Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله « قربانعلی دری نجف آبادی» عصر یکشنبه در آیین بزرگداشت مرحوم آیت الله «حیدر علی جلالی خمینی» در مسجد جامع خمین افزود: در نیمه راهی که امام خمینی (ره) ترسیم کرد قرار داریم و همانطور که جلالی‌ها در این راه حرکت کردند، ما نیز نباید بترسیم.
وی بیان کرد: امام خمینی (ره) پرچمدار مبارزه با اسکتبار و دیکتاتوری بود و مجاهدت‌های مردم و علما در طول ۵۰ سال گذشته نظام اسلامی را به قدرت بین المللی و منطقه تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: عدالت، امنیت، انصاف، برابری و برادری و اخلاق از مواضع امام خمینی(ره) بود که هرگز فراموش نمی شود.
آیت الله دری نجف آبادی گفت: جمعیت ایران پس از انقلاب اسلامی به ۸۰ میلیون افزایش پیدا کرده است و ۲۰ سال به میانگین سنی مردم افزوده شده است.
وی با بیان اینکه ۹۶ درصد مردم ایران امروز باسواد هستند، افزود: سطح سواد مردم به لیسانس، فوق لیسانس و دکترا ارتقا یافته است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی رشد علمی زنان را از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) بیان کرد.
آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: امام خمینی(ره) درخت تناوری است که برکات وجودی ایشان در سراسر دنیا از جمله جبهه لبنان، مبارزه با استکبار و رژیم صهیونیستی دیده می‌شود.
وی با اشاره به دیدار فرماندهان نیروی هوایی با رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: رئیس جمهور دموکرات و جمهوری خواه آمریکا دلسوز ملت‌ها نیستند و دشمنی آنها با ایران از سال ۵۷ آغاز شده است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تاکید کرد: نباید مغلوب تهدید دشمنان شویم و با ایستادگی و اراده قوی می‌توان آن‌ها را شکست داد.
آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به اینکه پس از هر سختی پیروزی است، اظهار داشت: ساخت موشک‌های و رادارهایی با بُرد بیش از ۲ هزار کیلومتر به دست دانشمندان ایرانی، نشان دهنده لطف خداوند به این نظام است.
وی با اشاره به واردات یک میلیون و ۸۰ هزار تن واردات روغن نباتی گفت: مصرف روغن نباتی در کشور بالا است و افزایش بهره‌وری راهکار مشکلات اقتصادی است.
آیت الله دری نجف آبادی ، مرحوم آیت الله جلالی خمینی را احیاگر فرهنگ و اهداف امام خمینی (ره) دانست و بیان کرد: این عالم مجاهد، وارسته و سخت کوش مساجد مختلفی را در منطقه نارمک تهران تاسیس و علمای وفادار به امام راحل را در این مساجد سازماندهی کرد.
وی تاسیس حوزه علیمه احمدیه، حوزه علمیه خمین، احداث مصلی خمین، پژوهشگاه قرآن و برگزاری جلسات مذهبی در مساجد را از دیگر اقدامات آیت الله جلالی بیان کرد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: مرحوم جلالی خمینی زمانی که از سوی امام خمینی(ره) بعنوان امام جمعه خمین منصوب شد در مدت حضور ۲ روز در هفته در این شهرستان توزیع املاک امام (ره) بین نیازمندان، رسیدگی به خانواده شهدا و ساماندهی حوزه علمیه خمین را انجام می داد.
آیت الله دری نجف آبادی تصریح کرد: از ۶ هزار و ۲۰۰ شهید استان مرکزی یکصد و ۱۰ نفر طلبه شهید و بیش از یکصد نفر زن شهیده هستند.
وی گفت: خمین زادگاه عالمانی بزرگ نظیر بنیانگذار نقلاب اسلامی، آیت الله رضوانی عضو شورای نگهبان، آیت الله جلالی، حجت الاسلام قریشی و حجت الاسلام آل طاهر است.

آیین بزرگداشت مرحوم آیت الله جلالی خمینی  با حضور  نماینده ولی فقیه در استان مرکز، معاون سیاسی و امنیتی استانداری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مسئولان شهرستان خمین و جمعی از مردم و روحانیون در مسجد جامع این شهرستان برگزار شد.

آیت الله جلالی خمینی از شاگردان و نمایندگان امام خمینی (ره) در حج ۱۳۶۰،  امامت جمعه شهر خمین در سال ۱۳۶۲ و از پایه‌گذاری حوزه علمیه خمین و مجتمع فقهی پژوهشی تهران روز چهارشنبه هفته گذشته در سن ۸۸ سالگی درگذشت.

آن مرحوم در سال ۱۳۱۱متولد شد و تا پبش از رحلت، امامت مسجد احمدیه در نارمک را برعهده داشتند.

ایشان همچنین بنیانگذار حوزه علمیه جلالی خمینی در نارمک بودند.

 
 
 

برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران استان مرکزی خمین آیت الله جلالی خمینی امام خمینی مجلس خبرگان رهبری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران استان مرکزی خمین انقلاب اسلامی ایران استان مرکزی خمین آیت الله جلالی خمینی امام خمینی مجلس خبرگان رهبری اخبار کنکور نماینده ولی فقیه در استان آیت الله دری نجف آبادی آیت الله جلالی خمینی انقلاب اسلامی امام خمینی ره استان مرکزی حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۸۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹ فروردین تاریخی ماندگار برای ارتش جمهوری اسلامی ایران

تاریخ ایران پس از انقلاب اسلامی روز‌های مهمی و خاطره انگیزی را در خود جای داده است و در تقویم ایران پس از بهمن ۵۷ نام‌های مهمی ثبت شده است. یکی از این روز‌های تاریخی ۲۹ فروردین است که به نام ارتش جمهوری اسلامی ایران ثبت شده است. ارتشی که پس از انقلاب اسلامی و با اتکا به جوانان و نیرو‌های داخلی و راهبری امام خمینی ره و فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه‌ای نمادی از بازدارندگی و افتخار و پیشرفت برای ایران اسلامی بود. اما چرا ۲۹ فروردین به نام ارتش نام گذاری شد؟

با پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه ۵۷، بحث انحلال یا بقای نهاد‌ها و دستگاه‌های باقی‌مانده از دوره رژیم شاهنشاهی مطرح شد. یکی از این نهاد‌ها ارتش ایران بود. برخی افراد و گروه‌ها با انگیزه‌های متفاوت مطرح می‌کردند که ارتش باید منحل شود. چریک‌های فدایی خلق و سازمان مجاهدین خلق که در جریان اعتراضات مردمی و درگیری‌ها به پادگان‌ها و مراکز ارتش ورود پیدا کردند و توانستند اسلحه‌ها و تجهیزات بسیاری به دست آورند، از جمله این گروه‌ها بودند.

در واقع از ۱۹ بهمن ۵۷ و دیدار همافران نیروی هوایی ارتش با امام خمینی (ره) ارتشی‌ها با سرعت بیشتری به انقلاب اسلامی پیوستند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از همان اولین روز، کار خود را برای دفاع از انقلاب اسلامی ایران شروع کردند. اولین درگیری و نا آرامی در منطقه ترکمن صحرا و در نزدیک مرز‌های شوروی (سابق) توسط گروهک‌های چپ و مزدوران استکبار با هدف خودمختاری منطقه آغاز شد که با اعزام یگانی از کارکنان داوطلب نیروی زمینی ارتش سرکوب شد. ارتش به سراغ کنترل ناآرامی‌های سایر مناطق مثل کردستان و آذربایجان غربی رفت. همزمان جنگ روانی علیه ارتش در داخل و خارج کشور به راه افتاده بود و به دنبال آن بود تا ارتش را یک نیروی ضد مردمی و عامل امپریالیسم معرفی کند که همچنان سرکوب مردم را ادامه می‌داد و بایستی منحل می‌شد و جای خود را با یک ارتش خلقی یا بی طبقه توحیدی عوض می‌کرد.

همین جوسازی‌ها سبب شد تا شهید سپهبد، ولی الله قرنی اولین رییس ستاد مشترک ارتش در نامه‌ای استعفای خود در روز‌های اول فروردین ۱۳۵۸ را به امام خمینی (ره) تقدیم کند. کمتر از یک ماه بعد، سپهبد قرنی توسط گروهک فرقان ترور شد و به شهادت رسید تا علاوه بر آثار جنگ روانی سنگینی که بطور مستقیم و غیر مستقیم توسط دشمنان خارجی، طیف ضدانقلاب، منافقین، حزب توده و عناصر نا آگاه در ارتش جریان داشت، بی انضباطی، سستی و عدم تمکین از فرماندهان نیز به مشکلات ارتش اضافه شود. مشکلات فراوان ارتش سبب شد تا فرماندهان وقت ارتش جمهوری اسلامی ایران با درخواست وقت ملاقات از امام خمینی (ره) برای بیرون رفتن از این وضعیت چاره اندیشی کنند و از امام (ره) بخواهند ایشان فرماندهی خود بر کل نیرو‌های مسلح را مجدداً اعلام نمایند. تا با استفاده از این حکم حکومتی قوام و انضباط بر ارتش برگردد؛ بنابراین امام خمینی (ره) در روز ۲۸ فروردین با صدور پیامی ۲۹ فروردین را روز ارتش اعلام کردند و از ارتشیان درخواست کردند تا در این روز به رژه نظامی بپردازند و از طرف دیگر نیز از مردم خواستند تا به حمایت از ارتش بپردازند.

