Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@20:28:56 GMT

برگزیدگان جشنواره بین المللی خوارزمی معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۳۷۷۲۱

برگزیدگان جشنواره بین المللی خوارزمی معرفی شدند

آیین تجلیل از برگزیدگان سی و چهارمین جشنواره بین المللی و بیست و دومین جشنواره جوان خوارزمی برگزار شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، آیین تجلیل از برگزیدگان سی و چهارمین جشنواره بین المللی و بیست و دومین جشنواره جوان خوارزمی به صورت حضوری و مجازی صبح امروز در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی الیاسی، دبیر سی و جهارمین جشنواره بین المللی خوارزمی با بیان اینکه سه دهه از برگزاری جشنواره خوارزمی میگ ذرد، اظهار داشت: در این مدت حدود صد نهاد و سازمان از حامیان اجرای این جشنواره بوده اند.

وی با ارائه گزارشی از روند اجرایی این رویداد گفت: در این دوره از جشنواره 203 طرح داخلی و 47 طرح خارجی از 26 کشور به دبیر خانه جشنواره ارسال شد که از میان آنها، 17 طرح به هیات داوران ارجاع و در نهایت 8 طرح داخلی، 1 طرح ویژه و 2 طرح خارجی از کشورهای سوییس و چین به عنوان منتخبان جشنواره امسال معرفی شدند.

وی افزود: در بخش جشنواره جوان خوارزمی نیز از میان 276 طرح دریافتی، 15 طرح به هیات داوران ارسال شد و در نهایت9 طرح به عنوان طرح های برتر برگزیده شدند.

 در ادامه این برنامه نفرات برگزیده سی و چهارمین جشنواره بین المللی خوارزمی معرفی شدند.

16 عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند+ اسامیافزایش 55 درصدی حق مرتبه اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد

  یوسف ثبوتی از دانشگاه زنجان به عنوان طرح ویژه، مصطفی نمازی از شرکت صنعتی دیزل،  نعمت الله فولادی از پژوهشگاه فضایی ایران،  عبدالرضا یعقوب زاده طاری از شرکت پویندگان راه سعادت،  شاهرخ شهرام از شرکت صنایع الکترونیک ایران، علی اصغر پاشایی از سازمان صنایع دریایی، احمد مولودی ازسازمان جهاد دانشگاهی خراسان، ابوالفضل دیانی از پژوهشگاه فضایی ایران، حسین جهان خواه از پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی برگزیدگان داخلی و نفرات برگزیده خارجی این دوره از جشنواره نیز محمد خواجه نظیرالدین از کشور سوئیس و  لی جیانگ از کشور چین بودند.

در بخش جشنواره جوان خوارزمی نیز سید محمد صدرالساداتی و محمد رستمی از گروه برق و کامپیوتر، ناصرگلستانی از گروه علوم پایه، صادق خزل پور، آرش طهری و مهدی اسد الله از گروه فناوری های شیمیایی، عسل پیدایی از گروه زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، یحیی چوپانی و علی نادر اسرمی از گروه مکانیک به عنوان منتخبان این جشنواره معرفی شدند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی وزارت علوم دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران دانشگاه خوارزمی وزارت علوم دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران جشنواره جوان خوارزمی جشنواره بین المللی معرفی شدند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۷۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی داوران مستند و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی، احمد الستی، پوران درخشنده، مهرداد زاهدیان، آرش لاهوتی و پریوش نظریه، داوران بخش مستند و نماهنگ نخستین دوره این رویداد سینمایی هستند.

آثار مستند و نماهنگ از شهرهای مختلف ایران چون تبریز، اراک، قدس، تهران، ساری، کرمانشاه، خرم‌آباد، آبادان، طالقان، شیراز، ایلام، اندیشه، اردبیل، ارومیه، پاوه، بیرجند، همدان، دشتستان، بندرعباس، قلعه‌ گنج، مشهد، اهواز، مهاباد، طوالش، کهنوج، مریوان و... انتخاب شدند.

آشنایی کوتاه با پیشینه اعضای داوران دو بخش مستند و نماهنگ:
احمد الستی، پژوهشگر سینما، مترجم و استاد دانشگاه، علاوه بر فعالیت‌های پژوهشی، سابقه عضویت در هیئت‌داوران جشنواره‌های مختلف ازجمله فیلم کوتاه تهران، رشد، سینما حقیقت و... را دارد.
پوران درخشنده، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس و تهیه‌کننده، فعالیت سینمایی‌ خود را با فیلم سینمایی «رابطه» در سال ۱۳۶۴ آغاز کرد. ازجمله آثار او می‌توان به «پرنده کوچک خوشبختی»، «عبور از غبار»، «عشق بدون مرز»، «رؤیای خیس»، «بچه‌های ابدی» و «هیس!… دخترها فریاد نمی‌زنند» اشاره کرد.
مهرداد زاهدیان، کارگردان و مستندساز و سازنده آثاری چون «میدان بی حصار»، «حلقه‌های گمشده»، «میدان نقش جهان»، «مسیح در جلفا»، «پاسارگاد»، «نقش رستم»، «تخت جمشید»، «خاطرات روی شیشه»، «ارگ بم»، «نقاشی»، «آسمان باران» و «سپیده» است.
آرش لاهوتی، کارگردان، فیلمنامه‌نویس، تدوینگر و مستندساز است. او فیلم‌های مستند «دو ممیز چهل‌ و هفت»، «راننده و روباه»، «پهلوان و خرقه»، «آبی کم‌رنگ» و فیلم سینمایی «روزهای نارنجی» را در کارنامه دارد.
پریوش نظریه، بازیگر، مستندساز و عکاس، برای بازی در فیلم «پدر» به کارگردانی مجید مجیدی برنده جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشنواره فیلم فجر شد. او کارگردان فیلم‌های مستند «نزدیک‌تر از نفس»، «سوتماگ»، «هورامان» و «کولی‌ها» است.

موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی، نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را به دبیری کمال تبریزی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌کنند.
بخش اصلی جشنواره شامل فیلم‌های داستانی (سینمایی و کوتاه)، مستند، انیمیشن، فیلمنامه و نماهنگ است. هدف این رویداد نمایش زیست‌بوم، فرهنگ، آئین، تاریخ، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و گردشگری اقوام ایرانی و معرفی استعدادهای کشف‌شده به زبان هنر سینما است.

پیش‌ازاین اسامی داوران دو بخش فیلم‌های کوتاه داستانی و انیمیشن اعلام شد و داوران دیگر بخش‌ها به‌زودی معرفی خواهند شد.

دیگر خبرها

  • اهدای جایزه دکتر موسی‌خانی به ۳ نفر از برگزیدگان
  • تازه‌ترین اخبار کتاب معرفی شد
  • داوران جشنواره ملی طنز و رسانه ( طنز پهلو) معرفی شدند
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌در جشنواره فیلم  آلمان
  • اعلام گروه‌های منتخب جشنواره آیین‌های نمایشی روستایی رضوی
  • داوران جشنواره طنزپهلو معرفی شدند
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌در جشنواره آلمان
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌درجشنواره «sehsüchte» آلمان
  • معرفی داوران مستند و نماهنگ جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی