Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا پرنده مطلق گفت: تا پایان سال هزار و هشتاد میلیارد تومان پروژه تعریف می کنیم که کمتر از ۲سال وارد مدار می شود و می تواند تحولی در زیرساخت صنعت برق در بخش برق منطقه ای سیستان و بلوچستان باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، علیرضا پرنده مطلق، مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان با حضور در تحریریه این پایگاه خبری که به مناسبت ایام دهه فجر صورت گرفت، ضمن تبریک این روزها بیان کرد: وقتی از سیستان و بلوچستان صحبت می شود همه مسئولان از عقب ماندگی تاریخی سخن می گویند، امروز به گونه ای عمل می شود که علاوه بر انجام اقدامات روزانه عقب ماندگی تاریخی نیز جبران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول تصریح کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در سیستان و بلوچستان خط انتقال و فوق توزیع و پست نداشتیم و تولید ما در حد چندین نیروگاه دیزلی کوچک بود که به ضروت، منطقه ای تولید و همان منطقه را هم تغذیه می کردند.

مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان عنوان کرد: این در حالی است که اکنون حدود هشت هزار و نهصد و شصت کیلومتر مدار خط انتقال و فوق توزیع داریم، به عبارتی سیستان و بلوچستان، بعد از تهران و خوزستان در جایگاه سومین از نظر بیشترین تعداد خطوط فوق توزیع قرار گرفته است.

این مقام مسئول تصریح کرد: در هشت سال گذشته رشد بیست و یک درصدی در میزان مدار داریم، در حالیکه متوسط کشور هشت درصد است، یعنی نگاه ویژه ای به استان شده تا بتوانند عقب ماندگی موجود را رفع کنند.

وی ادامه داد: هر دکلی که در بیابان دیده می شود بیش از پانصد میلیارد تومان هزینه دارد، نظام جمهوری اسلامی ایران برای اینکه مردم سیستان و بلوچستان بتوانند در شرایطی بهتر از گذشته زندگی می کنند تمام تلاش خود را می کند تا زیرساخت ها فراهم شود.

مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: پست ها بخشی از صنعت برق هستند که کار تبدیل ولتاژ را انجام می دهند تا برق منتقل شود، بر این اساس پیش از انقلاب هیچ پستی در سیستان و بلوچستان وجود نداشت اما امروز به برکت انقلاب اسلامی ۱۰۴ پست فوق توزیع در سیستان و بلوچستان فعال است.

پرنده مطلق خاطرنشان کرد: این پست ها هر کدام بالغ بر هشتاد میلیارد تومان هزینه دارد که با تعدیل به صد و بیست میلیارد تومان و به همراه ترانس به صد و پنجاه میلیارد تومان می رسد تا پست سیار از مدار خارج و به پست دائمی تبدیل شود.

وی اظهار کرد: در هشت سال اخیر ظرفیت پست های انتقال فوق توزیع ۵۵ درصد رشد داشته است، در حالیکه این رقم در کشور ۳۱ درصد بوده است.

پرنده مطلق تصریح کرد: ما فقط ۲.۷ درصد از بار کشور را مصرف می کنیم و ۱۰ درصد خطوط انتقال کشور و حدود ۶درصد خطوط فوق توزیع را داریم.

این مقام مسئول تصریح کرد: این اقدامات انجام می شود تا بتوانیم برق مطمئن و پایدار برای مردم استان فراهم کنیم، خط قرمز وزارت نیرو در بخش برق تامین برق تامین برق پایدار برای مرم کشور است.

کلنگ زنی ۴ پست دائم در استان

مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: در سیستان و بلوچستان پست های موقت زیاد است، اما چهار پست انتقال دائم در استان کلنگ خورده است.

پرنده مطلق ادامه داد: این پست ها شامل دویست و سی به شصت و سه به بیست سردرگهان، دویست و سی به بیست پارود، دویست و سی به شصت و سه به بیست زرآباد و چهارصد به دویست و سی به شصت و سه ادیمی است.

