Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه با یک شیب افزایشی نسبتا ملایم در بخش سرپایی بیمارستان‌های تهران رو برو بوده‌ایم، گفت:بسیار تصمیم زودهنگامی است که فکر کنیم به انتهای کرونا رسیدیم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران درباره وضعیت کرونا در استان تهران، اظهار کرد: تعداد موارد جدید بستری شده در ۲۴ ساعت گذشته ۲۵۲ مورد بوده که حدود ۹۰ نفر از آن‌ها در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در حال حاضر تعداد کلی بستری در تهران ۱۹۶۶ بیمار است و این در حالی است که در هفته قبل به کمتر از ۱۸۰۰ نفر نیز رسیده بودیم.

زالی گفت: ۷۷۷ بیمار از این ۱۹۶۶ نفر، در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی با بیان اینکه در طول ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۰ نفر از بیماران ترخیص شده‌اند، افزود: آمار‌ها حاکی از آن است که با یک شیب نسبتا ملایم هم در بخش سرپایی بهداشتی و درمانی و هم بخش سرپایی عمومی در مجموعه بیمارستان‌های تهران با افزایش رشد رو به رو بوده‌ایم.

زالی تاکید کرد: با ادامه این روند قطعا لازم است که محدودیت‌های بیشتری اعمال کنیم؛ با توجه به اینکه در تهران نوسانات آماری زیادی وجود دارد، اگر در روز‌های آینده نیز همین الگو تکرار پذیر باشد و فرآیند پذیرش بیمارستانی رو به افزایش باشد باید هشدار‌های لازم برای تغییر رنگ شهر اعلام شود.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران یادآور شد: تجربه خیز سوم کرونا در تهران نشان داد که پرشدن بیمارستان‌ها و افزایش تعداد بستری‌های روزانه در زمان کمتر از ۱۰ روز اتفاق افتاد و در یک بازه زمانی ۱۰ روزه به اوج رسیدیم، بنابراین حدس می‌زنیم اگر در تهران خیز جدیدی شکل بگیرد ممکن است با سرعتی بیش از گذشته و با فواصل خیلی کوتاه‌تر شاهد افزایش میزان مراجعان بستری بیمارستانی باشیم.

وی با بیان اینکه وضعیت تهران مانند ادوار گذشته شکننده و ناپایدار است، هشدار داد: اگر خیز آتی اتفاق بیفتد در زمان خیلی کوتاه تری آمار روزانه، به صورت تصاعدی افزایش می‌یابد.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران افزود: درباره بیماری کرونا دو مسئله وجود دارد، یکی ریشه کن شدن بیماری است که اساسا در عرصه جهانی تا امروز منتفی است و در هیچ کجای جهان راجع به ریشه کن شدن قطعی کرونا صحبتی نیست.

وی ادامه داد: بحث دیگر، کاهش جدی آمار به گونه‌ای که موجب دفع ویروس از محیط اجتماع شود است که در حال حاضر هیچ یک از این دو اتفاق در تهران و در کشور نیفتاده است؛ بنابراین، چون افول قطعی بیماری در تهران و بسیاری از شهرستان‌ها اتفاق نیفتاده است، بسیار تصمیم زودهنگامی است که فکر کنیم به انتهای کرونا رسیدیم؛ فعلا معلوم نیست بشر چه زمانی به انتهای کرونا خواهد رسید، زیرا این ویروس بر خلاف اسلاف خود، مطلقا دچار سقط خود به خودی در طبیعت نیست و کماکان در محیط‌های طبیعی به حیات خود ادامه می‌دهد.

زالی با تاکید بر ضرورت خودداری از هرگونه ساده انگاری درباره کرونا، گفت: بنابر گزارشات دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران عدد مجموعه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به عدد ۷۲.۳ درصد رسیده است که نسبت به عدد ۸۰ درصد در هفته گذشته، کاهش یافته است.

وی افزود: متاسفانه در تهران علی رغم رعایت بسیاری از پروتکل‌ها مهمترین عامل مخدوش کننده پارامترها، بحث فاصله گذاری اجتماعی به ویژه در محیط‌های جمعی، محیط‌های مرکزی شهر و به ویژه در وسایل حمل و نقل عمومی است که کماکان یک معضل جدی و لاینحل است.

زالی یادآور شد: شاید مهمترین بخشی در تهران دستخوش تغییر می‌شود و باعث می‌شود آمار ما به شدت کاهش یابد بحث فاصله گذاری اجتماعی در وسایل حمل و نقل عمومی به خصوص مترو است.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با ابراز نگرانی نسبت به تجمع و ازدحام جمعیت در شهر، افزود:بین تجمع و افزایش تصاعدی بیماری کرونا یک نسبت کاملا مستقیم وجود دارد.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رفت در طول یک سال اخیر با استفاده از روش‌های مدرن مجازی از ازدحام جمعیت جلوگیری شود، گفت: در خطوط مترو تهران نیز ازدحام جمعیت به شکل برابر باز توزیع نشده است و در بعضی از خطوط ازدحام بیشتر از سایر حد متعارف اتفاق می‌افتد و این مسئله‌ای نگران کننده است.

