایران نیز آزمایش کرد.»
 
او همچنین درباره هدف پلنت از سرمایه‌گذاری در این استارتاپ می‌گوید: «لیتیوم یک نمونه موفق از کسب‌وکارهای استارتاپی در صنعت سنتی بیمه است که به بازیگران این صنعت نشان می‌دهد یک کسب‌وکار نوآور چگونه می‌تواند فرصت تازه‌ای در صنعت ایجاد کند. در واقع با این کار می‌توان اعتماد شرکت‌های بیمه‌ای را جلب کرد و آن‌ها را وارد میدان نوآوری در صنعت بیمه کرد.»    

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت های بیمه سرمایه گذاری صنعت بیمه صنعت بیمه کسب وکار بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۸۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار کنند!

استارتاپ فضایی «Exodus Propulsion Technologies» ادعا می‌کند به یک پیشرفت دست یافته و به طور تصادفی با یک نیروی کاملا جدید از طبیعت روبه‌رو شده است که می‌تواند نیروی مورد نیاز موتور موشک‌ها را تامین کند تا برای کار کردن نیازی به سوخت نداشته باشند.

به نقل از فیوچریسم،«چارلز بولر» (Charles Buhler) یکی از بنیان‌گذاران استارتاپ Exodus Propulsion Technologies و مهندس سابق ناسا که روی تعدادی از برنامه‌های مهم از جمله «ایستگاه فضایی بین‌المللی»، «تلسکوپ فضایی هابل» و «شاتل فضایی» کار کرده است، گفت: این کشف می‌تواند یک نقطه عطف بزرگ در تلاش برای اکتشافات فضایی انسان باشد.

بولر ادعا‌های بلندپروازانه‌ای را مطرح کرد که احتمالا با بررسی‌های فراوان از سوی جامعه علمی مواجه خواهند شد و مشخص نیست که آیا ادعا‌های استارتاپ او از این بررسی‌ها نجات خواهند یافت یا خیر.

بولر ادامه داد: قوانینی پیرامون حفظ انرژی وجود دارند، اما اگر این ایده به درستی انجام شود، می‌توان نیرو‌هایی را برخلاف آنچه بشر پیشتر انجام داده است، تولید کرد. این نیرویی خواهد بود که ما در ۱۰۰۰ سال آینده از آن برای به حرکت درآوردن اجسام استفاده خواهیم کرد؛ تا زمانی که نوآوری بعدی از راه برسد.

برای فعال کردن نیروی جدید بولر، از الکترواستاتیک استفاده می‌شود که دقیقا یک نیروگاه نیست و تنها ۱۰ میلی‌نیوتن نیرو تولید می‌کند. برای درک این موضوع می‌توان گفت که نگه داشتن یک جرم حدودا ۱۰۰ گرمی یا یک سیب با اندازه متوسط در کف دست، یک نیوتن یا ۱۰۰ برابر بیشتر نیرو وارد می‌کند.

بولر با اطمینان گفت:، اما میزان نیرو واقعا مهم نیست، زیرا هر چیزی بالاتر از صفر در فضا کار می‌کند. مواد ما انواع گوناگونی را از پوشش‌های حامل بار در بر دارند که باید روی یک غشای دی‌الکتریک اعمال شوند. هدف ما این است که آن را تا حد امکان سبک کنیم، اما این کار گاهی اوقات دشوار است، زیرا غشا‌ها و پوشش‌ها باید قدرت بالایی را در شکست دی‌الکتریک داشته باشند.

از نظر بولر، این یک پیشرفت بزرگ خواهد بود و به این معناست که برخی از فیزیک‌های زیربنایی اساسا می‌توانند نیرویی را بر جسم وارد کنند که عدم تقارن را در فشار الکترواستاتیک به همراه دارد.

بولر گفت: تطبیق یافتن با این ایده از نقطه نظر علمی بسیار دشوار است، زیرا به نظر می‌رسد که قوانین انرژی موجود را نقض می‌کند. امیدوارم بتوانیم چند نمایش را در فضا انجام دهیم.

این ایده یادآور برنامه‌های دیگری درباره سوخت موشک است که پیشتر با آنها روبه‌رو شده‌ایم؛ از جمله برنامه «EmDrive» بسیار بحث‌برانگیز ناسا و «warp drive» شرکت «Applied Physics» که هر دو قوانین فیزیک را زیر پا می‌گذارند.

اگر بخواهیم صادق باشیم، می‌بینیم که کار کردن موشک‌ها بدون سوخت بسیار جالب خواهد بود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • پایان باشکوه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • استقبال گسترده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد
  • شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار کنند!
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • بازنشستگان و تجربه سرمایه‌گذاری موفق در هم‌ساز
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است