Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان گفت: تعداد 80 کلاس خشت و گلی در قالب 30 مدرسه در استان کرمان داشتیم که خوشبختانه با احداث فضاهای جدید، ادبیات خشت و گلی از فضای آموزشی استان حذف شد.

به گزارش ایسنا؛ "سیدمحمد واعظی نژاد" ظهر روز 13 بهمن ماه در نشست خبری با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار کرد: در سال جاری رشد 25 درصدی در اعتبارات دولتی اداره کل نوسازی مدارس در سطح ملی و استانی شاهد بودیم و اعتبارات نقدی بسیار خوبی داشتیم و توانستیم پروژه های نیمه تمام سال های گذشته را فعال و تعداد زیادی بهره برداری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش سرانه فضای آموزشی استان کرمان در سال جاری افزود: در ابتدای سال گذشته سرانه فضای آموزشی استان 4.9 متر مربع برای هر دانش آموز بود که به در حال حاضر 5.05 متر رسیده است. متوسط کشور 5.2 درصد است و امیدوارید با بهره برداری از پروژه های جدید، امسال از متوسط کشور عبور کنیم.

واعظی نژاد تصریح کرد: در دهه فجر امسال 100 پروژه با 455 کلاس درس و 52 هزار و مترمربع زیربنا افتتاح می کنیم.

وی بیان کرد: کل اعتبار نوسازی مدارس استان کرمان در سال جاری از محل اعتبارات ملی و استانی نزدیک به 260 میلیارد تومان بوده که ملی 100 درصد تخصیص و استانی تاکنون 50 درصد تخصیص یافته و در مجموع 230 میلیارد تومان تخصیص را شامل می شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان با بیان اینکه در سال جاری رشد خوبی در کمک خیرین مدرسه ساز داشته ایم، گفت: سال قبل 97 میلیارد تومان و امسال 230 میلیارد تومان جذب خیران را داشته ایم و این بزرگواران تعهد احداث 226 پروژه با 1318 کلاس درس را داده اند.

وی اظهار کرد: روز گذشته در شهرستان رابر زادگاه شهید حاج قاسم سلیمانی چهار پروژه با 36 کلاس و زیربنای 4000 مترمربع افتتاح کردیم.

واعظی نژاد تصریح کرد: یکی از اقدامات خوبی که امسال صورت گرفت، انعقاد تفاهمنامه با اتاق بازرگانی استان کرمان در راستای مسئولیت اجتماعی صنایع بود و مقرر شد 120 مدرسه با 720 کلاس درس با همکاری موسسه خیریه مهر گیتی احداث کنند و تاکنون در این زمینه ساخت 464 کلاس درس آغاز شده و روز گذشته افتتاح اولین مدرسه به اسم "کرمان دانا" را با 9 کلاس و 1325 مترمربع زیربنا شاهد بودیم و این نهضت ادامه دارد. ضمن اینکه محوریت کار اتاق بازرگانی در مناطق کمتر برخوردار و حاشیه شهر کرمان است.

وی بیان کرد: جمع آوری بخاری های نفتی از مدارس استان از ابتدای امسال آغاز شده و 1730 کلاس درس به سیستم های سرمایشی و گرمایشی استاندارد مجهز می شوند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان گفت: یکی از دغدغه های آموزش و پرورش عدم برخورداری مدارس از سرویس های بهداشتی مناسب بود که نیاز به احداث 518 چشمه و بهسازی 1300 چشمه سرویس بهداشتی بود و امسال 198 چشمه سرویس بهداشتی در مدارس اضافه کردیم و با همکاری قرارگاه سازندگی سپاه در این زمینه کار می کنیم.

وی اظهار کرد: در دی ماه سال گذشته سیل جنوب و شرق استان به 1500 کلاس درس آسیب رساند و عمده این مشکلات به دلیل نداشتن عایق رطوبتی بود و در سال جاری پایه تعمیر مدارس را بر اصلاح عایق رطوبتی گذاشتیم و 92 هزار مترمربع ایزوگام در مدارس انجام شد.

واعظی نژاد بیان کرد: تجهیزات موردنیاز مدارس در سال جاری به دلیل شیوع کرونا و فعالیت غیرحضوری مدارس، متفاوت بود و تمرکز را بر سیستم رایانه ای و ویدئوپروژکتور گذاشتیم و 26 میلیارد تومان در این زمینه هزینه شده است.

وی در ادامه گفت: 310 پروژه نیمه تمام در استان کرمان داشتیم که همه فعال شده و تعداد زیادی از آنها تا پایان امسال به آموزش و پرورش تحویل داده می شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان با اشاره به اینکه پروژه ساختمان ستادی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: این پروژه اردیبهشت 1400 بهره برداری می شود.

وی با اشاره به اینکه در حاشیه شهر کرمان دو پروژه بزرگ 36 کلاسه از سال گذشته آغاز شده، تصریح کرد: با بهره برداری از این دو پروژه، مهر 1400 مشکلات تراکم دانش آموزی در شهر کرمان کمتر خواهد شد.

واعظی نژاد اظهار کرد: پویش ملی "آجر به آجر" را همزمان با کشور در استان کرمان آغاز کرده ایم و در پویش محرم عملکرد خوبی در استان کرمان داشتیم و یک مدرسه سه کلاسه تعریف شد و 15 هزار نفر مشارکت داشتند.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه بیشترین مشارکت را از شهرستان عنبرآباد در این پویش داشتیم، ساخت مدرسه در این شهرستان خشت گذاری شد.

واعظی نژاد با اشاره به پویش "من مادرم، همه بچه های ایران فرزند من" گفت: در این پویش ساخت مدرسه 12 کلاسه پیش بینی شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان درباره مدارس خشت و گلی در استان گفت: تعداد 80 کلاس خشت و گلی در قالب 30 مدرسه داشتیم که با احداث فضاهای جدید، ادبیات خشت و گلی از فضای آموزشی استان حذف شد.

وی با اشاره به وجود مدارس فرسوده در سطح استان کرمان افزود: هنوز 108 مدرسه سنگی و 170 مدرسه کانکسی داریم که برنامه ریزی شده این موارد نیز از ادبیات فضای آموزشی حذف شود.

واعظی نژاد با اشاره به اینکه 30 درصد از مدارس استان فرسوده و نیازمند بازسازی است، بیان کرد: 35 درصد مدارس نیز با مقاوم سازی می تواند 30 سال دیگر استفاده شود و این موارد در برنامه ها وجود دارد.

لینک کوتاه: asriran.com/003Dvd

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان فضای آموزشی استان استان کرمان استان کرمان بهره برداری سال جاری واعظی نژاد خشت و گلی کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۲۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟

مدارس آموزش از راه دور نوعی از مدارس هستند که یادگیری آموزش در آن‌ها غیر حضوری و برای افرادیست که به هر نحوی امکان حضور در مدرسه را ندارند و از راه دور به کمک اینترنت می‌توانند تحصیل جامانده خود را جبران کنند.

دوگروه دانش‌آموزان لازم‌التعلیم در شرایط خاص که امکان دسترسی به آموزش را ندارند و دانش‌آموزان بزرگسال، کسانی که بالای ۱۸ سال سن دارند و به هر دلیلی نتوانسته‌اند در مدارس عادی حضور یابند، می‌توانند در این مدارس ثبت نام و تحصیل خود را ادامه دهند.

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان اینکه مدارس از راه دور مطابق آیین نامه‌های آموزشی مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش فعالیت دارند گفت: این مدارس موظف به برگزاری کلاس‌های هدایت آموزشی و رفع اشکال به ازای هر واحد درسی «۶ ساعت» در هر نیم سال تحصیلی هستند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان بر حسب نیاز در مدرسه حضور پیدا می کنند افزود: برای هر دوره تحصیلی مشکلات حوزه آموزش آن‌ها حل می شود؛ البته آموزش چهره به چهره را در دوره‌های لازم التعلیم و واجب التعلیم دنبال می‌کنیم.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی تعداد دانش آموزان تحصیل کننده در این مدارس را حدود ۱۳۰ هزار نفر در سراسر کشور اعلام کرد و ادامه داد: آموزش این دانش‌آموزان با محوریت بزرگسالان است.

محمودزاده با بیان اینکه با توجه به مجوز کمیسیون خاص منطقه و استان حدود ۴۰۰۰ دانش‌آموز از تعداد کل محصلان این مدارس، لازم التعلیم (زیر ۱۸ سال) هستند گفت: این افراد امکان حضورشان در مدرسه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه این مدارس تمام شرایط مدارس عادی را از نظر دروس و امتحانات نهایی و امتحانات داخلی و ... دارند افزود: شهریه مدارس از راه دور براساس شهریه ثابت و متغیر هر واحد درسی و بنا به پیشنهاد موسسان و تایید شورای نظارت استان تعیین می شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی ضمن اشاره به طرح مدرسه مجازی بزرگسالان در راستای کاهش تنوع مدارس گفت: بدنبال این کار هستیم چرا که هدفمان این است که همه بزرگسالان را در قالب مدرسه مجازی ببینیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • ساماندهی تجهیزات گرمایشی و سرمایشی مدارس آذربایجان غربی
  • ساخت ۱۸۰۰ کلاس درس در آذربایجان غربی
  • احداث ۱۸۰۰ کلاس درس با جذب ۱۱۰۰ میلیاردتومان اعتبار در آذربایجان‌غربی