زالی تاکید کرد: باید برای شهروندان تهرانی یک الگوی متفاوت زیستی در عرصه خدماتی، اجتماعی و اقتصادی قائل شویم، کرونا فعلا با ما خواهد بود و ما لاجرم باید یک الگوی زیستی جدیدتری را تجربه کنیم.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ادامه داد: در برخی از روز‌های هفته گذشته بین ۲۰ تا ۲۵ درصد بار ترافیکی بیشتر از هفته‌های قبل را شاهد بوده‌ایم که همه از عوامل نگران کننده‌ای است که ممکن است به استمرار سرایت و بقای ویروس کمک کند.

وی با اشاره به آثار اجرای طرح شهید سلیمانی در به حداقل رساندن گردش ویروس کرونا در تهران، تاکید کرد:، اما این شلوغی‌ها ممکن است دوباره ویروس خفته را بیدار کند و موجب شود که ما با بازچرخش جدی‌تر ویروس مواجه شویم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاد مقابله با کرونا وضعیت کرونا کلانشهر تهران استان تهران رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۶۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت «پروفیلاکسی» و تامین مستمر دارو برای بیماران هموفیلی

امین افشار رئیس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران، به مناسب روز جهانی هموفیلی به اهمیت برنامه پروفیلاکسی برای کودکان و ضرورت تامین مستمر دارو جهت جلوگیری از خونریزی در این بیماران تاکید کرد و گفت: مشکل آن است که نگاه جامعی به بیماران هموفیلی وجود ندارد. الگویی که در کشور‌های پیشرفته وجود دارد و از آن نیز نتیجه گرفته‌اند آن است که قبل از اینکه بیمار به آن دارو نیاز داشته باشد و خونریزی کند، سطح فاکتور را در بدن بالا می‌برند، دارو را دریافت می‌کند و روز بعد همچون افراد عادی می‌تواند فعالیت‌های روزانه خود را داشته باشد.

وی گفت: در صورت بی‌توجهی به سطح فاکتور در بدن این بیماران، فرد با کوچک‌ترین ضربه‌ای خونریزی می‌دهد و باید فاکتور و دارو مصرف کند و این موضوع بسیار برای سیستم درمانی هزینه‌بر است و در نهایت هم مفاصل بیمار از بین می‌رود.

وی با اشاره مجدد به اهمیت برنامه پروفیلاکسی بیماران هموفیلی و تلاش کانون هموفیلی برای مجاب کردن سیستم درمانی کشور برای اجرای آن، گفت: وزارت بهداشت، بیمه، بهزیستی و ... تنها بودجه و عملکرد خود را می‌بینند، اما اگر نگاه جامع وجود داشته باشد، دارو به موقع برسد، سازمان و غذا و دارو بخشی‌نگری نداشته باشد و بیمار به نقطه‌ای برسد که مفصل سالم داشته باشد، دیگر نیازی به تعویض مفصل در این بیماران نخواهد بود و دیگر نیازی نخواهد بود که دانشگاه‌ها فیزیوتراپی و توانبخشی داشته باشند، هزینه‌های بهزیستی کنترل می‌شود، از بیماری هموفیلی دیگر فشاری بر سیستم‌های بیمه‌ای وارد نمی‌شود و... . به همین دلیل دسترسی عادلانه به دارو‌های هموفیلی و پروفیلاکسی مسئله‌ای است که کانون هموفیلی‌ها به آن توجه بیشتری دارد.

رئیس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران با تاکید بر اینکه بیشتر اعضای کانون از بیماران هموفیلی هستند، گفت: بنابراین ما می‌دانیم که نبود دارو چه تاثیری می‌تواند بر گذران زندگی داشته باشد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • شهردار منطقه ۱۱ تهران : برخی سازمان ها به آتش نشانی اجازه بازدید ایمنی نمی‌دهند
  • برخی سازمان‌ها به آتش نشانی اجازه بازدید ایمنی نمی‌دهند
  • پرداخت بیش از ۳۹ میلیارد ریال کمک‌هزینه درمانی به نیازمندان
  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد
  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • هلال‌احمر زنجان بیش از۳۹میلیارد ریال کمک‌هزینه درمانی پرداخت کرد
  • اهمیت «پروفیلاکسی» و تامین مستمر دارو برای بیماران هموفیلی
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • جشن تولد یک سالگی نوزاد نارس در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور