Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2025-02-08@04:51:05 GMT

فدریکو کیه زا بهترین بازیکن ماه ژانویه یوونتوس

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۱۵۳۰۱

کیه زا بهترین بازیکن یوونتوس در ماه ژانویه بود. 

فدریکو کیه زا عنوان بهترین بازیکن ماه ژانویه یوونتوس را از آن خود کرد. 

به گزارش طرفداری و به نقل از توئیتر رسمی یوونتوس، فدریکو کیه زا، وینگر 23 ساله یوونتوس به عنوان بهترین بازیکن ماه ژانویه این تیم انتخاب شد. کیه زا در این ماه توانست آمار 4 گل و 1 پاس گل طی 8 بازی را از خودش برجای بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازیکن فردا و قبل از بازی رم و یوونتوس جایزه اش را دریافت خواهد کرد.

اخبار داغ 

علی انصاریان: فوتبالیست تابلوتر از من پیدا نمی کنید | همراه با صدای علی انصاریان افشاگری پزشک معالج میناوند و انصاریان علیه وزارت بهداشت علی انصاریان لو داد؛ من و میناوند چگونه کرونا گرفتیم قولی که «فریبا نادری» به علی انصاریان داد جرارد پیکه: 85% داوران لالیگا مادریدی هستند، چگونه می توانند به سود رئال سوت نزنند؟ لیونل مسی کلید انتقال ام باپه به رئال مادرید؟

منبع: طرفداری

کلیدواژه: بهترین بازیکن علی انصاریان ماه ژانویه کیه زا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوگبا را می‌خواستیم ولی آماده نبود

به گزارش "ورزش سه"، پل پوگبا به زودی می‌تواند به سطح اول فوتبال بازگردد و به احتمال مقصد او کشور فرانسه خواهد بود. المپیک مارسی به عضو تیم قهرمان جام جهانی سال 2018 علاقه دارد.

این بازیکن فرانسوی که مدت‌ها به عنوان یکی از بهترین هافبک‌های جهان شناخته می‌شد، به دلیل محرومیت از دوپینگ مجبور به دوری طولانی مدت از فوتبال شد اما این روزها به بازگشت نزدیک است.

مهدی بن‌عطیه، مدیر ورزشی المپیک مارسی در گفتگو با نشریه اکیپ تایید کرد که این باشگاه در ژانویه به انتقال پوگبا فکر کرده است: "ما می‌خواستیم این کار را انجام دهیم. اما مشکل این بود: ما باید پل پوگبایی را می‌آوردیم که آمادگی جسمانی نداشت."

پوگبا در حال حاضر محرومیت دوپینگی را پشت سر می‌گذارد که او را تا ماه مارس از میادین دور نگه می‌دارد. بنابراین انتقال فوری او به مارسی چندان منطقی نبود. با این وجود این باشگاه همچنان شرایط پوگبا را زیر نظر دارد. بن عطیه ادامه داد: "اگر فرصتی پیش بیاید، بسیار خوشحال می‌شویم که از پل پوگبا استقبال کنیم تا در سال آینده به ما کمک کند."

پوگبا که پیش از این برای منچستریونایتد و یوونتوس بازی می‌کرد، با مصدومیت‌های مختلفی در دوران حرفه‌ای خودش دست و پنجره نرم کرده است. استعداد او غیرقابل انکار است، اما سوال اینجاست که آیا او می‌تواند پس از محرومیت به بهترین فرم خود بازگردد یا خیر.

پابلو لونگوریا رئیس مارسی قبلاً در ژانویه اشاره کرده بود که پوگبا بازیکن مورد علاقه آن‌هاست: "ما در را روی چنین بازیکنانی نمی‌بندیم."

پوگبا پس از فسخ قراردادش با یوونتوس تورین به صورت بازیکن آزاد در دسترس است. خود این بازیکن فرانسوی اعلام کرده که علاقه‌مند به ادامه دادن فوتبال است و مارسی هم می‌تواند سکوی پرتاب خوبی برای او باشد.

دیگر خبرها

  • پوگبا را می‌خواستیم ولی آماده نبود
  • بورنموثی‌ها جوایز بهترین‌های ماه ژانویه لیگ برتر انگلیس را درو کردند
  • آماد دیالو جایزه بهترین بازیکن ماه ژانویه منچستریونایتد را دریافت کرد
  • آنتونیو کونته بهترین سرمربی ماه ژانویه ۲۰۲۵ سری آ
  • موانع انتقال پل پوگبا به المپیک مارسی برداشته شد
  • لوکا تونی: درخشش کولو موانی؟ فراموش نکنیم ولاهوویچ بهترین گلزن یوونتوس است
  • موتا: فردا با تیمی شبیه بارسلونا بازی داریم!
  • یک بازیکن جدید یوونتوس از فهرست اروپایی حذف شد
  • کارلوس توز، شاگرد اول دانشگاه فوتبال
  • حذف اجباری یک بازیکن جدید یوونتوس از فهرست اروپایی