Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@06:18:46 GMT

شش راه مرگ!

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۳۰۴۸۷

شش راه مرگ!

به شش راه مرگ معروف است؛ میدانی کوچک برای تردد ارابه های غول پیکر؛ دل شیر می خواهد عبور از میدانی که بوی مرگ می دهد؛ چه بسیار خانواده هایی که در این مسیر عزیزشان را از دست دادند؛ گویی شنیدن خبرهای تصادف و فوت چند نفر در روز در این مسیر دیگر عادی شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، "شش راه" میدان کوچکی است در حاشیه شرقی کلانشهر اصفهان که خروجی‌های آن به سمت خاتون آباد، حصه، قهجاورستان، پل تمدن، خیابان رئیسی و هفت شویه می‌رود؛ میدانی به رنگ محرومیت؛ گویی به "اصفهان، نصف جهان" تعلق ندارد؛ سال‌هاست این میدان کوچک، اما خطرناک تصادفات مرگباری را رقم زده و چه بسیار خانواده‌هایی که در این سال‌ها داغدار عزیزانشان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" پس از مدت‌ها پیگیری و نامه نگاری با شهرداری خدا رو شکر جاده خاتون آبادی داره پهن میشه، دستشون درد نکنه، الان می‌بینیم که جاده را دارند آسفالت می‌کنن؛ اما همین جاده به میدون شش راه که میدون خیلی کوچکی است می‌رسه و دوباره اونجا دلهره و اضطراب داریم که مبادا با تریلی‌ها و کامیون‌ها تصادف نکنیم. " این گوشه‌ای از درد دل رمضان کریمی از اهالی محله اندوان است که عبور از وضعیت نابسامان میدان گلایه دارد.

"کاشکی یکی از مسئولان اینجا زندگی می‌کرد تا مشکل این میدون زودتر حل می‌شد مگه چقدر کار داره؟ این را ولی الله رضایی از اهالی محله حصه می‌گوید و ادامه می‌دهد: "میریم شهرداری میگند با اداره راه هست، اداره راه می ریم میگند با بخشداری هست و مدام پاسکاری می‌کنند. "

"رضا عباسی" از ساکنان قدیمی هفت شویه است که میدان به پدرش رحم نکرده: " شب‌ها اینجا ظلمات هست چشم چشم رو نمی بینه واقعاً اگر کاری برامون پیش بیاد بخوایم از این میدون رد بشیم جرأت نداریم و آیت الکرسی می خونیم. پدرم پارسال همین جا تصادف کرد و فوت شد؛ من ناچارم هر روز برای رفتن به سر کار از این میدون رد بشم اما از خودم نگران نیستم بیشتر نگران زن و بچه‌ام هستم که اگه بخواند از این میدون رد بشن چه اتفاقی می افته"

اما مسئولان شهری اعتقاد دارند میدان شش را متولی واحدی ندارد و برای آزادسازی و اجرای طرحی مناسب در این محدوده نیاز به مصوبات بالادستی و همکاری دستگاه‌هایی همچون شهرداری، فرمانداری، بخشداری، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای دارد.

به گفته قدرت الله نوروزی، شهردار اصفهان مناطق ۱۰ و ۱۵ شهرداری، بخشداری مرکزی، جهاد کشاورزی و شهرداری قهجاورستان در این نقطه از شهر نقش دارند که با هم افزایی می‌توان شش راه را به چهارراه منطقی تبدیل کرد.

البته شهردار اصفهان در گفتگویی اعلام کرده است که شهرداری برای میدان طرح مصوب دارد، اما آزادسازی آن با توجه به تعدد مالکان و کاربری‌ها با دشواری‌هایی همراه است. در واقع برای آزادسازی میدان ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

نوروزی معتقد است که بهره‌برداری از رینگ چهارم، بار ترافیکی میدان شش راه را نه تنها کاهش می‌دهد بلکه حذف خواهد کرد.

عزم و اراده فرابخشی برای تحقق خواسته مردم

«حمید شهبازی» مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان در این باره به خبرنگار ایمنا، می‌گوید: بخشی از موقعیت میدان شش راه خارج از محدوده و بخشی داخل حریم در محدوده مناطق ۱۰ و ۱۵ و بخشداری مرکزی است.

وی با بیان اینکه با توجه به حجم سنگین تردد خودروهای سبک و سنگین و کلاف سردرگم میدان، تعریض میدان ضروری به نظر می‌رسد، می‌افزاید: در این راستا طرحی آماده و مصوبه کمیسیون‌های مربوطه را دریافت کرد که بر اساس آن مقرر شد یک میدان با مساحت بزرگ، اصولی و ایمن که بتواند ترافیک را به خوبی توزیع کند، احداث شود، اما برای تحقق این مهم باید آزادسازی‌های زیادی انجام شود.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان با بیان اینکه بخشی از آزادسازی‌های این میدان در محدوده منطقه ۱۰ انجام شده است، تصریح می‌کند: باید بیش از ۲۰ هزار متر آزادسازی در این محدوده انجام شود و با توجه به اینکه بعضی از اراضی دارای کاربری هستند برای شهرداری هزینه‌های گزافی به همراه دارد و باید ده‌ها میلیارد تومان هزینه شود.

