Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز به نقل از العالم، برخی اسناد درز یافته نشان می دهد که محمد بن زاید ولی عهد ابوظبی ، عمداً از حمایت محمد بن سلمان ، ولیعهد سعودی ، که احساس ناامیدی زیادی می کرد، چشم پوشی کرده است.

این اسناد مربوط به بحران شدیدی است که بن سلمان به دنبال جنایت کشتار جمال خاشقچی خبرنگار سعودی در سال 2018 با ان روبرو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با عنوان" بسیار محرمانه"

طحنون بن زاید مشاور امنیت ملی گزارشی سرزنش آمیز به عبدالله بن زاید وزیر امور خارجه امارات به خاطر برخورد این کشور با بحران خاشقچی ارائه داد.

در این پیام آمده: در چارچوب همکاری مستمر شورای عالی امنیت ملی و وزارت خارجه ،جنابعالی را از نتایج روابط عربستان و امارات در سایه بحران خاشقچی و برای ارزیابی موضع آگاه می کنیم.

عربستان سعودی به خاطر مبهم بودن موضع سیاسی ابوظبی، این کشور را در لفافه سرزنش کرد زیرا بسیاری از نزدیکان بن سلمان معتقدند موضع آشکار مسئولان سیاسی و امنیتی ابوظبی به ویژه درباره وضعیت دشوار عربستان با بحران خاشقچی مطابق با خواسته های عربستان نبود.

اما سوال مهم ریاض در یک ماه این بود : چرا محمد بن زاید حتی برای چند ساعت به ریاض سفر نکرد؟

خواسته رهبران سعودی علیرغم بیانیه وزارت امور خارجه امارات در 14 اکتبر ،2018 از ابوظبی بیشتر از صدور بیانیه ی همبستگی بود و انان خواهان تاکید همبستگی با عربستان علیه همه کسانی بودند که در صدد آسیب زدن به سیاست، موقعیت و جایگاه منطقه ای این کشور بودند.

تاکید عبدالله بن زاید مبنی بر حمایت دائمی از عربستان نیز مطابق با خواسته های ولی عهد سعودی نبود بلکه موجب افزایش توقعات سعودی ها درقبال مسئولان اماراتی شد.

این در حالی است که بیزاری نخبه های سعودی از امارات افزایش یافت.

با بحران خاشقچی، نارضایتی نخبه های سیاسی، امنیتی و فرهنگی سعودی علیه امارات به ویژه ابوظبی افزایش یافت.

برخی از نیروهای امنیتی محافظه کار نیز روایت های رسمی ترکیه مبنی بر نقش داشتن امارت در این حادثه پذیرفتند.

از سوی دیگر ادارات نزدیک به دفتر ولی عهد سعودی نامه ها و مقالاتی نوشتند به ویژه عبدالخالق عبدالله 10 اکتبر 2018 مقاله ای با عنوان ( جمال خاشقچی که می شناسم ) در پایگاه سی ان ان نوشت که سوالات مختلفی مطرح شده بود، نخستین سوال نیز این بود آیا این مقاله موضع شخصی نویسنده نسبت به دوستش است یا بیانگر موضع یک جریان سیاسی دولت امارات است؟

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: سی ان ان خاشقچی بن سلمان امارات ابوظبی بحران خاشقچی بن سلمان بن زاید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۹۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار عربستان به زائران برای حضور بدون مجوز در این کشور

بر اساس اعلامیه اخیر، ۱۵ ذی‌القعده (مصادف با ۲۳ می و سوم خرداد) آخرین روز انقضاء روادید عمره خواهد بود، که نسبت به تاریخ انقضاء قبلی ۲۹ ذی‌القعده (مطابق با ۶ ژوئن و ۱۷ خرداد) تغییر کرده است. این تغییر با هدف تسهیل حضور روان زائران حج ۲۰۲۴ به شهرهای مکه و مدینه اتخاذ شده است.

با تاکید بر هماهنگی بین وزارت حج و عمره و وزارت امور خارجه عربستان، اعتبار ویزای عمره به مدت سه ماه از تاریخ صدور با اطمینان از انقضاء آن، حداکثر تا ۱۵ ذی‌القعده تایید شده است.

به گزارش اکونومیک تایمز، مناسک حج تمتع ۲۰۲۴ از غروب جمعه ۱۴ ژوئن (۲۵ خرداد) آغاز می‌شود و در عصر روز چهارشنبه ۱۹ ژوئن (۳۰ خرداد) به پایان می‌رسد. این زمان مشروط به رؤیت ماه ذی‌الحجه، دوازدهمین ماه از تقویم اسلامی است.

عربستان سعودی پیش از این به زائران کشورهای دیگر و ساکنان خارجی مقیم این کشور هشدار داده است در مراسم حج آینده بدون مجوزهای لازم شرکت نکنند، وگرنه مشمول مجازات‌های سخت خواهند شد.

وزارت حج و عمره عربستان تاکید کرد که انجام حج بدون مجوزهای لازم که هنگام ثبت‌نام برای این مناسک دریافت می‌شود، حرام است و انجام آن جریمه ۵۰ هزار ریال (حدود ۱۳ هزار و ۳۰۰ دلار) سعودی خواهد داشت.

همچنین افرادی که بدون مجوز در حال جابه‌جایی زائران دستگیر شوند تا سقف ۵۰ هزار ریال سعودی جریمه نقدی خواهند داشت.

اتباع خارجی در صورت محکوم شدن به این گونه جرائم پس از گذراندن حکم ۶ ماه حبس، از عربستان سعودی اخراج خواهند شد. آنها دوباره ۱۰ سال ممنوعیت ورود به کشور خواهند داشت.

رسانه‌های عربستان همچنین اعلام کرده‌اند افرادی که قوانین این کشور در حج را زیر پا می‌گذارند، توسط رسانه‌ها به شکلی علنی معرفی شده و بی‌اعتبار می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • موضع جدید عربستان در رابطه با توقف تجاوز اسرائیل
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط
  • وسط آتش سوزان خاورمیانه؛ عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؟
  • عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؛ بایدن چه خوابی برای ریاض دید؟
  • ابرپروژه لاین عربستان به مشکل خورد
  • دستبوسی رئیس امارات متحده در یک مراسم رسمی
  • هشدار عربستان به زائران برای حضور بدون مجوز در این کشور