Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 شهردار مشهد با اشاره به اینکه تولید و تامین قطعات مورد نیاز به صورت بومی تاکنون حدود 400 میلیارد تومان برای ما صرفه جویی به دنبال داشته است، گفت: مهم تر از این صرفه جویی، تجاری شدن قطعات و استفاده از این قطعات در تولید واگن ملی است.

 به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، محمد رضا کلائی صبح امروز، در حاشیه مراسم رونمایی از دستاوردهای ساخت داخل سیستم های ریلی درون شهری کشور که با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شد، افزود: موضوع خطوط ریلی درون شهری به دو بخش تقسیم می شود، بخش اول ساخت و توسعه خطوط است که در این حوزه خط دو مراحل تکمیلی را با ایجاد دسترسی های دوم تعدادی از ایستگاه ها طی می کند و درکنار آن نیز عملیات اجرایی خط سه و چهار در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: اما بخش دوم در این حوزه مربوط به بهره برداری از خطوط است که در این بخش حمل ونقل ریلی به شدت نیازمند تعمیر و نگهداری و همچنین تامین قطعات است .

کلائی با بیان اینکه در این بخش خریدها عمدتا خارجی بوده و به عنوان ضمانت نامه روی قرارداد اصلی وجود داشته است، اظهار کرد: به دلیل تحریم ها و یا مشکلات نقل و انتقال ارز تامین قطعات دچار مشکل شده است و اگر فکری اساسی برای آن نشود عملا در خدمات رسانی با وقفه روبرو خواهیم شد.

کلائی تصریح کرد: با توجه به اهمیت این موضوع طی دو سال گذشته، بومی سازی و تولید قطعات مورد نیاز که بسیار متنوع و بالغ بر 10 هزار قطعه است از سوی شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد شتاب بیشتری گرفته و به صورت جدی دنبال شده است.

شهردار مشهد ادامه داد: خوشبختانه در این راه شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد موفق شده است بخش زیادی از این قطعات را با سفارش دهی و استفاده از دانش دانشگاه هایی از جمله صنعتی شریف، فردوسی مشهد و شرکت های دانش بنیان در داخل تولید کند.

وی با اشاره به اینکه شهرداری مشهد با قدرت این راه را ادامه خواهد داد، تاکید کرد: امروز با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفتگوهای خوبی در این زمینه انجام شد که امیدواریم به چند تصمیم مهم در این حوزه ختم شود.

وی در ادامه گفت: معتقدیم توسعه تولید قطعات مورد نیاز مترو در داخل هم حمایت از دانشمندان جوان است و هم عملا تولید اشتغال خواهد کرد.

کلائی افزود: تولید و تامین قطعات مورد نیاز به صورت بومی تا کنون حدود 400 میلیارد تومان برای ما صرفه جویی به دنبال داشته است، اما تجاری شدن و استفاده بسیاری از بهره برداران در کشور از این تولیدات به ویژه استفاده از این قطعات در تولید واگن ملی نیز برای شهرداری مشهد قابل توجه است.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه تاکنون در مجموع 800 قطعه مورد نیاز در حمل ونقل ریلی شهری توسط شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد بومی سازی و تولید شده است، خاطرنشان کرد: بخش عمده ای از این 800 قطعه مصرف بسیار بالایی دارد و بخشی نیز مانند دستگاه شستشوی واگن ها و تونل ها یونیک است که تولید آنها حجم زیادی از وابستگی ارزی را رفع می کند.

وی با بیان اینکه در ناوگان بهره برداری قطار شهری تنوع وجود دارد، اظهارکرد: شهر مشهد تنها شهری است که در کنار کرمانشاه هم از سیستم مترویی در خط 2 و هم از سیستم سبک قطار شهری ال آر تی در خط یک استفاده می کند .

شهردار مشهد ادامه داد: در بحث خط یک، عملا شاید ورود به موضوع تولید قطعات صرفه ناشی از مقیاس زیادی نداشته باشد، لذا با توجه به این موضوع ما در خط یک قرارداد ال آرتی را جدا کرده و برای تولید 60 واگن خط یک قرادادی را با شرکت مپنا منعقد کرده ایم تا این واگن ها را به صورت کلی طراحی داخلی کند و معتقدیم اگر این اتفاق بیفتد 100 درصد در طراحی خط یک بی نیاز خواهیم شد و این خط به نوعی ملی خواهد شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: قطار شهری مشهد شهردار مشهد بهره برداری قطار شهری قطعات مورد نیاز تامین قطعات شهردار مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۴۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار ملی مترو در حال طی کردن مراحل آزمایشی برای ورود به ناوگان

تین نیوز

رئیس شورای اسلامی شهر تهران از روند طی شدن مراحل آزمایشی قطار ملی مترو برای ورود به ناوگان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مهدی چمران پیش از آغاز جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران و در تشریح دستور جلسه امروز شورا گفت: در جلسه امروز بررسی حسابرسی ها را آغاز خواهیم کرد و عموما حسابرسی ها در دستور کار گنجانده شده تا بتوانیم تعداد زیادی از آنها که مربوط به سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ است را بررسی کنیم.