وی اظهار می‌کند: پس از اینکه اجرای پروژه حلقه حفاظتی یا رینگ چهارم در دستور کار قرار گرفت و عملیات اجرایی آن آغاز شد، برای بررسی تأثیر این حلقه بر کاهش ترافیک محور میدان شش راه و راه‌های منتهی به آن تأمل کردیم چرا که با اجرای این پروژه از میزان تردد خودروهای سنگین و نیمه سنگین در میدان شش راه کاسته خواهد شد، این در حالی است که بسیاری معتقدند ساماندهی این میدان برای رفع مشکلات ترافیکی باید اجرا شود.

شهبازی خاطر نشان می‌کند: در بودجه سال آینده شهرداری منطقه ۱۰ اعتباری برای ساماندهی میدان شش راه پیش بینی شده، اما نکته اینجاست که شهرداری اصفهان به تنهایی امکان انجام این اقدام بزرگ را ندارد و دستگاه‌های دیگری همچون فرمانداری اصفهان، بخشداری مرکزی، اداره کل راه و شهرسازی استان و شهرداری قهجاورستان نیز باید به میدان عمل وارد شوند تا با یک عزم و اراده فرابخشی این خواسته مردمی نیز محقق شود.

وی اظهار امیدواری می‌کند: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و تأکیدات شهردار اصفهان بتوان سال آینده این پروژه را با مشارکت سایر دستگاه‌ها در دستور کار قرار داد.

راه و شهرسازی نقشی در ساماندهی میدان شش راه ندارد!

«علیرضا قاری قرآن» مدیر کل راه و شهرسازی استان اصفهان، اما تاکید می‌کند که به لحاظ ساخت و توسعه راه، این اداره کل هیچ پروژه‌ای در میدان شش راه ندارد و برای اجرای طرح دخیل نیست.

وی ادامه می‌دهد: پروژه میدان شش راه و قهجاورستان یکی از پروژه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است و این اداره کل هیچ نقشی در آن ندارد.

ورودی هفت شویه ساماندهی شد

«فرزاد دادخواه» معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با بیان اینکه در ارتباط با محور شش راه به سمت قهجاورستان بازدیدها و پیگیری‌هایی انجام شده است، به خبرنگار ایمنا می‌گوید: بخشی از میدان شش راه در حوزه شهرداری است، اما رسیدگی به وضعیت مسیر خروجی آن به سمت قهجاورستان در حیطه این اداره کل است که در این بخش آزادسازی‌ها شده و ایمن‌سازی با نصب نیوجرسی و علائم در قوس محور انجام شده است.

وی با اشاره به طرح ساماندهی ورودی هفت‌شویه و امامزاده، تصریح می‌کند: با مشارکت دهیاری میادین امامزاده و هفت‌شویه احداث و جدول گذاری آن انجام شده است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان می‌افزاید: روکش آسفالت و آسفالت قسمت‌های تعریض شده توسط این اداره کل انجام شده است، همچنین برای اجرای رفیوژ میانی این محور پیگیری‌های لازم صورت گرفته و پیگیر انجام مناقصه برای تأمین روشنایی آن هستیم.

وی خاطرنشان می‌کند: برای ساماندهی محور قهجاورستان به سمت شش راه جلساتی با شهردار قهجاورستان برگزار و مقرر شد شهرداری مشابه مسیر رفت، رفیوژ میانی را اجرا کند تا تقاطع آزادراه پس از تکمیل راه ارتباطی قهجاورستان به سمت هفت‌شویه و اصفهان محقق شود.

دادخواه تاکید می‌کند: در صورت تحقق این اقدامات، مسیر قهجاورستان تا شش راه به جز بخشی که به میدان شش راه منتهی خواهد شد و نیاز به آزادسازی دارد، به صورت دو باند می‌شود.

وی با بیان اینکه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان برای آزادسازی ردیف بودجه‌ای ندارد، می‌گوید: بخش عمده میدان در حوزه شهرداری است، اما بخشی از اتصال میدان به محور قهجاورستان در حوزه این اداره کل است و باید در بودجه سال آینده استان ردیف اعتباری برای آن تعریف شود.

