Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید کوچعلی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: به دنبال شروع به کار مجتمع پتروشیمی هگمتانه که مردم استان همدان سال‌ها منتظر رفع مشکل و راه‌اندازی آن بودند تا طبق وعده‌های داده شده باری از بیکاری جوانان و متخصصان استان برداشته شود و ارزش افزوده مالی برای استان ایجاد کند، اما متاسفانه برخلاف انتظار مشخص شد بسیاری از نیروهای جذب شده غیر بومی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: اگر قرار است از منابع، تسهیلات و امکانات این استان استفاده شود و هر مسئولی مانورهای تبلیغاتی خود را دهد اما خیر کثیر آن به استان نرسد این بذل و بخشش‌ها را نخواهیم پذیرفت.

رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان همدان ادامه داد: متاسفانه تا از احقاق حق جامعه هدف خود یعنی اقشار مختلف کارگری و عموم مردم استان سخن می‌گوییم مورد هجوم و اتهام‌زنی کلونی‌های زر و زور و تزویر قرار می‌گیریم و جیغ بنفششان بلند می‌شود که به علت مخالفت با صدور موافقت اصولی به مخالفت با سازمان صمت جبهه گرفته‌اند یا همدانی‌ها با جذب سرمایه‌گذار مخالف هستند!.

وی با بیان اینکه بنده شفاف و صریح عرض می‌کنم با اتهام‌زنی، تخریب و تهدید عقب‌نشینی نخواهیم کرد و از حق و حقوق مردم و خصوصا قشر زحمتکش کارگر کوتاه نخواهیم آمد گفت: در چند روز گذشته به دنبال اعتراض به استخدام پرسنل غیر بومی در پتروشیمی هگمتانه، رئیس سازمان صمت در یک مصاحبه ضمن بکار بردن کلمات «بدبخت» و «خوار» برای مردم استان وجود پرسنل غیر بومی در پتروشیمی هگمتانه را منکر شده و تاکید کرد «هیچ نیروی کار لرستانی در پتروشیمی هگمتانه حضور ندارد»!.

کوچعلی با اشاره به ارائه آمارهای غلط و نادرست به استاندار مثل آمار اشتغال اظهار کرد: به گفته حمیدرضا حاجی‌بابایی این موضوع ۱۳ هزار میلیارد تومان به استان زیان وارد کرد و بخاطر عدم پیگیری در حد شعار باقی ماند و با مسببین این خسارت بزرگ کسی برخورد نکرد و کسی پاسخگو نشد.

وی گفت: ما به عنوان جامعه اسلامی کارگران و مجمع نمایندگان کارگران استان و یک تشکل صنفی کارگری در این خصوص اعلام موضع کرده و در وهله اول خواستار عذرخواهی مدیرکل صمت از مردم استان شدیم؛ قصد هماهنگی با دستگاه‌های مسئول برای تجمع مردمی در اعتراض به این توهین آشکار، بازی با الفاظ و تحقیر مردم شریف و با فرهنگ استان را داشتیم که با در نظر گرفتن شرایط بهداشتی و احترام به مصوبات ستاد ملی کرونا این خواسته به حق خود را در عین مفتوح بودن خواسته، فعلا مسکوت گذاشته‌ایم.

رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان همدان در ادامه سخنانش افزود: شواهدی در دست است که بسیاری از کارکنان پتروشیمی هگمتانه غیر بومی هستند و حتی کارگر خدماتی و راننده نیز در بین آنها وجود دارد و اتفاقا از استان لرستان که مورد تاکید مدیرکل صمت بوده نیز حضور پررنگی دارند.

وی با بیان اینکه در اینجا تاکید کنم نگاه ما قبیله‌ای و محدودنگر نیست زیرا اشتغال هر نیروی آماده بکار در هر کجای این مرز و بوم یعنی گرم‌تر شدن کانون خانواده و ایجاد آرامش اجتماعی گفت: مشکل ما با مسئولین آمارساز، توهین‌کننده به مردم و نادیده گرفتن حقوق حقه مردم استان است، چرا بازی کردن با آمار و به کار بردن الفاظ تحقیرآمیز برای مردم تا این اندازه راحت و عذرخواهی از مردم تا این حد دشواراست!؟

رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان همدان گفت: در خاتمه خدمت تک تک نمایندگان مردم استان در مجلس عرض می‌کنم جامعه بزرگ و عزیز کارگری استان عدم موضع‌گیری و برخورد آنها در مقابل این اتفاقات را فراموش نکرده و در زمان مقتضی عکس العمل مناسب نشان خواهند داد.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: کارگر اشتغال همدان مجمع نمایندگان کارگران استان پتروشیمی هگمتانه استان همدان مردم استان غیر بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۱۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از فعالیت ۲۵۰ تشکل صنفی و کارگری و کارفرمایی در واحدهای صنفی استان خبر داد و گفت: به مناسبت هفته تجلیل از مقام کارگر، ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران همدان طی این هفته برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، یوسف شعبانی امروز _سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ کارگر بیمه اجباری در استان در واحدهای کارگری فعالیت دارند، اظهار کرد: سال گذشته ۹ هزار نفر به تعداد بیمه‌شدگان اجباری کارگری اضافه شد.

وی با اشاره به اینکه افزایش تعداد بیمه‌شدگان رشد قابل توجه اشتغال پایدار را در طول یک سال اخیر نشان می‌دهد، افزود: ۲۷۲ هزار و ۹۱۳ نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در استان داریم که از این تعداد ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ نفر بیمه شده اجباری هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان ادامه داد: از جمعیت یک هزار و ۸۵۰ نفر استان معادل ۸۰۹ هزار و ۳۴۴ نفر با احتساب خانوارها زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند.

۱۸۰۰ نفر مقرری بگیر تأمین اجتماعی

شعبانی با بیان اینکه ۲۴ هزار و ۲۱۴ واحد در استان در حوزه خدمات، صنعت و کشاورزی مشمول قانون تأمین اجتماعی هستند، اضافه کرد: در حال حاضر یک هزار و ۸۰۰ نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در استان مقرری بگیرند که تا سقف ۵۴ ماه تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار می‌گیرند و البته به میزان سابقه فعالیت آن‌ها ماه‌ها تعیین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۱۴۴ هزار و ۱۴۳ نفر شاغلین استان معادل ۲۶.۵ درصد در بخش کشاورزی مشغول هستند، خاطرنشان کرد: ۱۶۱ هزار و ۵۵۰ نفر معادل ۲۹.۷ درصد در بخش صنعت و ۲۳۸ هزار و ۲۴۴ نفر معادل ۴۳.۱۸ درصد در حوزه خدمات مشغول هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان با اشاره به ارائه خدمات در پنج بخش و مدیریت مستقل توسط اداره کار استان تصریح کرد: در حوزه روابط کار با چهار زیر بخش همچون هیئت‌ها، بازرسی با هدف صیانت از نیروی کار، بخش تشکلات کارگری و کارفرمایی خدمات ارائه می‌شود.

شعبانی یادآور شد: در تنظیم روابط، هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف به روند شکایات کارگران و کارفرمایان رسیدگی می‌کنند که به طور متوسط ۶ هزار دادخواست در طول سال رسیدگی می‌شود.

کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایات

وی با اشاره به کاهش زمانی رسیدگی در هیئت‌های رسیدگی با حدود ۲۳ روز ادامه داد: تمرکززدایی با استقرار هیئت‌های حل اختلاف در شهرستان‌ها و برگزاری آموزش‌های مستمر روابط کار بین کارگر و کارفرما به طور جد مورد پیگیری است.

شعبانی از فعالیت ۲۵۰ تشکل صنفی و کارگری و کارفرمایی در واحدهای صنفی استان خبر داد و افزود: در حوزه تعاون اقدامات خوبی صورت گرفته که در حال حاضر یک هزار و ۳۰۰ تعاونی فعال در بخش تولیدی، توزیعی و خدماتی در استان فعال هستند و همچنین کمک به تشکیل، نظارت و توسعه تعاونی‌ها هدف‌گذاری شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با تأکید بر اینکه هدف‌گذاری کردیم کانون‌ها و خوشه‌های کسب و کار را با تشکیل تعاونی‌های مورد نیاز توسعه دهیم که موفق هم بودیم، گفت: سال گذشته ۱۱ تعاونی به مرحله ملی راه یافتند به طوری که دو تعاونی برتر ملی انتخاب شدند.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های لازم برای رشد تعاونی‌ها با توجه به اهداف برنامه هفتم توسعه در استان فراهم است، اضافه کرد: هدف‌گذاری شده در طول برنامه هفتم به ازای هر سال دو درصد تعداد تعاونی‌ها رشد کند که این مهم در استان مورد توجه است.

شعبانی با اشاره به اینکه در حوزه اشتغال و کارآفرینی سه هدف با قوت پیگیری شده و توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی در دستور کار است، گفت: اعطای تسهیلات مشاغل خرد خانگی با سود چهار درصد، تسهیلات تبصره ۱۸ و تسهیلات حمایتی بخشی از این اقدامات به شمار می‌آید.

وی تصریح کرد: آمارهای درخوری در اعطای تسهیلات داشتیم که می‌توان به جذب ۱۱۴ میلیارد تومان تسهیلات برای یک هزار و ۴۰۰ طرح طی سال گذشته اشاره کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: به مناسبت هفته تجلیل از مقام کارگر، ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران همدان طی این هفته برگزار خواهد شد.

کد خبر 747283

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • آغاز طرح پرورش مرغ بومی ویژه زنان روستایی در مهاباد
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • طراوت باران بهاری در دیار هگمتانه
  • خط و نشان کارگران برای دولت /گره کور حق مسکن باز می شود؟
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم
  • (ویدئو) پروژه پتروشیمی میانکاله کاملا لغو شد
  • یک خبر خوب برای محیط زیست؛ پروژه پتروشیمی میانکاله کاملا لغو شد
  • یک پیشنهاد جدید برای تغییر در رقم دستمزد ۱۴۰۳
  • باهنر: اغلب نمایندگان مجلس و دولتمردان می‌خواهند مشکلات را با مسائل عاطفی حل کنند