دربخشی از پیام امام خمینی (ره) آمده بود:

«روز چهارشنبه ۲۹فروردین روز ارتش اعلام می‌شود. ارتش محترم در این روز در شهرستانهاى بزرگ با ساز و برگ به رژه بپردازند و پشتیبانى خود را از جمهورى اسلامى و ملت بزرگ ایران و حضور خود را براى فداکارى در راه استقلال و حفظ مرزهاى کشور اعلام نمایند.

ملت ایران موظفند از ارتش اسلامى استقبال کنند و احترام برادرانه از آنان نمایند. اکنون ارتش در خدمت ملت و اسلام است و ارتش اسلامى است، و ملت شریف لازم است آن را به این سِمت رسماً بشناسند و پشتیبانى خود را از آن اعلام نمایند. اکنون مخالفت با ارتش اسلامى که حافظ استقلال و نگهبان مرزهاى آن است جایز نیست. ما و شما و ارتش، برادرانه باید براى حفظ و امنیت کشورمان کوشش کنیم و به شرارت اشرار و اختلال مفسدان خاتمه دهیم».

امام خمینی (ره) در بخش‌های دیگر پیام خود نیز مشکلات دیگر پیش روی ارتش را نیز مورد توجه قرار دادند تا توطئه‌های داخلی و خارجی علیه ارتش جمهوری اسلامی ایران را نقش بر آب کنند.

بدین ترتیب ارتش جمهوری اسلامی ایران تثبیت شد و اولین رژه در نظام جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز ارتش با بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی در ۲۹ فروردین سال ۵۸ برگزار شد و در طول این سال‌ها همه ساله به مناسبت روز ارتش، نیرو‌های نظامی و پاسداران برای نشان دادن توانایی و آمادگی خود، به تجلیل از این روز در سراسر کشور پرداخته و با برگزاری رژه‌های گسترده برای جهانیان به نمایش قدرت می‌پردازند.
 ‌
می‌توان گفت؛ این روز نشان دهنده پاسداری و عزم جهادی نیرو‌های نظامی برای حفظ امنیت و دفاع از کشور می‌باشد که ارتش جمهوری اسلامی ایران (آجا) پیکره اصلی نیرو‌های مسلح ایران را تشکیل می‌دهد و وظیفه اصلی آن نیز «حفاظت از استقلال و تمامیت ارضی کشور» است.

اما رویکرد امام خمینی در روز‌های قبل از پیروزی  انقلاب اسلامی رویکردی متفاوت بود. رویکرد اساسی امام خمینی (س) به ارتش در آستانه انقلاب در مصاحبه با روزنامه فرانسوی لوژورنال در تاریخ هفتم آذرماه ۵۷ چنین  انعکاس یافت: «سربازان و افسرانی که با مردم پیوند دارند و خود آنان از وجود رژیم شاه رنج می‌برند دیر یا زود به مردم می‌پیوندند.» 
 امام همچنین پیش از آن در مصاحبه با روزنامه «السفیر» در دوم آذر ماه ۵۷ اعلام کرد: «طبق اخباری که به ما می‌رسد حوادثی در ارتش اتفاق افتاده و می‌افتد که نشانه بیداری آنهاست و ما مطمئنیم که دیر یا زود به ندای ملت پاسخ برادرانه خواهند داد.»

اولین رژه در نظام جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز ارتش با حضور امام خمینی (ره) در ۲۹ فروردین سال ۵۸ برگزار شد و در این ۴۵ سال در چنین روزی رژه ارتش جمهوری اسلامی با حضور مقامات سیاسی و لشکری برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • راهپیمایی نمازگزاران جمعه خمین در حمات مردم فلسطین
  • عملیات وعده صادق غرور مسلمانان جهان را احیا کرد
  • اگر اسرائیل دوباره اقدام نظامی کند، پاسخ ایران قوی‌تر خواهد بود
  • عملیات وعده صادق هیمنه پوشالی دشمن را شکست
  • خسارات جبران ناپذیرعملیات وعده صادق برای رژیم صهیونیستی
  • اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • سردار جلالی یک پیام صادر کرد +جزئیات
  • بصیرت و آینده نگری امام خمینی (ره) برای برای جلوگیری از انحلال ارتش + فیلم
  • ۲۹ فروردین تاریخی ماندگار برای ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • امام خمینی چطور جلوی انحلال ارتش را گرفت؟