Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید هوشیاری بخشدار ابوالفارس رامهرمز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: تامین آب احشام اهالی روستای ابوالفارس انجام می‌شود و در فصل زمیتان با استفاده از آب‌های فصلی این کار صورت می‌گیرد، در خصوص تامین آب شرب نیز مشکل ما نبود تصفیه خانه است.

او بیان داشت: برنامه ریزی برای احداث تصفیه خانه آب روی پمپ‌های پمپاژ آن در بخش ابوالفارس یا نصب تصفیه روی چاه‌های آب باید انجام شود و انتظار داریم مسئولان در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوشیاری افزود: در حال حاضر کلرزنی به صورت دستی با کمک نیرو‌های فعال روی پمپاژ آب انجام می‌شود که اگر به صورت مکانیزه و با استفاده از دستگاه باشد بسیار بهتر و باکیفیت‌تر است.

بخشدار ابوالفارس رامهرمز در خصوص طریقه تصفیه کنونی آب از سوی مردم گفت: مردم از تصفیه خانه‌های خانگی و یا از آب‌های تصفیه موجود در بازار استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تصفیه آب پمپاژ آب تصفیه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۴۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال و کمک به تولید، با ارتقای تصفیه خانه پرکندآباد ۲ مشهد

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، مدیرعامل آبفای مشهد با اشاره به بهره برداری مرحله ۱ و ۲ تصفیه خانه پرکندآباد در آینده نزدیک، گفت: با پیشرفت ۸۵ درصدی اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب در شهر مشهد، این شهر نسبت به شاخص کل کشور در شرایط بسیارخوبی قرار دارد.   حسین اسماعیلیان درباره اجرای طرح‌های مرتبط با تصفیه خانه‌های شهر مشهد اظهار داشت: هم اینک ظرفیت تصفیه فاضلاب در این کلانشهر، ۲۳۰ هزار متر مکعب در شبانه روز است که باید به ظرفیت ۵۰۰ هزار مترمکعب که مورد نیاز برای تصفیه کل فاضلاب تولید شده است، افزایش یابد.    وی ادامه داد: هزینه‌های ساخت تصفیه خانه‌های فاضلاب بسیار بالاست و به طور مثال ساخت یک تصفیه خانه ۱۰۰ هزار مترمکعبی بالغ بر دو هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد و از طرفی با محدودیت‌های منابع مالی دولتی نیز مواجه بودیم، اما با همین شرایط، اقدامات بسیار خوبی در حوزه تصفیه خانه‌های فاضلاب مشهد انجام شده که بیشتر متمرکز بر استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی و مشارکت این بخش بوده است.   مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد بیان کرد: هم اکنون سه تصفیه خانه در حال ساخت در مشهد داریم که شامل تصفیه خانه پرکندآباد، طبرسی شمالی و تصفیه خانه فاضلاب شماره هفت است.   این مسئول ابراز امیدواری کرد با تکمیل این سه تصفیه خانه که تجمیع ظرفیت آن به اندازه کل اقداماتی است که طی ۳۰ سال گذشته تاکنون صورت گرفته، ظرفیت تصفیه خانه‌های فاضلاب مشهد به دو برابر افزایش یابد و مشکل دومین کلانشهر مشهد به لحاظ کمبود ظرفیت تصفیه فاضلاب، مرتفع شود.   اسماعیلیان، تصفیه خانه پرکندآباد ۲ را بی نظیر خواند و افزود: این به دلیل آن است که ماهیت این تصفیه خانه ارتقا یافته و از شرایط سنتی قبل که در حدود ۶۰ هزار مترمکعب ظرفیت داشته، به ظرفیت ۲۰۰ هزارمترمکعبی در شبانه روز که بزرگترین عملیات ارتقا تصفیه خانه در کشور است، خواهد رسید.    وی اضافه کرد: مرحله ۱ تصفیه خانه پرکندآباد ۲ هم اکنون در مرحله بهره برداری آزمایشی است که ظرفیتی ۵۰ هزار متر مکعبی دارد و به زودی وارد مرحله نهایی و بهره برداری خواهد شد.   اسماعیلیان خاطرنشان کرد: مرحله ۲ این تصفیه خانه نیز به یاری خدا تا پایان امسال بهره برداری خواهد شد و بخش عمده‌ای از مشکلات فعلی تصفیه فاضلاب مرتفع می‌شود.    وی گفت: از دیگر ویژگی‌های مهم طرح ارتقای تصفیه خانه فاضلاب پرکندآباد ۲، علاوه بر افزایش کمیت تصفیه فاضلاب، افزایش کیفی پساب تصفیه شده است و استاندارد تصفیه فاضلاب نیز بالا می‌رود.    مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد اظهار کرد: پساب تولیدی تصفیه خانه، قبل از ارتقا قابلیت استفاده در مصارف کشاورزی را داشت، اما با ارتقا آن در مراحل ۱ و ۲، پساب تولید شده قابلیت استفاده در بخش‌های مختلف صنعت، خدمات و رهاسازی به آب‌های سطحی را خواهد داشت.   وی تاکید کرد: یکی از موارد مهم قابل ذکر و مرتبط با شعار سال نیز این است که ساخت تصفیه خانه پرکندآباد ۲ با سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی بوده و مشارکت مردمی نیز در آن دخیل است و موضوع مهم دیگر این است که پساب حاصل از تصفیه خانه به چرخه تولید و جهش آن کمک خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • طرح ارتقای تصفیه خانه آب رامسر آغاز شد
  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • لرستان تصفیه خانه پایدار ندارد
  • بازدید دانشجویان دانشکده بهداشت از تصفیه خانه آب ارومیه
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • ‌انتقال آب رودخانه کرج به البرز برای عبور از تنش تابستان
  • شبکه جمع‌آوری فاضلاب بیرجند در حال بهره‌برداری است
  • اتصال شهرهای قاین و سربیشه به شبکه فاضلاب
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • تحقق شعار سال و کمک به تولید، با ارتقای تصفیه خانه پرکندآباد ۲ مشهد