Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-03-29@08:35:14 GMT

تداوم سامانه بارشی در استان بوشهر

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۲۱۸۱۰

تداوم سامانه بارشی در استان بوشهر

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر از تقویت فعالیت سامانه بارشی در استان طی امروز و فردا خبر داد و گفت: احتمال آبگرفتگی معابر در برخی نقاط استان بوشهر وجود دارد.

به گزارش برنا؛ فرج‌الله شکوهی‌پور، مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: با تقویت سامانه بارشی در استان بوشهر شاهد بارندگی‌ها به صورت بارش باران گاهی به صورت رگباری همراه با رعد و برق و وزش باد خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: این بارش‌ها از اواخر وقت امروز تا بعد از ظهر فردا یکشنبه در برخی نقاط از سواحل و مناطق شمالی و مرکزی استان از مقدار بیشتری برخوردار خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر تاکید کرد: احتمال بارش تگرگ و وقوع صاعقه در برخی نقاط دور از انتظار نیست.

او منطقه اثر این سیستم را نقاطی از شهرستان‌های دیلم و گناوه، بوشهر، دشتستان، تنگستان و دشتی عنوان کرد و افزود: در این مناطق بارش باران، گاهی رگبار باران و رعد و برق، احتمال بارش تگرگ و وقوع صاعقه در برخی نقاط، وزش تندباد لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

شکوهی‌پور افزود: آب‌گرفتگی موقت معابر عمومی در مناطق اثر، احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها در این مناطق، احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی، لغزندگی جاده‌های مواصلاتی از اثرات این سیستم است.

او ادامه داد: توصیه می‌شود با توجه به احتمال بارش تگرگ و بارش‌های رگباری در مناطق مستعد، اقدامات پیشگیرانه در راستای حفظ محصولات کشاورزی انجام شود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر خواستار اجتناب از توقف و تردد در مسیر رودخانه‌ها و مسیل‌ها شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان بوشهر سامانه بارشی مدیرکل هواشناسی استان بوشهر احتمال بارش تگرگ برخی نقاط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۱۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با ورود چندین سامانه بارشی تا حدودی کسری بارش اردبیل جبران شد

ایسنا/اردبیل مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: علیرغم اینکه استان اردبیل یکی از کم بارش‌ترین و گرم‌ترین پاییزهای خود را طی ۵۰ سال گذشته سپری کرد، با آغاز فصل زمستان و ورود چندین سامانه بارشی تا حدودی کسری بارش استان جبران شد.

مجید کوهی ۷ فروردین گفت: علیرغم اینکه استان اردبیل یکی از کم بارش‌ترین و گرم‌ترین پاییزهای خود را طی ۵۰ سال گذشته سپری کرد، با آغاز فصل زمستان و ورود چندین سامانه بارشی تا حدودی کسری بارش استان جبران شد و متوسط بارش استان از ۳۱ درصد کاهش در انتهای فصل پاییز، به پنج درصد کاهش در ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ رسید.

وی اضافه کرد: بر این اساس متوسط بارش استان در فصل زمستان ۱۴۰۲ برابر با ۹۷ میلی‌متر بوده است که نسبت به مدت مشابه طی سال‌های گذشته (نرمال) افزایش ۲۵ درصدی داشته است.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل خاطرنشان کرد: طی فصل زمستان ۱۴۰۲ به غیر از شهرستان نیر که حدود ۱۴ درصد کاهش بارش داشته است، بقیه شهرستان‌های استان زمستان پربارشی را تجربه کردند که بیشترین افزایش بارش در شهرستان خلخال ۵۴ درصد ، بیله‌سوار ۴۳ درصد و پارس‌آباد ۳۷ درصد بوده است.

کوهی یادآورشد: در این مدت بیشترین بارش تجمعی به میزان ۱۵۷ میلی متر در شهرستان خلخال و کمترین نیز با ۶۵ میلی متر در اصلاندوز دریافت شد.

به گفته مدیرکل هواشناسی استان اردبیل، میزان بارش شهرستان اردبیل نیز در این مدت ۷۳ میلی‌متر بوده که افزایش ۶ درصدی نسبت به بلندمدت داشته است.

وی با بیان اینکه بررسی بارش استان از آغاز فصل آبی (اول مهر ) تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ حاکی از کاهش پنج درصدی بارش‌های استان بوده است، گفت: بارش‌های استان امسال ۱۵۶ میلی متر ثبت شد و این در حالی است که متوسط بارش‌های استان در دوره بلند مدت ۱۶۴ میلی متر بوده است.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: طی این مدت بیشترین افزایش بارش در شهرستان خلخال و بیله‌سوار بوده که به ترتیب ۱۶ و ۱۴ درصد افزایش بارش داشته‌اند.

کوهی ادامه داد: در شهرستان‌های انگوت و پارس‌آباد نیز میزان بارش‌ها در حدود سه درصد افزایش داشته است در بقیه شهرستان‌های استان با کاهش بارش مواجه بودیم که شدت این کاهش بارش در مناطق مرکزی استان شدیدتر بوده و در نیر به ۳۷، نمین ۲۸، اردبیل ۲۱ و فیروزآباد ۱۹ درصد رسید.

وی همچنین در خصوص تغییرات دمایی استان گفت: متوسط دمای استان از اول مهر تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ برابر با ۷.۱ درجه سلسیوس بوده است، که نسبت به مدت مشابه در دوره بلندمدت یا نرمال افزایش ۲.۶ درجه‌ای را نشان می‌دهد.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل تصریح کرد: طی مدت فوق بیشترین افزایش دمایی در شهرستان سرعین با ۳.۳ درجه و کمترین افزایش نیز با ۱.۸ درجه در پارس‌آباد بوده است. متوسط دمای شهرستان اردبیل نیز طی مدت فوق ۵.۲ درجه سلسیوس بوده است که نسبت به بلندمدت ۲.۶ درجه سلسیوس افزایش داشته است.

کوهی گفت: طی فصل زمستان نیز متوسط دمای استان ۶.۵ درجه سلسیوس ثبت شده است که افزایش ۱.۶ درجه‌ای را نسبت به بلندمدت نشان می‌دهد.

وی همچنین در خصوص پیش‌بینی بارش‌های فصل بهار استان افزود: نقشه‌های پیش‌بینی فصلی سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد که میانگین بارش کشور از نیمه فروردین تا نیمه اردیبهشت ۱۴۰۳ در محدوده نرمال خواهد بود که البته انتظار می‌رود میزان بارش‌ها در نواحی شمال غرب و سواحل خزر بیش از نرمال باشد.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل ادامه داد: بارش‌ها از نیمه اردیبهشت تا نیمه خردادماه در سراسر کشور و از جمله استان اردبیل در محدوده نرمال پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم بارش‌های پراکنده در کشور/ وزش باد شدید طی سه روز آینده در شرق
  • پیش‌بینی هواشناسی از سامانه جدید بارشی برای بوشهر
  • هشدار زرد هواشناسی لرستان
  • فعالیت سامانه بارشی از امشب در خراسان شمالی
  • بارش باران و وزش باد تا اواخر وقت امروز
  • پیش بینی هواشناسی کشور ۸ و ۹ فروردین ۱۴۰۲ / نفوذ سامانه بارشی در برخی استان‌ها
  • هواشناسی ۱۴۰۳/۰۱/۰۸؛ هشدار نفوذ سامانه بارشی به ایران
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۱/۰۸؛هشدار نفوذ سامانه بارشی به کشور
  • با ورود چندین سامانه بارشی تا حدودی کسری بارش اردبیل جبران شد
  • ادامه فعالیت سامانه بارشی در ۷ استان