Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید قدیر مرتضوی روز سه‌شنبه در جلسه کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان افزود: طرح یاریگران زندگی در محیط کارگری با هدف ایجاد حس مسئولیت پذیری در میان جامعه هدف، گسترش و توسعه مشارکت در زمینه پیشگیری از اعتیاد در محیط کارگاهی و کارگری اجرایی می‌شود.

وی با تاکید بر ابلاغ دستورالعمل به منظور کاهش نرخ شیوع مصرف موادمخدر در جامعه کارگری افزود: اجرای این طرح همگام با طرح "کاج" در سطح کارگاه‌ها و کارخانه‌های استان اجرا خواهد شد تا یک تیم اجتماع‌محور در محیط کارخانه و کارگاه فعال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت:هم‌اکنون برنامه حوزه پیشگیری از مصرف مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی از سنین کودکی و پیش دبستانی آغاز شده است و به سمت بزرگسالان و مادران رفته است.

مرتضوی به ارائه آموزش پیشگیرانه برای افراد و جامعه هدف در معرض آسیب و همچنین ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی اشاره کرد و گفت: اجرای طرح یاریگران زندگی در مدارس همزمان با سراسر کشور از سال گذشته آغاز شده است.

وی افزود: در این طرح سال گذشته ۳۰ درصد مدارس استان مجری طرح بودند و تعهد امسال ۶۰ درصد مدارس استان بود که به دلیل شیوع کرونا این طرح هم‌اکنون در ۴۰ درصد مدارس استان در دست  اجراست.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر چهارمحال و بختیاری این طرح در حوزه پیشگیری از آسیب اجتماعی در زمینه اعتیاد و رفتارهای پر خطر و به منظور کاهش تمایل و خودداری از تجربه مصرف مواد در بین دانش‌آموزان در دست  اجراست.

وی با اشاره به بررسی علمی و میدانی از اجرای طرح یاریگران زندگی در آموزش و پرورش گفت: با اجرای این طرح و افزایش دانش و مراقبت، شاهد توقف رشد مصرف مواد مخدر در بین دانش آموزان داشتیم.

مرتضوی در ادامه به اجرای طرح یاریگران زندگی در حوزه ورزش اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیت وزشکاران، هیاتهای ورزرشی، سازمانهای مردم‌نهاد در حوزه جوانان در این طرح در اولویت قرار است.

وی به تشکیل کارگروه فضای مجازی در استان در راستای تولید محتوای آموزشی متناسب با شرایط بومی و جغرافیای استان اشاره کرد و گفت:هم‌اکنون محتواهای آموزشی در فضای مجازی متناسب با نیاز جوانان و جامعه هدف نیست.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اهمیت بحث آموزش به خصوص آموزش افراد معتاد بهبود یافته گفت: در سالجاری ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای متناسب با نیاز جامعه هدف در مناطق مختلف استان در دست اجراست.

نرگس عسگری افزوذ: به منظور ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای به معتادان بهبود یافته و خانواده معتادان نیز تفاهم‌نامه با فنی و حرفه ای منعقد شده است.

معاون آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه گفت: به منظور ارائه آموزش به خانواده‌های آسیب‌دیده از اعتیاد ۱۰۸ نفر در دوره آموزش فنی و حرفه‌ای در قالب ۱۵ هزار و ۶۴۸  نفر ساعت شرکت کردند.

شهرام کوهیان افزود: در این مدت ۴۳۷ نفر از زنان سرپرست خانوار در قالب ۷۵هزار و ۵۳۷نفر ساعت و ۲۳۰ زندانی در قالب ۳۸ هزار نفر ساعت و ۶۷ نفر آموزش دیدند.

برچسب‌ها شهرکرد چهارمحال وبختیاری یاریگران زندگی پیشگیری از اعتیاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرکرد چهارمحال وبختیاری یاریگران زندگی شهرکرد چهارمحال وبختیاری یاریگران زندگی پیشگیری از اعتیاد اخبار کنکور طرح یاریگران زندگی آموزش فنی و حرفه ای چهارمحال و بختیاری جامعه هدف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۸۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری

مدیرکل محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۰ روستا و ۵ شهر استان به عنوان پایلوت طرح مدیریت اجتماعی پسماند انتخاب شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ظهر امروز ویدئوکنفرانسی در خصوص بررسی مسائل محیطی زیستی مناطق پنج‌گانه کشور در شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

سعید یوسف‌پور در این نشست اظهار داشت: منطقه 5 و 6 کشور استان‌های همدان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری را در برمی‌گیرد که عملاً بخش عمده‌ای از زاگرس را شامل می‌شود و زاگرس با حدود 40 درصد از منابع آب شیرین کشور، در حال حاضر در زیست بسیاری از استان‌ها و کلان‌شهرهای کشور مؤثر است. 

وی افزود: منطقه 5 کشور به لحاظ طبیعی ارزش بسیار زیادی دارد و بیش از 32 منطقه حفاظت شده، 4 پارک ملی، 36 منطقه شکار ممنوع، 50 تالاب، بیش از 11هزار واحد تولیدی، کشاورزی و صنعتی، 138 ثمن به طور میانگین900 گرم پسماند شهری و روستایی به صورت سرانه واجد اهمیت زیادی است. کار اصلی ما مستندسازی دانش بومی است که اعضای شوراهای اسلامی شهرها و روستاها با ظرفیت بزرگی که دارند می‌توانند در راستای مستندسازی و کاربردی کردن دانش بومی محیط زیست کمک شایانی بکنند. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بیان کرد: از مهمترین چالش‌هایی که در منطقه 5 وجود دارد موضوع صنایع آسفالت و کشتارگاهی بوده که در اختیار شهرداریها است که تقاضا داریم اعضای شورای شهرها توجه بیشتری داشته باشند، بند 8 ماده 27 قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌تواند کمک جدی به حل مسائل محیط زیستی شهرها کند. در مورد مسایل زیست محیطی استان اولویت‌بندی منسجمی وجود ندارد که نیاز است با همکاری و همراهی شوراهای استان‌ها مشکل برطرف شود، موضوع حیوانات بلاصاحب، سگ‌های بی‌صاحب در همه استان‌های منطقه 5 یک چالش جدی برای سلامت و بهداشت عمومی شده که نیاز است این موضوع به صورت جدی و در اسرع وقت مدیریت شود. مدیریت پسماند، ترافیک شهرها، ساماندهی صنوف آلاینده داخل حریم شهرها، افزایش سرانه فضای سبز شهرها و ایجاد کمربندی شهرها از جمله مسائلی است که نیاز به همراهی و تشریک مساعی دارد.

وی  ادامه داد: برطرف کردن مشکل جمع‌آوری پسماند و بهینه‌سازی فضای سبز، تسهیل به موقع اعتبارات برای مدیریت اصولی پسماند در شهرها از دیگر موضوعاتی هستند که در حوزه حفاظت از محیط زیست باید به آن‌ها پرداخته شود. برای مدیریت پسماند، طرح‌ مدیریت اجتماعی پسماند که بنای آن تفکیک از مبدا است، صندوق ملی محیط زیست تسهیلات لازم را کمک کند تا بتوانیم بخشی از سرمایه‌گذاری مورد نیاز را انجام دهیم. در استان چهارمحال و بختیاری 10 روستا و پنج شهر به عنوان پایلوت طرح مدیریت اجتماعی پسماند انتخاب شده‌اند و تلاش داریم در سایر استان‌ها نیز این طرح به صورت پایلوت اجرایی شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست  چهارمحال و بختیاری گفت: در استان ایلام شورای اسلامی شهر کمک کرد که شهرکی خارج از شهر ایلام مستقر شود و موضوعات مختلفی را به عنوان چالش مطرح کردند که اگر در قالب تفاهم‌نامه ارائه شود بهتر است. در مهرماه سال گذشته در استان چهارمحال و بختیاری یک تفاهم‌نامه بین شوراهای استان و اداره کل حفاظت محیط زیست منعقد شد و در استان‌های منطقه 5 نیز پیگیری‌ها در حال انجام است و در استان ایلام از سالین دور این تفاهم‌نامه وجود داشته اما قابلیت بروزرسانی و اجرایی شدن دارد.

یوسف‌پور تشریح کرد: تخلفات شکار و صید، تخریب جنگل و مراتع، تخلفات مربوط به تعارضات باغداران به حیات وحش و تصرفات اراضی از موضوعاتی هستند که باید در تفاهم‌نامه‌هایی که قرار است منعقد شود در نظر گرفته شود و همچنین همکاری‌های مشترک در شوراهای عالی استانها، حفظ کاربری و ارتقای سرانه فضای سبز در شهرها، ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا، توانمندسازی تشکل‌ها و ثمن‌های محیط زیستی از جمله مسائلی هستند که باید مدنظر قرار بگیرد.

وی با اشاره به اهمیت آموزش در خصوص حفظ محیط زیست، ادامه داد: هفته آینده وبینار آموزشی تحت عنوان نقشه راه ایران در مدیریت اجتماعی پسماند توسط اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • بازگشت به زندگی مرد ۷۰ ساله در فارسان
  • مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری
  • طرح پاکسازی زباله در چهارمحال و بختیاری
  • تحقق شعار سال در گروی نقش آفرینی کارگران و کارفرمایان
  • تحقق شعار سال در گرو نقش آفرینی کارگران و کارفرمایان
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری
  • شناسایی ۱۱۲ ملک مازاد دستگاه‌های اجرایی در چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح باشگاه تخصصی بوکس در چهارمحال و بختیاری