Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-16@23:44:08 GMT

کاهش صادرات ذوب‌آهن در پی محدودیت‌های صادراتی

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۱۴۳۹

کاهش صادرات ذوب‌آهن در پی محدودیت‌های صادراتی

مدیرعامل ذوب‌آهن گفت: به دلیل افزایش قابل توجه قیمت‌های جهانی، این نگرانی برای وزارت صمت ایجاد شد که قیمت داخلی محصولات ذوب‌آهن نیز افزایش یابد بنابراین محدودیت‌هایی برای صادرات ذوب‌آهن اعمال کرد که موجب کاهش صادرات نسبت به سال گذشته شد.

منصور یزدی زاده در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا بر تولیدات و صادرات ذوب‌آهن بی تأثیر نبود، بسته شدن مرزها که مانع صادرات شد و مشکلات واردات مواد اولیه به دلیل جهان شمول بودن بیماری، از جمله تأثیرات شیوع این بیماری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون همه با این شرایط کنار آمده‌اند و کم کم نیز شرایط بهتر شد، تلاش ذوب‌آهن این است که تا آنجایی که می‌تواند محصولاتی تولید کند که ارزش افزوده بالایی داشته باشد که از جمله این محصولات می‌تون به ریل و تیرآهن H اشاره کرد.

مدیرعامل ذوب‌آهن گفت: تولید جنین محصولاتی اثر تحریم است، زیرا با وجود تحریم‌ها و محدودیت‌هایی که در واردات این محصولات ایجاد کرد، این فشار بر ذوب‌آهن وارد شد که این محصولات را برای تأمین نیاز داخلی کشور تولید کرده و اکنون نیز کیفیت این محصولات به گونه‌ای است که می‌توان آن را به سایر کشورها نیز صادر کرد.

یزدی‌زاده افزود: امروز علاوه بر اینکه این محصول که زمانی ۱۰۰ درصد وارداتی بود به طور کامل در داخل تأمین می‌شود برای صادرات آن نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی ادامه داد: کرونا تولیدات ذوب‌آهن را تا حدودی کاهش داده اما تلاش ما بر این است که تا پایان سال این میزان را جبران کرده و در صورت امکان حتی تا مقداری نسبت به سال گذشته افزایش تولید نیز داشته باشیم.

مدیرعامل ذوب‌آهن با اشاره به کاهش صادرات این شرکت در مقایسه با سال گذشته گفت: جبران کاهش صادرات مشکل است، بخشی از کاهش صادرات ناشی از شیوع کرونا و بخشی از آن نیز به دلیل محدودیت‌های اعمال شده از طرف وزارت صمت بوده است.

یزدی‌زاده افزود: به دلیل افزایش قابل توجه قیمت‌های جهانی، این نگرانی برای وزارت صمت ایجاد شد که قیمت داخلی محصولات ذوب‌آهن نیز افزایش یابد بنابراین محدودیت‌هایی برای صادرات ذوب‌آهن اعمال کرد که موجب کاهش صادرات نسبت به سال گذشته شد.

وی ادامه داد: ذوب‌آهن به دنبال جبران کاهش صادرات نیز هست اما این موضوع کار مشکلی است.

کد خبر 473634

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ذوب آهن ذوب آهن اصفهان مدیرعامل باشگاه ذوب آهن کارخانه ذوب اهن مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان منصور یزدی زاده شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق صادرات ذوب آهن کاهش صادرات سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش صادرات ایران به روسیه و بلاروس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اکبر گداری، آمار صادرات محصولات ایرانی به روسیه را ۲۱۸۵ هزارتن، به ارزش ۹۴۶ میلیون دلار، اعلام کرد و افزود: افزایش صادرات در حالی در سال گذشته اتفاق افتاد که صادرات این محصولات در سال قبل از آن به میزان ۱۴۳۶ هزارتن و به ارزش ۷۵۱ میلیون دلار بود.
وی ادامه داد: آمار صادرات انواع محصولات ایرانی به روسیه در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد صادرات این محصولات از لحاظ ارزشی ۲۶ درصد و از لحاظ وزنی ۵۲ درصد رشد را تجربه کرد.
به گفته گداری؛ بیشترین درصد رشد صادراتی ایران مربوط به محصولات کشاورزی و محصولات صنایع پتروشیمی و پایه نفتی است.
سرپرست دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به حجم واردات محصولات روسی به ایران، تصریح کرد: ۳۳۵۳ هزارتن به ارزش ۱۶۹۱ میلیون دلار کالا از روسیه وارد کشور شده است. واردات این محصولات درمدت مشابه سال گذشته ۲۶۳۱ هزارتن به ارزش ۱۵۸۲ میلیون دلار بوده است؛ آمار‌ها حکایت از این دارد که میزان واردات از لحاظ ارزشی ۹ درصد از لحاظ وزنی ۲۷ درصد رشد کرده است.
وی در ادامه ضمن تحلیل آمار تجارت ایران و بلاروس، تصریح کرد: آمار صادرات ایران به بلاروس ۲۰ میلیون دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۴ درصد افزایش ارزش دلاری را تجربه کرده است.
این مقام مسئول با اشاره به حجم واردات ایران از بلاروس، گفت: ۵۹ میلیون دلار کالا از بلاروس وارد ایران شد که این عدد نسبت به مدت مشابه ۳۵ درصد رشد ارزشی داشته است.
سرپرست دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت ایران در پایان با اشاره به دلایل رشد واردات از بلاروس، افزود: حضور برنامه‌ریزی شده شرکت‌های بلاروسی در ایران و انعقاد قرارداد‌های جدید در حوزه الیاف سنتتیک، مواد سلولزی و اقلام صنعتی، از جمله دلایل افزایش واردات از این کشور بوده است. گداری با تاکید براهمیت تبادل هیات‌های متعدد تجاری، بیان کرد: آشنایی بیشتر شرکت‌های ایرانی با بازار بلاروس موجب افزایشی شدن روند صادرات شرکت‌های ایرانی به بلاروس شده است. هر دو کشور روسیه و بلاروس عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا هستند. ایران با این اتحادیه، توافق نامه تجارت آزاد امضا کرده و این توافق نامه برای اجرایی شدن نیازمند تصویب در مجلس شورای اسلامی و مجالس 5 کشور عضو است.

دیگر خبرها

  • سهم ۲۵ درصدی تجدیدپذیر‌ها از ظرفیت صادراتی برق کشور
  • ۱۰ کشور مقصد صادرات محصولات گلخانه‌ای گلستان
  • پیمان‌ سپاری ارزی، به کاهش صادرات منجر شد
  • بازارهای صادراتی زعفران را دو دستی تقدیم افغانستان کردیم/ موانع صادراتی برداشته شود
  • رشد ۱۳ درصدی صادرات به افغانستان
  • صادرات به افغانستان با رشد ۱۳ درصدی به ۱.۸ میلیارد دلار رسید
  • افزایش ۲۲۴ میلیون دلاری صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان
  • ۸۷ کشور جهان مقصد کالا‌های صادراتی استان
  • افزایش صادرات ایران به روسیه و بلاروس
  • صادرات ۲۲ هزار تن کاه حبوبات از بنادر آبادان