Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-19@09:04:50 GMT

بایدن تاکنون با نتانیاهو تماس تلفنی نداشته است

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۷۷۸۷۱

بایدن تاکنون با نتانیاهو تماس تلفنی نداشته است

رئیس جمهور جدید آمریکا هنوز با نخست وزیر رژیم صهیونیستی تماس تلفنی نداشته است.

به گزارش مشرق؛ روزنامه صهیونیستی جروزالم پست نوشت: در حالی که ۱۱ روز از آغاز به کار جو بایدن در سمت ریاست جمهوری آمریکا می‌گذرد، او هنوز با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل تماس تلفنی نگرفته است.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا تلفنی با مئیر بن شبات، مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی تماس گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گابی اشکنازی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی نیز در روز پس از تایید آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا با او گفت‌وگو کرده است.

بایدن به ترتیب با رهبران کانادا، مکزیک، انگلیس، فرانسه، آلمان، ناتو، روسیه و ژاپن تماس تلفنی گرفته، ولی هنوز با نتانیاهو تماسی تلفنی نداشته است.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد در مورد تماس‌های تلفنی آینده توضیحی نمی‌دهد.

باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا، در اولین روز فعالیت خود نخست با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی و بعد با ایهود اولمرت نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی تماس گرفت. نتانیاهو سومین مقامی بود که دونالد ترامپ رئیس جمهور قبلی با او تماس گرفت و این منعکس کننده روابط نزدیک آن‌ها بود.

نیتزان هورویتز، رهبر حزب مرتز رژیم صهیونیستی گفت: بایدن تماس‌های نتانیاهو را بررسی می‌کند. نتانیاهو اکنون در حال برداشت میوه فاسدی است که با دموکرات‌ها بوجود آورد. اسرائیل باید رابطه خود را با دموکرات‌ها و دولت جدید آمریکا احیا کند و به ارزش‌های دموکراسی، برابری و صلح بازگردد. مرتز تنها حزبی است که به زبان دموکرات‌ها صحبت می‌کند.

مایکل اورن، سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آمریکا گفت: آن‌ها سرانجام صحبت خواهند کرد و [نتانیاهو] سرانجام به واشنگتن خواهد رفت. اما در مورد تماس‌های تلفنی بایدن در ترتیب تماس‌های او پیامی وجود دارد.

اورن گفت: نتانیاهو حدود ۱۲ ساعت پس از آنکه بیشتر سران دیگر با بایدن صحبت کردند پیروزی او را تبریک گفت. نتانیاهو در واقع در پیام خود نگفت که بایدن رئیس جمهور منتخب است و تمجید از ترامپ را مطرح کرد. این کار هزینه‌ای خواهد داشت.

اورن در سال‌های ۲۰۰۹-۲۰۱۳ در زمان دولت اوباما زمانی که بایدن معاون رئیس جمهور بود، سفیر اسرائیل در آمریکا بود.

او گفت بعید است نتانیاهو و بایدن خصومت شخصی متقابل داشته باشند که روابط با اوباما را مسموم کرد.

اورن گفت: بایدن و نتانیاهو ممکن است مانند قبل صمیمی نباشند، ولی اوضاع مانند زمان نتانیاهو و اوباما بد نخواهد بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید سلیمانی روزنامه صهیونیستی جروزالم پست امریکا رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو بایدن گابی اشکنازی جیک سالیوان آنتونی بلینکن جو بایدن رژیم صهیونیستی رئیس جمهور تماس تلفنی نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۷۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض تکرار حماقت نتانیاهو

هرچند در روز‌های گذشته برخی از مقام‌های اسرائیلی و یا رسانه‌های نزدیک به آن‌ها مدعی شده‌اند که حمله ایران را پاسخ خواهند داد و فضای رسانه‌ای ایجاد شده در اواخر روز دوشنبه نیز بر قطعیت واکنش رژیم اسرائیل به حمله ایران دلالت داشت؛ اما بعد از ساعاتی خبر‌ها و موضع‌گیری‌های منتشر شده بیانگر آن بود که رژیم صهیونیستی از این واکنش منصرف شده است.

محبوبه نیاورانی در «صبح نو» نوشت: همچنان‌که شرکت هواپیمایی قطر از آغاز دوباره پرواز‌های برنامه‌ریزی شده خود به ایران خبر داد و وزارت خارجه هلند هم غروب دوشنبه اعلام کرد که پس از دو روز تعطیلی، سفارت خود در تهران را روز سه‌شنبه بازگشایی خواهد کرد. در نقشه هوایی آسمان غرب آسیا نیز نقطه‌ای کلیر نبود. روز گذشته نیز شبکه ان‌بی‌سی خبر داد که انتظار آمریکا از پاسخ اسرائیل، حمله‌ای محدود در خارج از ایران است.

امروز همه جا صحبت از بزرگی و بی‌نقص بودن عملیات «وعده صادق» ایران است. عملیاتی که قدرت برتر نظامی ایران را نمایان کرد و هشداری برای دشمنان و همچنین اطمینان خاطری برای دوستان بود. عملیاتی که موازنه در منطقه غرب آسیا را بر هم زد و ایران را برای سالیان سال نسبت به حمله و چشم‌داشت دشمنان به خاک کشور بیمه کرد.

