Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای کشور و تشکل‌های شاهد و ایثارگر برای اطلاع رسانی در مورد فرهنگ ایثار و شهادت و خدمات رسانی به ایثارگران تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مهندس سعید اوحدی روز شنبه ۱۸ بهمن در نشست شورای اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر ضرورت استفاده از تمام ظرفیت‌ها در زمینه اطلاع رسانی گفت: تشکل‌های بسیاری در حوزه ایثارگران مشغول به فعالیت هستند که هر کدام دارای سایت و مجموعه رسانه‌ای هستند و می‌توانند بستر خوبی برای افزایش اطلاع رسانی در حوزه فعالیت‌های فرهنگ ایثار و شهادت و خدمات رسانی به ایثارگران باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در گذشته رسانه تنها منحصر به رسانه‌های مکتوب و رادیو و تلویزیون بود اما امروز فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی بخش مهمی از فضای اطلاع رسانی را در اختیار گرفته‌اند و تمام مردم به نوعی با این پدیده در ارتباط هستند. بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز باید همسو با این تغییرات پیش برود و از ظرفیت‌های جدید نهایت استفاده را داشته باشد.
معاون رییس جمهور با اشاره به تفاوت اطلاع رسانی با تبلیغات گفت: روابط عمومی وظیفه دارد با وقت شناسی لازم میزان شناخت و آگاهی افکار عمومی را ارتقا دهد و به حل مسائل کمک کند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی به منظور استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی، گفت: معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در زمینه فعالیت‌های رسانه‌ای هماهنگی‌ها و تعامل لازم را با اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی بنیاد داشته باشند تا فرآیند کاری در این زمینه به صورت منسجم انجام شود. موضوع مخاطب شناسی نیز در زمینه فعالیت‌ها باید مورد توجه باشد و نوع اطلاع رسانی باید متناسب با مخاطبان صورت گیرد.
اوحدی ارتباط با مجموعه‌های رسانه‌ای مطرح در کشور را ضروری دانست و افزود: روابط عمومی پل ارتباطی بسیار قوی دوسویه است که درون سازمان‌ها را رصد می‌کند و اتفاقات و زحمات انجام شده در داخل سازمان را به جامعه هدف و کل جامعه منتقل کرده و بازخوردها را دریافت می‌کند.
وی با تأکید بر اصول سرعت، صحت، دقت و حکمت در انتشار مطالب افزود: روابط عمومی چشم و گوش سازمان است، اما پردازش اطلاعات و اخبار نیز برای تصمیم‌گیری لازم از اهمیت به‌سزایی برخوردار است. مسئولیت‌های روابط عمومی بسیار تخصصی و سنگین است و انتقال موضوعات باید به قدری سریع باشد که نخستین واکنش‌ها به اتفاقات از سوی روابط عمومی سازمان صورت گیرد.
معاون رییس جمهور در ادامه ضمن تأکید بر لزوم انجام آسیب‌شناسی در خصوص فعالیت‌های رسانه‌ای به ارائه توصیه‌ها و راهکارهایی در زمینه فعالیت‌های مربوط به اطلاع رسانی و روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت.
اعضای شورای اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنیاد شهید بنیاد شهید و امور ایثارگران رسانه ای روابط عمومی اطلاع رسانی فعالیت ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۴۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در بوشهر تسریع شود

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، احمد محمدزاده در نشست کارگروه جوانی جمعیت بیان کرد: با وجود این‌که پنج بانک استان بوشهر از ۱۰۰ تا ۱۶۸ درصد از سهمیه ابلاغی خود در زمینه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را به متقاضیان پرداخت و بقیه بانک‌ها نیز ۹۰ درصد تعهدات خود را پرداخت کرده‌اند، اما همچنان تعداد پشت نوبتی‌ها برای دریافت این تسهیلات بالا است.

وی افزود: حدود ۹ هزار نفر در استان بوشهر در صف انتظار دریافت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج هستند که نیاز است بانک‌های استان با پیگیری، زمینه جذب مجوز و دریافت تسهیلات برای این تعداد فراهم سازند.

استاندار بوشهر اظهار کرد: دولت سیزدهم در زمینه‌های مختلف امتیاز‌های ویژه‌ای برای فرزندآوری و ازدواج در نظر گرفته شده که به دلیل ضعف در اطلاع رسانی خیلی از مردم چندان اطلاعاتی در این زمینه‌ها ندارند.

وی گفت: نیاز است دستگاه‌های متولی در گفتگو با رسانه‌ها و به‌خصوص در قالب میزگرد‌هایی در صدا و سیما، مردم را نسبت‌به خدمات دولت در این بخش‌ها آگاه کنند.

محمدی‌زاده با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ ازدواج آسان در جامعه، بیان کرد: باید مسائل اساسی که منجر به افزایش یا کاهش فرزندآوری و ازدواج و طلاق در شهرستان‌های مختلف می‌شود را احصا کنیم.

وی اطلاع رسانی خدمات بیمه روستایی و عشایری برای زنان را مهم ارزیابی کرد و گفت: زنان روستایی که از سال ۹۶ به بعد صاحب فرزند شده‌اند از خدمات و مزایای صندوق عشایری و روستایی برخوردار می‌شوند که باید اطلاع رسانی گسترده در این زمینه انجام شود.

استاندار بوشهر افزود: در استان بوشهر هزاران نفر واجد شرایط استفاده از این طرح هستند و باید اطلاع‌رسانی مناسبی انجام شود تا مردم اقدام کنند.

وی تاکید کرد: باید کار فرهنگی در حوزه ازدواج و فرزندآوری در شهرستان‌های استان انجام شود تا شاهد افزایش ازدواج و فرزندآوری و کاهش طلاق در جامعه باشیم.

دیگر خبرها

  • هویت رژیم جعلی صهیونیست به جهان نشان داده شده است
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
  • برگزاری همایش حقوق شهروندی و ایثار استان کرمان
  • تشکیل پرونده ۹۶ شهید و ۱۲۰ جانباز حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • تولیدات فرهنگی مرتبط با شهدا و ایثارگران حمایت می‌شود
  • تجلیل رئیس بنیاد شهید از ۳ خانواده شهید ارتش در بوشهر
  • همه خانواده جامعه ایثارگری صاحب مسکن می‌شوند
  • رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
  • پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در بوشهر تسریع شود
  • ثبت گزارش جامعه هدف بنیاد شهید با مراجعه به سامانه سوت‌زنی