گزارش از راضیه کشاورز، خبرنگار سرویس کلانشهرهای ایمنا

کد خبر 473228

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر مدیر منطقه 10 شهرداری اصفهان شهر شهرداری اصفهان اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان حوادث ترافیکی مدیریت شهری مشارکت شهروندان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای انجام شده اداره کل راه اداره کل میدان شش منطقه ۱۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۰۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار

مسعود حق لطفی در گفتگو با همشهری آنلاین به تشریح پروژه‌های عمرانی این سازمان در سال جاری پرداخت و گفت: سازمان ما در سال‌جاری نزدیک به ۱۶پروژه برای معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران را در دستور کار دارد. خانه شهر یکی از مهم‌ترین پروژه‌های در حال پیگیری است.بازآفرینی ساختمان بلدیه نزدیک به ۸۰درصد پیشرفت کرده است و امید داریم که این پروژه در مهرماه سال‌جاری افتتاح شود.

او افزود: ساختمان بلدیه در دوره قاجار به‌عنوان ساختمان شهرداری شناخته می‌شد اما در زمان پهلوی دوم دستور تخریب آن صادر شد. این ساختمان در سال ۱۳۹۶در راستای بحث بازآفرینی مورد توجه قرار گرفت. تلاش خواهیم کرد که ۲۰درصد باقیمانده از پروژه را در ماه‌های پیش‌رو به نقطه پایان برسانیم.

حق لطفی در رابطه با هزینه بازآفرینی ساختمان بلدیه، توضیح داد: تأمین تأسیسات مانند آسانسور، هواکش و... یکی از بخش‌های پرهزینه این پروژه است. برهمین اساس باید گفت که برای تکمیل ۲۰درصد باقیمانده نزدیک به ۳۰۰میلیارد تومان بودجه لازم است. در سنوات گذشته نیز به‌طور تقریبی نزدیک به ۱۵۰میلیارد تومان برای ساختمان بلدیه هزینه شده است.

او افزود: در کنار پیگیری بازآفرینی خانه بلدیه، ما در حال بهسازی و مقاوم‌سازی‌ پل‌های سواره‌رو در سطح شهر تهران هستیم. مقاوم‌سازی‌ ۶پل در سال گذشته کلید خورد و مقاوم‌سازی‌ تعدادی از این پل‌ها در سال‌جاری نهایی خواهد شد، ۲۵۰میلیارد تومان هزینه اجرای این پروژه‌ها بود. امسال نیز مقرر شد تا ۷پل دیگر همچون پل تقاطع بزرگراه شهید همت با رودخانه کن، پل شهید صنیع خانی روی تقاطع بزرگراه‌های آزادگان و شهید تندگویان و... بهسازی و مقاوم‌سازی‌ لرزه‌ای شوند.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با ایجاد ایستگاه‌های شتاب‌نگار، توضیح داد: این پروژه در سال‌۱۴۰۱ کلید خورد و اکنون تکمیل شده است. این پروژه با هدف افزایش تاب‌آوری شهر در هنگام مخاطرات انجام شد. تهران باید ۵۰ایستگاه شتاب‌نگار داشته باشد، به همین دلیل ۲۲شتاب‌نگار از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران و ۲۸شتاب‌نگار نیز از سوی سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ایجاد شد. این شتاب‌نگارها، اطلاعات را در زمان بحران به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران منتقل خواهند کرد تا در چند ثانیه ابتدایی وقوع زلزله، هشدارهای لازم برای قطع برق و گاز را مخابره کنند.

به گفته حق لطفی «پروژه سبزه‌میدان نیز از سال گذشته کلید خورد و در ماه‌های آتی افتتاح خواهد شد تا از این طریق بازسازی و بازپیرایی ۳هزارمترمربع میدانگاه شهری اجرایی شود. جمع‌آوری آب‌های سطحی یکی از ابعاد پروژه سبزه‌میدان است تا مشکل آب‌گرفتگی که سال‌ها این بخش از بازار را درگیر کرده بود، حل شود. همچنین قرار است که در سال‌جاری بازپیرایی میدان مروی و میدان ابن‌سینا را اجرایی کنیم تا این دو میدان مهم شهر نیز شکل و شمایل مناسبی پیدا کنند.»

کد خبر 846595 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها تهران قدیم شهرداری تهران پایتخت

دیگر خبرها

  • میز تحریریه| توضیحات معاون شهرداری قم درباره ترافیک تقاطع میدان سپاه
  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی
  • «مردم سلام» طرحی برای استفاده از نظرات شهروندان در اداره شهر است
  • ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار
  • افزایش محدوده خدمات رسانی ناوگان اتوبوسرانی شهرداری بیرجند
  • توقف ایجاد غرفه در میدان امام(ره) بیرجند
  • تغییر معماری تاریخی اصفهان برگرفته از روحیه انسان‌ها
  • ۲۵۰ ملک در منطقه هفت شهرداری قم تملک شد
  • سهم ۶۴ درصدی عملیات‌های عمرانی از بودجه ۱۴۰۳ شهرداری اشنویه