با وجود همه تلاش‌های مقامات و دستگاه‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی برای پنهان‌کاری در رابطه با آسیب‌های وارده، کارشناسان و تحلیلگران صهیونیستی این عملیات را جدیدترین شکست اسرائیل در امتداد شکست ترمیم‌ناپذیر عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر ۲۰۱۳ قلمداد می‌کنند.

شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز در گزارشی به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گفت که حداقل ۹ موشک ایران با شکستن پدافند هوایی اسرائیل به دو پایگاه هوایی اسرائیل ضربه زدند و ۵ موشک بالستیک ایران به پایگاه هوایی نواتیم برخورد کرده‌اند. هرچند که کشورمان در این عملیات به دنبال اهداف نظامی و تخریب نبود و تنها می‌خواست قدرت خود را به رخ حریف بکشاند تا نسبت به توانایی ایران دچار خطای محاسباتی نشود. امروز کشور‌های غربی پیام حمله ایران را درک کرده‌اند و می‌دانند دیگر نمی‌شود با ایران بازی و آن را امتحان کرد.

آن‌ها دریافته‌اند هرگونه اشتباه راهبردی نسبت به ایران نتیجه‌اش خاورمیانه جدید خواهد بود؛ از این رو در پشت پرده درصدد جلوگیری از ماجراجویی رژیم اسرائیل هستند که تاکنون نیز این رایزنی‌ها جواب داده است. یک مقام ارشد آمریکایی به آکسیوس گفته که ارزیابی واشنگتن این است که ایران به هر گونه حمله قابل توجه و آشکار اسرائیل در خاک ایران با حملات موشکی و پهپادی جدیدی پاسخ خواهد داد. آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا هم در جمع گروهی از سران یهودی گفت: «تشدید بیشتر تنش با ایران در راستای منافع ایالات متحده یا اسرائیل نیست. همچنین رهبران منطقه‌ای و متحدان و شرکای تل‌آویو هم خواستار خویشتن‌داری رژیم صهیونیستی شده‌اند.».

اما غیر از فشار‌های افکارعمومی، آیا اسرائیل نیز قادر به پاسخگویی و حمله به خاک ایران است؟

رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران نیازمند سرزمین‌های واسط است تا به حریم هوایی ایران برسند. ایران نیز کشور‌های منطقه را برای هرگونه همکاری با رژیم اسرائیل برای حمله به ایران تهدید کرده است.

کشور‌های منطقه هم پیام تهدید ایران را دریافت کرده‌اند و بعید است با رژیم اسرائیل برای این حمله همکاری داشته باشند. هرچند اردن در رهگیری پهپاد‌های ایران به رژیم صهیونیستی کمک کرد؛ اما کمک به رژیم اسرائیل برای دفاع تا همراهی با رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران متفاوت است و اگر کشوری اجازه دهد از خاکش به ایران حمله شود، جمهوری اسلامی در این مورد با هیچ‌کس شوخی ندارد و اجازه نمی‌دهد چنین امری در منطقه مرسوم شود.

همچنین جنگنده‌های اسرائیلی برای برگشت نیاز به سوختگیری دارند که باید در پایگاه‌ها و یا ناو‌های آمریکایی، این سوخت‌گیری انجام شود که قبلا ایران هشدار‌های لازم را در این زمینه به آمریکا داده است و آمریکا هم در موضع‌گیری علنی گفته است اسرائیل را در حمله به ایران همراهی نخواهد کرد.

البته این عدم همراهی نه برای حمایت از ایران، بلکه به دلیل بازدارندگی بود که عملیات «وعده صادق» ایجاد کرده است. در عملیات شب شنبه از توان رزمی متحدان ایران در منطقه به کمترین میزان استفاده شد؛ لذا اگر رژیم اسرائیل بخواهد پاسخی شدید به حمله آن شب بدهد، آن‌گاه باید منتظر تهاجمی همه‌جانبه از سوی ایران و متحدانش باشد که در این صورت احتمالا شاهد بروز یک جنگ کلاسیک در جنوب لبنان میان حزب‌الله و رژیم اسرائیل و بارش موشک و پهپاد از ایران، عراق و یمن به سوی سرزمین‌های اشغالی خواهیم بود و از دل این حوادث، خاورمیانه جدیدی متولد می‌شود که با آن خاورمیانه بزرگی که آمریکا به دنبال آن بود ۱۸۰ درجه تفاوت خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • بیانیه تند بایدن درباره تحریم‌های جدید ضدایرانی آمریکا
  • لغو حمله رژیم اسرائیل به ایران بعد از تماس تلفنی جو بایدن - نتانیاهو
  • رسانه آمریکایی: لغو حمله فوری اسرائیل به ایران بعد از تماس تلفنی جو بایدن - نتانیاهو
  • مخبر : اگر رژیم صهیونیستی مرتکب خطا شود، به شدت پاسخ می‌دهیم
  •  رسانه امریکایی: لغو حمله فوری اسرائیل به ایران بعد از تماس تلفنی جو بایدن - نتانیاهو
  • بکش اما خطا نکن!
  • عوارض تکرار حماقت نتانیاهو
  • تماس تلفنی وزیر امورخارجه قطر و آمریکا؛ محور گفتگو چه بود؟
  • بایدن این بار در زادگاهش با معترضان جنگ غزه مواجه شد
  • چرا داعش تاکنون حتی یک تیر به اسرائیل شلیک نکرده؟