Web Analytics Made Easy - Statcounter

رزمیان گفت: سهم دولت در مهار بیماری کرونا با لغو مقتدرانه پروازهای خارجی علی‌الخصوص کشورهای انگلیس و آمریکا به عنوان پرچمداران ویروس کرونای جهش‌یافته انگلیسی، برای مردم مشخص می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن رزمیان، عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با صبح توس، در رابطه با زمزمه‌های آغاز پیک چهار کرونا و مشاهده کرونای جهش‌یافته انگلیسی در کشور اظهار کرد: در پی کاهش درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه و برگشت شهر‌های آبی به وضعیت زرد، مقدمات آغاز پیک چهارم کرونا در صورت ادامه کاهش بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی فراهم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دلیل عدم کنترل پرواز‌های خارجی از کشور‌های اروپایی و آمریکا که براثر استفاده از واکسن‌های شبهه دار به‌عنوان مبدأ پیدایش ویروس جهش‌یافته کرونا شناخته‌شده‌اند، اکنون چندین موارد از این ویروس خطرناک در استان‌های مختلف کشور شناسایی‌شده است.

نماینده مردم درگز در مجلس اذعان داشت: نزدیک به یک ماه است که علاوه بر اعضای کمیسیون بهداشت مجلس، دیگر نمایندگان نیز خواستار لغو پرواز‌ به کشور‌های اروپایی و انگلیس شده‌اند.

وی افزود: متأسفانه هنوز هیچ اقدام اجرایی از سوی دولت در راستای حفظ سلامت مردم در برابر این ویروس جهش‌یافته انگلیسی صورت نگرفته است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به اینکه مردم ایران در طرح "شهید سلیمانی" بسیج شدند تا آمار ابتلا و مرگ‌ومیر براثر ابتلا به کرونا در کشور را به یک‌چهارم خاطر نشان کرد: حال وظیفه دولت است که بر مبنای صلاحیت نظام و سلامت مردم که رکن اصلی کشور است تصمیم‌گیری کند و نسبت به لغو پرواز‌ به کشور‌های اروپایی ازجمله انگلیس اقدام کند.

وی افزود: سهم دولت در مهار بیماری کرونا با لغو مقتدرانه پروازهای خارجی علی‌الخصوص کشورهای انگلیس و آمریکا برای مردم مشخص می‌شود، لذا باید کشور‌های مبدا شیوع ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی از سوی ایران قرنطینه پروازی شوند.

رزمیان ادامه داد: حال که برای تمام آن افرادی که خواستار واردات واکسن کرونا از انگلیس و آمریکا بودند تبیین شد که استفاده از این واکسن‌‌های نا معلوم‌الحال، چند نفر را به کام مرگ کشانده است و آمار مرگ‌ومیر را در برخی از کشورها تا 7 برابر افزایش داده است، نوبت آن است که تصمیم‌گیرنده اصلی کنترل و اعمال محدودیت بر پرواز‌های خارجی، جدا از هرگونه محافظه‌کاری برای حفظ سلامت مردم پرواز‌های خارجی را لغو کند.

وی افزود: اگر استفاده از واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی دلیل افزایش سطح خطر ویروس کرونا باشند باید در تمام مراودات با این کشور‌ها نه تنها پروازی تمهیدات لازم برای جلوگیری از ورود ویروس کرونای انگلیسی به کشورمان صورت گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جهش یافته انگلیسی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۳۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت لایحه ضد پناهندگی دولت انگلیس

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، نخست وزیر انگلیس امروز و پیش از رای گیری در مجلس عوام انگلیس گفت صبر مردم این کشور درباره پناهندگان پایان یافته است و برای اخراج نخستین پناهندگان غیرقانونی، باند یک فرودگاه آماده و هواپیما‌ها معین شده اند.
مخالفان این لایحه می‌گویند این لایحه، ضد قوانین بین الملل، نقض حقوق پناهندگان و حتی خلاف مقررات داخلی انگلیس است، زیرا پناهندگان به انگلیس را به خاطر این که خود را به این کشور رسانده اند، از حق پناهندگی محروم می‌کند.
علاوه بر آن، منتقدان این لایحه دولت انگلیس می‌گویند کشور رواندا، برای مردم امن نیست، اما دولت انگلیس، بر تصویب و اجرای این لایحه، پافشاری می‌کند. شماری از منتقدان دولت انگلیس می‌گویند شمار پناهندگان به انگلیس، در مقایسه با کشور‌های اروپایی، اندک است و این دولت در صدد است پناهندگان را مسوول همه نابسامانی کشور قلمداد کند تا بر ناکارامدی هایش سرپوش بگذارد و سیاست‌های نادرست حزب حاکم محافظه کار، از نگاه مردم دور بماند. همچنین منتقدان این لایحه می‌گویند با اجرای این قانون، حتی افغانستانی‌هایی که با ارتش آمریکا و انگلیس همکاری می‌کردند نیز مشمول اخراج می‌شوند.
حزب حاکم محافظه کار، از زمان در دست گرفتن قدرت در دور جدید حکومت در سال ۲۰۱۰ میلادی، علیه مهاجران و پناهندگان، سیاست‌های شدیدی اتخاذ کرده است. دولت انگلیس مدعی است پناهجویان موجب شلوغی مدارس، درمانگاه‌ها و هزینه‌های فراوان اسکان در این کشور شده اند و تلاش می‌کند عمده مشکلات را به پناهندگان مربوط سازد.
به گفته مقامات دولت انگلیس، اخراج پناهجویان غیرقانونی موجب خواهد شد از این پس، ورود غیرقانونی پناهندگان به انگلیس، کم شود، زیرا پناهندگان می‌دادند به رواندا اخراج خواهند شد. ریشی سوناک، امروز نمایندگان مجلس اعیان، به ویژه نمایندگان حزب رقیب کارگر را از علل کندی اخراج پناهجویان غیرقانونی از انگلیس نامید. وی با خشم از تعلل در اخراج پناهندگانی که با قایق‌های کوچک از طریق ابراهه مانش به انگلیس وارد شده اند گفت دیگر بس است و نباید در این موضوع تاخیر شود. ریشی سوناک گفت امشب مجلس عوام نشست دارد و باید بدون، اما و اگر، لایحه را تصویب و اجرا کرد و دولت برای اخراج پناهجویان، آماده است.
خروج از اتحادیه اروپا که در پی همه پرسی سال ۲۰۱۶ انجام شد، دست دولت انگلیس را در بی توجهی به قوانین بین الملل، از جمله نادیده گرفتن حق پناهجویی، بازتر کرده است. مخالفت فعالان حقوق بشر، شماری از نمایندگان مجلس اعیان، هواداران حقوق پناهندگان و تظاهرات مردمی در حمایت از پناهجویان در دو سال اخیر موجب شد تصویب لایحه تا امروز طول بکشد. نخستین پناهجویان غیرقانونی در انگلیس قرار بود در ماه ژوئن سال ۲۰۲۲ اخراج شوند که به علت مداخله فعالان حقوق بشر و آرای قضات دادگاه‌های اروپایی، این روند متوقف شد. در چند سال اخیر، سه نخست وزیر انگلیسی تلاش کرده اند تا با مسوول معرفی کردن پناهندگان در مشکلات فراوان اقتصادی و اجتماعی در جامعه انگلیس، آنان را از این کشور به رواندا اخراج کنند.
حزب حاکم محافظه کار در همه انتخابات اخیر وعده داد جلوی پناهجویان را بگیرد و اکنون در آستانه انتخابات سراسری به ویژه پس از اینکه آشکار شد میزان محبوبیتش به پایین‌ترین میزان در چهار سال اخیر رسیده است تلاش می‌کند با تحقق این وعده حمایت مخالفان پناهجویان را در انتخابات به دست آورد.

دیگر خبرها

  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ ۵ اردیبهشت
  • استقرار هزاران نظامی و یک جنگنده یوروفایتر تایفون انگلیسی در لهستان
  • درگیری عوامل جناح راست افراطی در لندن با پلیس
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد
  • نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ سه شنبه چهارم اردیبهشت
  • سرنوشت لایحه ضد پناهندگی دولت انگلیس