Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انستیتوپاستور ایران آخرین وضعیت واکسن کرونای مشترک ایران و کوبا را تشریح کرد. خبرگزاری میزان- علیرضا بیگلری رئیس انستیتوپاستور ایران در نشست خبری که با حضور تعدادی از خبرنگاران برگزار شد اظهار داشت: انستیتیوپاستور ایران درحال تولید چند واکسن کروناست و کوبا سابقه طولانی در تولید واکسن داشته است، لذا همکاری در زمینه تولید واکسن کرونا با این کشور مورد توجه ما قرار گرفت، آزمایشات این واکسن با نظارت انستیتوپاستور ایران انجام شد و ایمنی زایی این واکسن مورد توجه قرار گرفت و سپس قرارداد انتقال فناوری با کوبا به امضا رسید، سعی کردیم قرارداد تولید واکسنی را ببندیم که فاز‌های قبلی خود را با نظارت خودمان طی کرده باشد، در شانزدهم فووریه این واکسن وارد فاز سه خواهد شد و فاز سه تقریبا فاز نهایی واکسن کروناست و وقتی واکسن در این مرحله پذیرفته می‌شود در آن زمان وارد واکسیناسیون عمومی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه واکسن طی دو هفته آتی وارد فاز کلینیکال ترایال می‌شود اظهار داشت: امیدواریم شاهد نتایج مثبت و اثربخش باشیم.

بیگلری در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت تولید واکسن ایرانی اظهار داشت: واکسن شرکت برکت واکسنی Inactive است و از قدیمی‌ترین روش‌های تولید واکسن است، کارآزمایی بالینی این واکسن آغاز شده است و اطلاعات داوطلبان به شدت رصد می‌شود، در کشور ما برای وارد شدن واکسن به فاز انسانی باید از سازمان غذا و دارو مجوز بگیرد. برای گذارندن فاز یک وسواس و دقت زیادی صورت می‌گیرد، در فاز یک توجه می‌شود که ایمن باشد و عوارض ایجاد نکند.

وی گفت: واکسن شرکت برکت خوشبختانه تاکنون هیچ عارضه خاص و نگران‌کننده نداشته است و کارایی آن در فاز‌های بعدی مشخص می‌شود، واکسن شرکت رازی تاییدیه گرفته است و وارد کارآزایی بالینی خواهد شد. واکسن پاستور با انتقال دانش فنی از کوبا درحال پیگیری است که فاز اول و دوم خود را گذرانده است و این اولین واکسنی است که توسط ایران به فاز می‌رسد.

بیگلری اظهار داشت: تکنولوژی این واکسن به مشابه واکسن پنوموکوک بود که در ایران قرار است تولید شود، کوبا در دو ده قبل با ما همکاری انتقال تکنولوژی داشته و در حوزه انتقال تکنولوژی واکسن هپاتیت بی نیز همکاری داشتیم، کوبا اجازه نظارت بر آزمایش واکسن را به ما داد و برنامه زیر نظر ما پیش روفت که کمتر کشوری در دنیا اجازه همچین کاری را می‌دهد. تولید این واکسن در ایران و کوبا انجام می‌شود. از خرداد عرضه واکسن آغاز می‌شود و امیدواریم ماهانه دو میلیون دوز واکسن توزیع کنیم.

رئیس انستیتوپاستور در پاسخ به پرسشی درباره همکاری ایران و روسیه برای ساخت واکسن گفت: با توجه به اینکه آدونو ویروس به دلیل نوع تکنولوژی می‌تواند کارا باشد شرکت‌های مختلفی از این روش استفاده کردند، تخصص من آدنو ویروس است و دو دهه قبل کار با آدونو ویروس را آغاز کردم، در کشور انگلیس و آمریکا در تحصیل اولین گروه‌هایی بودیم که روی سیستم آدونو ویروس کار کردیم و این روش سخت و دشوار است، اما یکی از پلتفرم‌های موفق خواهد بود. روس‌ها از وکتور استفاده کردند که اقدام هوشمندانه‌ای بود.

بیگلری افزود: اولین باری که دانش اسپوتنیک را دیدم، برای من روش شد کسی که این واکسن را طراحی کرده اقدام جالبی کرده و افرادی که این واکسن را تولید کردند افراد ماهری بودند و با تکنولوژی آشنایی داشتند. در مجله لنست نیز شاهد موفقیت ۹۲ درصدی این واکسن بودیم.

وی گفت: یکی از پرونده‌های پیش رو واکسن شرکت میلاد نور است که پرونده آن در سازمان غذا و دارو در حال بررسی است و ایران راهی را پیش گرفته که واکسن‌هایی را بسازد که در بازار خارجی قابل رقابت باشد و سازمان غذا و دارو با دقت این واکسن‌ها را بررسی می‌کند.

وی افزود: ما نشان دادیم که توانایی تولید انبوه واکسن را داریم و بیماری فلج اطفال را با واکسن موسسه رازی کنترل کردیم، ما جمعیتی ۸۵ میلیونی هستیم و سالهاست که کودکان ما با واکسن‌های ایرانی واکسینه می‌شوند و سابقه و دانش فنی بومی تولید واکسن را داریم، در تجهیزات تحریم بودیم، اما در «تشخیص» دانش فنی بود که به کمک ما رسید و هر ۴ پلتفرم اصلی تولید واکسن دنیا در ایران وجود دارد.

بیگلری خاطرنشان کرد: اخبار خوبی در زمینه واکسن طی هفته‌های آتی به عنوان عیدی تقدیم ملت ایران خواهد شد، اقدامی استثنایی در زمینه تولید واکسن انجام شده که در دنیا بی‌نظیر است و در زمان مشخص اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید:
اقدامات اورژانس تهران در ۳۴ سینمای برگزار کننده جشنواره فیلم فجر + عکس
انتهای پیام/ برچسب ها: واکسن کرونا ویروس کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واکسن کرونا ویروس کرونا تولید واکسن واکسن کرونا واکسن شرکت خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بقاع متبرک انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می کنند

حجت‌الاسلام عبدالله هادیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: وجود امامزادگان در ایران بُعد تاریخی و مذهبی عمیقی دارد؛ آنها پیشینه تاریخی دارند و بر اساس گفته‌های بزرگان شیعه ناب بودن مردم ایران به برکت همین امامزادگان است.

وی با تأکید بر اینکه مردم ایران هیچ وقت مشرک نبودند، ادامه داد: شرک به عنوان انحرافی بزرگ هست که در کتاب مقدس قرآن از آن به عنوان ظلم عظیم یاد شده و انجام آن توسط برخی افراد اشتباه استراتژیکی است که آینده را تحت شعاع قرار می‌دهد؛ ثمره مشرک نبودن مردم ایران همین هست که خداوند متعال کشور را به نور وجود امامزادگان متبرک می‌کند.

استاد حوزه و مبلغ دینی تصریح کرد: عقاید شیعه با عمل خود شیعیان و همچنین شهادت مظلومانه و پرمعنا ائمه و امامزادگان باعث حفظ اعتقادات قوی مردم ایران شده است. وجود مبارک امام رضا (ع) ایران را مرکز شیعه کرد؛ بعد از حضور بابرکت و مناظرات علمی ایشان که علم اسلام را جهانی کرد، دیگر شیعه چند شاخه نمی‌شد و همه شیعه ۱۲ امامی شدند.

وی عنوان کرد: در غزه نیز شایعه‌سازی بسیاری در رسانه‌ها منتشر شده که ایران به اسرائیل کمک می‌کند ولی تاکنون حدود ۱۰ هزار کودک در غزه شهید شده و دنیا تکان خورده که چرا این کودکان مظلومانه کشته می‌شوند؛ شهادت به چراغ راهی برای استحکام عقاید شیعیان تبدیل شده است. وقتی علم امامت و اهل بیت (ع) جهانی شد، مرکز سوال برای همه دنیا ایجاد شد که چرا امامزادگان به شهادت می‌رسند و آن زمان مردم به سمت آنها حرکت کردند و حتی در کنار امامزادگان خانه سازی شد.

هادیان با اشاره به اینکه به امام رضا (ع) لقب عالم آل محمد داده شد، افزود: در حال حاضر کنار حرم حضرت معصومه (س) شهر قم نیز به مرکز تحقیقات دینی تبدیل شده و از همه دنیا به آنجا مراجعه و به سراسر دنیا علم اهل بیت (ع) را صادر می‌کنند؛ بقعه حضرت عبدالعظیم حسنی در تهران که از محدثین اهل بیت (ع) بوده یا امامزاده سلطان علی بن محمدباقر در اصفهان و مشهد اردهال و مشابه آن در کشور زیاد هست که بقاع متبرکه امامزادگان مرکزی برای گرفتن حاجات مردم تبدیل شده است.

این استاد حوزه علمیه با اشاره به جایگاه ویژه معنوی امامزادگان گفت: این ظرفیت فرهنگی و معنوی می‌تواند به عنوان مراکزی باشد که اوقاف روی آنها سرمایه‌گذاری کند؛ بقاع متبرک امامزادگان انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می‌کنند.

وی با اشاره به آیه (وَ لا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ اَمواتًا بَل اَحیاء) سوره آل عمران گفت: افرادی که در راه خدا شهید شدند، اموات نیستند آنها احیا هستند و در نزد پروردگار رزق و روزی می‌خورند که رزق آنها دنیایی نیست؛ بقاع متبرکه اماکن زنده و پویا است و از نظر معنوی مأمن مردم است.

هادیان با اشاره به اینکه نیازهای مردم در مساجد و بقاع متبرکه باید برطرف شود، عنوان کرد: با پرداخت تسهیلات ازدواج، اشتغالزایی و فرزندآوری یا فرهنگ‌سازی، فعالیت‌های اقتصادی، گفتمان‌سازی و برگزاری مراسمات ویژه در بقاع همچنان پناه بودن امامزادگان تقویت می‌شود؛ از خاصیت مأمن بودن برای حل مشکلات جامعه باید بهره‌مند شد.

کد خبر 6079959 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • بقاع متبرکه انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می کنند
  • بقاع متبرک انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می کنند
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی افتتاح شد
  • محدوديت‌های ترافيکی مسیر اجرای مراسم روز ارتش در ساری اعلام شد
  • السودانی: موشک‌های ایرانی از خاک عراق شلیک نشده است