وی اظهار کرد: بعد از مدت ها خط دویست و سی کیلوولت زاهدان به میرجاوه کلنگ زنی شده است، از پیمانکار انتظار داریم که ظرف مدت ۱۰ ماه هشتاد کیلومتر خط احداث شود و معتقدیم که این اتفاق حتما رخ می دهد.

تعریف ۱۰۸۰ میلیارد تومان پروژه تا پایان سال

این مقام مسئول تصریح کرد: در سال ۹۸ اولین مناقصه ای پی سی خط انتقال را در کشور برگزار کردیم و چون نتیجه خوبی داشت ۳۷ درصد کاهش هزینه و زمان داشتیم که اکنون در کل کشور باقی شرکت های برق منطقه ای هم انجام می دهند.

مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: خط سراوان به عنوان نقاط بسیار مهم در استان از طریق خط تیره تغذیه می شود که حوادث جوی بر روی آن تاثیرگذار است، امیدواریم بتوانیم تا پایان سال مناقصه آن را برگزار کنیم و در مدت ۱۵ماه این خط هم به مدار اضافه شود.
 
 

پرنده مطلق عنوان کرد: تا پایان سال هزار و هشتاد میلیارد تومان پروژه تعریف می کنیم که کمتر از ۲ سال وارد مدار می شود و می تواند تحولی در زیرساخت صنعت برق در بخش برق منطقه ای سیستان و بلوچستان باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مقام مسئول تصریح سیستان و بلوچستان میلیارد تومان پروژه دویست و سی تا پایان سال فوق توزیع پست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۰۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام

به همت ستاد اجرایی فرمان امام ۳۵ هزار بسته معیشتی به کمک گروه‌های جهادی، بخشداران و دهیاران در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توزیع شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی وقوع بارش‌های سیل آسا در جنوب استان سیستان و بلوچستان با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، بیش از ۳۵ هزار بسته معیشتی به کمک گروه‌های جهادی، بخشداران و دهیاران در مناطق سیل زده توزیع شد.

محمدترکمانه مدیرعامل بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان امام با حضور در مناطق سیل زده در شهرستان‌های دشتیاری، کنارک و چابهار استان سیستان و بلوچستان گفت: توزیع بسته معیشتی به صورت روزانه از طریق مسیر‌های زمینی و هوایی به مناطق هدف در حال انجام است و بر اساس تاکید رئیس ستاد بعد از ارزیابی‌های دقیق و بررسی‌های میدانی توسط مسئولین استانی و گروه‌های مستقر در مناطق سیل زده بخشی از خسارت وارد شده به احشام و لوازم خانه، خانواده‌های محروم از طریق خریداری و تحویل احشام و لوازم خانه به این خانواده‌ها جبران خواهد شد.

همچنین به صورت مستمر آب معدنی در مناطق درگیر سیل توزیع می‌شود که در این میان حدود ۵۰ هزار بطری آب معدنی بزرگ در این مناطق توزیع شده است همچنین علاوه بر توزیع ۳ هزار پتو و ۸۰ رول موکت بیش از ۱۰ هزار غذای آماده و بیش از ۳۰ هزار پرس غذای گرم توسط قرارگاه مرکزی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان امام ساماندهی و توزیع شده است.

گفتنی است وسایل مورد نیاز برای تخلیه آب از منازل خریداری شده و توسط گروه‌های جهادی در مناطق سیل زده کار تخلیه آب در حال انجام است و درحال حاضر اکنون بیش از ۴۰ گروه جهادی با مجموعه قرارگاه مرکزی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان امام همکاری می‌کنند.

ترکمانه تاکید کرد: تا زمانی که این مناطق درگیر سیل باشند و مردم نیاز به کمک رسانی داشته باشند خدمات امدادرسانی ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • همه دستگاه ها در کنار یکدیگر باید مجری عدالت باشند
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • عملیات «وعده صادق» نتیجه تعامل سپاه و دانشگاه بود
  • وصل شدن برق تمام روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • برق تمام روستاهای سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • برق روستاهای سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • برق ۴۴۵ روستا‌ی سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد