Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان امنیت سایبری به کاربران تلفن‌های اندروید در مورد پیام خطرناکی که در واتساپ در حال گردش است و از نقص امنیتی در سیستم عامل که امکان نصب مخفیانه نرم افزار مخرب بر روی تلفن را فراهم می‌کند و همچنین هدف قرار دادن تلفن‌ها از طریق واتساپ، هشدار داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوکاس استفانکو، محقق شرکت امنیت سایبری ESET، نقصی را در سیستم عامل اندروید فاش کرد که می‌تواند به هکر‌ها اجازه دهد پیامی را در WhatsApp ارسال کنند که حاوی برنامه‌های مخربی است که می‌تواند تلفن گیرنده را پس از کلیک بر روی پیوند پیوست شده، به آن آلوده کند.

بیشتر بخوانید

هشدار! پیام‌های جعلی جدید در واتساپ را جدی نگیرید پیام جعلی واتساپ به کاربران

این پیام جعلی با پیوندی همراه است که از کاربران می‌خواهد یک برنامه جعلی را برای کسب درآمد دانلود کنند و بعد آن‌ها را به وب سایتی مشابه Google Play Store هدایت می‌کند و پس از نصب برنامه، پیام مخرب از کاربر می‌خواهد انواع مجوز‌ها را فعال کند؛ و در ادامه به صورت مخفیانه در پس زمینه کار می‌کنند تا کاربر به هر پیامی که پاسخ دهد و خود به خود WhatsApp پیام جعلی را دوباره به مخاطبان دیگر ارسال می‌کند.

همان پیام تقلبی هر ساعت یکبار به طور خودکار ارسال می‌شود تا از شناسایی آن به عنوان یک پرونده مخرب یا پیام ارسالی جلوگیری شود. متن پیام می‌گوید: «این برنامه را بارگیری کنید و یک تلفن همراه برنده شوید»، همراه با URL که به نظر می‌رسد یک پیوند Google برای فریب کاربر است.

در این پیام از کاربران خواسته شده تا برنامه‌ای به نام "Huawei Mobile" را دانلود کنند، این برنامه‌ای جعلی است که برنامه‌های مخربی را به همراه دارد و متعاقباً بسیاری از تبلیغات را به دستگاه قربانی منتقل می‌کند، زیرا با کلیک بر روی آن‌ها افراد را به عضویت در یک سرویس فریب می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واتساپ پیامرسان واتساپ شرکت فیسبوک پیامرسان خارجی پیام جعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۴۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداششت کلاهبردار رسیدساز جعلی در شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ،امیرحسین سلیمانی گفت: زنی میانسال با ارائه مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد که فردی با هویت مشخص به مغازه من مراجعه کرد و اقدام به خرید ۳ دستگاه گوشی تلفن همراه با رسید بانکی کرد که پس از ساعتی متوجه شدم پولی به حساب من واریز نشده و از من کلاهبرداری شده است.
وی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا در بررسی‌های اولیه مطلع شدند که فرد کلاهبردار با بیان اینکه کارت بانکی خود را همراه ندارد و وجه گوشی‌های موبایل خریداری شده را به صورت اینترنتی پرداخت می‌کند؛ با نشان دادن یک رسید بانکی جعلی پس از دریافت گوشی‌های موبایل، فروشگاه را ترک می‌کرده است.
رئیس پلیس فتا فارس بیان کرد: کارشناسان با انجام تحقیقات تخصصی و بررسی‌های فنی، متوجه این موضوع شدند که متهم با هویت‌های جعلی برای خرید موبایل به ۳ موبایل فروشی دیگر نیز مراجعه و با ارائه یک رسید بانکی جعلی مجموعاً ۱۲ گوشی موبایل به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را تحویل و محل را ترک کرده است.
سلیمانی ادامه داد: کارشناسان تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی موفق به شناسایی متهم در کمترین زمان ممکن شدند و با هماهنگی قضایی وی را در یکی از محلات شیراز دستگیر کردند.
وی با بیان اینکه متهم پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به جرم خود اقرار کرد، گفت: هم استانی‌های عزیز برای جلوگیری از اینگونه کلاهبرداری‌ها باید سامانه پیامکی حساب‌های خود را فعال کنند تا با دریافت پیامک از طرف بانک مربوطه از انجام عملیات بانکی مورد نظر اطمینان حاصل کنند.

این مقام انتظامی به هموطنان توصیه کرد: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.gov.ir (بخش گزارشات مردمی) و یا با شمار تماس ۰۹۶۳۸۰ با همکاران در میان بگذارند.

دیگر خبرها

  • چین واتس‌اپ را فلج کرد
  • هشدار پلیس فتا در مورد پیامک‌های جعلی کالا برگ و یارانه
  • ضربه کاری چین به واتساپ
  • از کجا بفهمیم گوشی هک شده است؟
  • حذف کارت بانکی آغاز شد / خرید با موبایل!
  • با «فیلتر‌های گپ» پیام‌های واتساپ را سریع‌تر پیدا کنید
  • آغاز خرید با موبایل و بدون کارت در ۶ بانک
  • چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟
  • چگونه موبایل جایگزین کارت‌های بانکی می شود؟ | جزئیات اجرایی شدن طرح کهربا در۶ بانک
  • بازداششت کلاهبردار رسیدساز جعلی در شیراز