چمران درخصوص ورود واگن های ملی مترو گفت: این مژده را باید بدهم که تعدادی از واگن های ملی در حال گذراندن مراحل آزمایشی هستند که در همین راستا هفته آینده یک بازدید از این واگن ها خواهیم داشت. تصور می کنم این واگن ها می توانند وارد چرخه خدمت رسانی شوند.

فکر نمی کنم اتوبوس های برقی داخلی تا پایان امسال هم بتوانند این اتوبوس ها را بسازند

چمران همچنین درباره ورود اتوبوس های جدید در آبان ماه سال جاری افزود: در مورد اتوبوس های برقی داخلی فکر نمی کنم تا پایان امسال هم بتوانند این اتوبوس ها را بسازند تا در اختیار قرار بگیرد. اتوبوس هایی که در حال حاضر تحویل داده می شود معمولی و دیزلی هستند که همین ها نیز متاسفانه براساس آنچه وعده داده شده بود تحویل داده نمی شود؛ لذا روز سه شنبه معاون حمل ونقل شهرداری تهران در گزارشی، آمار و ارقام یا درخصوص تعداد اتوبوس های تحویل گرفته شده در سالی که گذشته ارائه خواهند کرد.

چمران تاکید کرد: تصور نمی کنم از ششصد و خورده ای دستگاه اتوبوس چیز بیشتری تحویل داده شده باشد. این تعداد از کارخانه های مختلف بوده که آنها هم مشکل دارند. باید شاسی این اتوبوس ها خریداری شود و گریبکس ها وارد کشور شود که تعدادی در گمرک گیر کرده. ما همه این موارد را رصد می کنیم و تلاش می کنیم مشکلات را حل کنیم. اگر این مشکلات حل شود تعداد زیادی وارد کشور خواهد شد.

تاکسی ها توسط بخش خصوصی وارد می شوند؛ شهرداری نمی تواند تاکسی دار شود

رئیس شورای شهر تهران درخصوص ورود تاکسی های برقی به کشور نیز گفت: تاکسی ها توسط بخش خصوصی وارد می شوند در حقیقت خودشان خودروها را می خرند و وارد می کنند؛ لذا خیلی در این مورد اطلاعی ندارم و اصراری هم  به ورود تاکسی ها نداریم چراکه شهرداری نمی تواند تاکسی دار شود و باید این خودروها به تاکسی ران ها واگذار شود. در این زمینه طرح هایی پیش بینی شده که براساس آن عمل خواهد شد. بی تردید اگر تاکسی های برقی خوب وارد شود کار ارزنده و خوبی است.

وی ادامه داد: درخصوص تاثیر ورود خودروهای برقی بر میزان آلودگی هوا نیز باید محیط زیست این موضوع را مورد سنجش قرار دهد و نظر خود را اعلام کند. وقتی اعلام می شود آلودگی هوا ناشی از تردد وسایل نقلیه است با ورود خودروهای برقی که آلودگی ندارند همانند شهرهای دیگر دنیا می توانند تاثیر مثبتی بر آلودگی هوا داشته باشند.

چمران در پاسخ به سوالی درخصوص تامین زیرساخت های لازم برای خودروهای برقی گفت: اتوبوس ها هنوز وارد نشده و برای تاکسی ها خودشان می توانند در خانه و با برق معمولی این خودروها را شارژ کنند و نیاز نیست که حتما از شارژرهای عمومی استفاده کنند. لذا بخش خصوصی برای خودروهای برقی آماده است. در مورد اتوبوس ها نیز باید شب در جایگاه ها شارژ شود که نیاز است تا تعدادی کافی از شارژرها تأمین شود.

وی درخصوص روند اجرای مسکن سازی در تهران نیز گفت: ما در مورد مسکن برنامه خاصی نداریم و این اقدام توسط وزارت مسکن و شهرسازی دنبال می شود. در این میان مدیریت شهری به صورت مشارکتی و با در اختیار گذاشتن زمین به عنوان همکار و هماهنگ کننده عمل می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی چهارمین قطار قم_مشهد با تکیه بر توان تولید داخل
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • بررسی تامین ناوگان حمل و نقل شهری در کمیسیون اصل نود
  • وجود ابهام درباره نحوه صدور تاییدیه‌های فنی قطار ملی مترو توسط ۲ شرکت اروپایی
  • تحقق تامین امنیت غذایی در کشور با اتکا بر تولیدات داخلی
  • کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود
  • عمیق ترین چاه آب شرب غرب کشور با طراحی مجدد دوباره در مدار بهره‌برداری قرار گرفت
  • قطار ملی مترو در حال طی کردن مراحل آزمایشی برای ورود به ناوگان
  • بومی سازی بیش از ۴ هزار قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس