Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-20@14:00:15 GMT

دورنمایی از برنامه‌های توسعه ای اراضی جزیره کیش

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۲۰۰۱

دورنمایی از برنامه‌های توسعه ای اراضی جزیره کیش

یکی از سیاست های مهم دولت باز سازی ،ساخت وجلو گیری از فروش خام زمین های اطراف کیش است در این موضوع برنامه توسعه ای با پشتیبانی و حمایت مدیران ارشد این منطقه و در کلیه مراحل طراحی و تدوین آن از مشورت صاحب نظران خبره و حمایت شورای مطالعات و تحقیقات راهبردی استفاده شد.

به گزارش واحد تحلیل پول نیوز، سازمان منطقه آزاد کیش با هدف توسعه متوازن و انضباط مالی به بررسی موانع و معضلات پیش روی سرمایه‌گذاری در این منطقه پرداخت و در این راستا شورای عالی تامین مالی در سطح مدیران ارشد سازمان و همکاری خبرگان حوزه‌های اقتصاد و تامین مالی تشکیل و به بررسی و ارایه راهکار در این خصوص مبادرت ورزید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراین راستا، سعی شد تا ضمن ارایه راهکاری های مناسب، نحوه تامین مالی اقتصاد کیش با استفاده از پتانسیل‌های بازار سرمایه به عنوان یک فرصت کم‌نظیر، بررسی و عملیاتی شود.


درآمد ها
افزایش بیش از 600درصدی از محل واگذاری های اراضی جزیره کیش، برگزاری جلسات کمیسیون اقتصادی و ارزشیابی و بررسی صدها طرح پیشنهادی اولیه با حدود 500 درخواست بود، از این میان بیشترین درخواست ها در حوزه ترتیب گردشگری و توریست، نمایشگاهی، خدماتی، آموزشی و فرهنگی صورت گرفت.

برای اجرای آنی پروزه ها، بالغ بر 12 هزار میلیارد ریال زمین واگذار شد که این رقم در مقایسه با سال های گذشته در حدود 600 درصد افزایش یافته است. در عین حال، با احتساب سیر ارقام قراردادها و الحاقیه‌ها درآمد سازمان از محل واگذاری و الحاقیه‌ها به بیش از 13 هزار میلیارد ریال رسیده است.


استفاده سازمان منطقه آزاد کیش از روش های جدید و نوین در موضوع تامین سرمایه یکی دیگر از برنامه‌های اتخاذ شده بود که دستاوردهای زیادی به دنبال داشت؛


-انتشار 3 هزار میلیارد ریال اوراق بهادار به منظور توسعه ترمینال فرودگاهی کیش


-افزایش سرمایه و عرضه شدن سهام شرکت هواپیمایی کیش ایر در بورس و یا فرابورس


-راه اندازی هلدینگ سرمایه‌گذاری و توسعه کیش نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و انتظار برای عرضه آن در بورس

-راه اندازی یک پروژه ساختمانی بزرگ به ارزش 6 هزار میلیارد ریال با هدف جذب نقدینگی و جذب سرمایه گذار های جدید در حوزه مسکن از طرق بورس

-جلو گیری از فروش زمین های خام در اطراف جزیره

-راه اندازی نخستین صندوق املاک بر پایه دارایی های فصلی به ارزش 200 هزار میلیارد ریال سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت‌های زیر مجموعه آن

-انتشار بیش از 200 هزار برگه اوراق قرضه و دین برای تزریق سرمایه به پروژه های زیر بنایی

و در نهایت کاهش هزینه مالی و تسویه بخشی از بدهی‌ها به پیمانکاران پروژه‌های زیرنبایی در قالب تهاتر

پرداخت قسمت عمده ای از بدهی های پیمانکاری به مبلغ پرداخت 2200 میلیارد ریال عمدتا در حوزه زیربنایی صورت گرفته در قالب تهاتر با املاک تسویه کرده است. این املاک عمدتا از محل بخشی از بدهی سرمایه‌گذاران به سازمان که توان پرداخت آن را نداشته و پروژه‌ ها متوقف شده بود، دریافت و با طلب پیمانکاران از سازمان تسویه شده است. همچنین تسویه بخشی از بدهی‌ها به پیمانکاران از پروژه‌های زیربنایی در قالب LC داخلی انجام شده است.

منطقه ازاد کیش یکی از مهم ترین مناطق توریستی برای کشور ایران است و این گونه پروژه ها می تواند کمک زیادی به آن مسئله نماید از این رو می توان با سرمایه گذاری بیشتر در مناطق مشابهی مثل قشم و جزایر دیگر هم به سطح این جزیره رساند و بازدهی زیادی برای ساکنان محلی و کمک بیشتری به مهاجرت معکوس نمود.

گزارش از محسن حمیدی

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بازار سرمایه جزیره کیش اراضی زمین های خام اوراق قرضه تهاتر هزار میلیارد ریال پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۲۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های ۲۰‌گانه دستگاه‌های اجرایی استان کرمان چیست؟

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌‌ریزی استان کرمان گفت: در راستای شعار سال ۲۰ برنامه اجرایی جدای از برنامه‌های جاری برای دستگاه‌های اجرایی استان تعریف شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدرضا وحیدی ظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمان که با حضور محمدمهدی فداکار استاندار و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد اظهار داشت: برنامه‌های اجرایی استان کرمان در راستای تحقق شعار سال برنامه‌ریزی شده است و امروز نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال جدید را با شعار جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری کردند، گفت: شعارهای 16 سال اخیر مقام معظم رهبری با موضوع اقتصاد و افزایش تولید در کشور است که در سخنرانی‌های مختلف به صورت مستقیم و غیرمستقیم به آن اشاره کردند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌‌ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه مردمی کردن اقتصاد در تولید ملی تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 1403 است، بیان کرد: سهم استان کرمان در تولید ناخالص داخلی کشور از 3.6 درصد به 4 درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه در راستای شعار سال 20 برنامه اجرایی تعریف شده است، ادامه داد: انطباق حداکثری با اسناد بالادستی، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، تحقق شعار سال، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و فرصت‌های اقتصادی و ظرفیت‌های استان کرمان در تعریف این برنامه‌ها مورد اهمیت و تاکید بوده است.

وحیدی با اشاره به اینکه این برنامه‌ها جدای از برنامه‌های جاری و ساری دستگاه‌های اجرایی استان کرمان است، گفت: برنامه اول توسعه گردشگری و صنایع دستی در استان کرمان است که میراث فرهنگی استان متولی اصلی آن است.

وی با بیان اینکه کرمان شهر ملی صنایع دستی است و 10 اثر تاریخی و طبیعی ثبت جهانی و 10 روستای مقصد گردشگری دارد، ادامه داد: استان کرمان همچنین با وجود مرقد مطهر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی به‌عنوان پایتخت مقاومت اسلامی در دنیا مطرح است و از این جهات ظرفیت توسعه گردشگری را دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌‌ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه برنامه دوم، تربیت نیروی کار ماهر و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در استان کرمان است، بیان کرد: در استان کمبود نیروی ماهر داریم؛ نرخ بیکاری مردان در استان کرمان کاهش پیدا کرده است و حتماً باید نسبت به مهارت‌آموزی اقدام کنیم تا نیاز استان در نیروی کار برطرف شود.

وی با بیان اینکه سند توسعه مهارت باید در سال جاری نهایی شود و به تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان برسد، گفت: 50 درصد دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل باید در رشته‌های فنی و کاردانش مشغول تحصیل شوند.

4000 همت برای تحقق نرخ رشد 8 درصدی در اقتصاد کشور نیاز استنشست فعالان اقتصادی استان کرمان با سرکنسول روسیه + تصاویر

وحیدی با اشاره به اینکه برنامه سوم، بهبود فضای کسب و کار در استان کرمان است که اداره اقتصاد و دارایی استان متولی آن است، افزود: رتبه کسب و کار استان در سال گذشته از رتبه 31 به 4 در سطح کشور رسید که باید هم این عدد حفظ شود و هم ارتقا داشته باشیم.

وی با بیان اینکه کارآفرینی تعاون و توسعه اشتغال استان برنامه چهارم تعریف شده است که متولی اصلی آن اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان است، ادامه داد: خوشبختانه نرخ مشارکت در استان افزایش پیدا کرده است و این عدد باید در سال جاری ارتقا پیدا کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌‌ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر 980 هزار نفر جمعیت فعال استان کرمان است و تعداد جمعیت شاغل 890 هزار نفر است، عنوان کرد: تعهد اشتغال استان در سال 1403 حدود 40 هزار نفر اشتغال است.

وی با بیان اینکه برنامه بعدی مولدسازی دارایی‌های دولت و مشارکت بخش خصوصی است که متولی آن اداره کل اقتصادی و دارایی استان است، گفت: در سال گذشته 196 ملک مازاد ادارات استان شناسایی شد که تعدادی از این املاک به مبلغ 65.5 میلیارد تومان فروخته و هزینه پروژه‌های نیمه تمام شد.

وحیدی با اشاره به اینکه در سفر رئیس جمهور به استان کرمان 22 مصوبه داشتیم که باید از طریق مولدسازی به نتیجه برسد، افزود: مدیریت منابع آب و بازار آب یکی دیگر از برنامه‌های تعریف شده در سال جدید است؛ راه‌اندازی بازار آب و صرفه جویی 131 میلیون مترمکعبی در سال 1403 باید انجام شود.

وی با بیان اینکه فعال‌سازی واحد‌های راکد و تکمیل زنجیره تولید نیز از برنامه‌های مهمی است که در سال جهش تولید با مشارکت مردم در استان کرمان تعریف شده است، اظهار داشت: 64 واحد راکد و 140 واحد نیمه فعال باید راه‌اندازی مجدد شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌‌ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه یکی دیگر از برنامه‌های سال جدید توسعه صادرات و بازاریابی است که اتاق بازرگانی متولی آن معرفی شده است، گفت: تحول نظام اداری استان با هدف رضایتمندی ارباب رجوع از برنامه‌های در نظر گرفته شده است و دستگاه‌های اجرایی حتماً باید میز خدمت حضوری فعال در اداره داشته باشند.

وی با بیان اینکه در این برنامه استقرار چرخه مدیریت بهره‌وری باید انجام شود و بهره‌وری در استان کرمان باید افزایش پیدا کند، ادامه داد: برنامه بعدی رصد و پایش و اطلاعات در استان است و سامانه آماری استان کرمان راه‌اندازی شده است؛ وجود آمار برای برنامه‌ریزی دقیق در استان بسیار اهمیت دارد.

وحیدی با اشاره به اینکه پیگیری طرح نهضت ملی مسکن و ایجاد زیرساخت‌ها جزو برنامه‌های تعریف شده در استان در سال 1403 به صورت جدی است، بیان کرد: ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری و خلق منابع با استفاده از سرمایه‌گذاری خارجی از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده است که اداره کل اقتصاد و دارایی استان متولی آن است و در این راستا باید از تمام ظرفیت‌های موجود و بخش خصوصی بهره‌گیری شود.

وی با بیان اینکه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان یکی از برنامه‌های مهم تعریف شده است و در سال گذشته کارهای خوبی در این زمینه هدف‌گذاری شده است، گفت: افزایش 40 درصدی تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین افزایش تولید محصولات دانش‌بنیان در استان کرمان باید در سال 1403 به نتیجه برسد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌‌ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه توسعه مناطق و نواحی استان کرمان مدنظر است و به‌عنوان یکی از برنامه‌های سال جاری تعریف شده است، بیان کرد: در این برنامه از ظرفیت بنگاه‌های اقتصادی استان بهره‌گیری می‌شود، طرح‌های توسعه بنگاه‌ها نیز مورد رصد قرار می‌گیرد و موانع پیش رو باید برطرف شود.

وی با بیان اینکه اقتصاد دیجیتال از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده است که در سال جاری باید به نتیجه برسد، افزود: سند اقتصاد دیجیتال در استان کرمان تهیه شده که در سال 1403 باید عملیاتی شود؛ زنجیره ارزش نیز جزو برنامه‌های 20 گانه است که در سه محصول باید به نتیجه برسد.

وحیدی با اشاره به اینکه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر هم برنامه مهمی است که با توجه به ظرفیت‌های استان کرمان باید به سرانجام برسد، گفت: از دیگر برنامه‌های تعریف شده پایش پروژه‌های عمرانی است؛ 770 پروژه در سطح استان کرمان در حال اجرا است که این پروژه‌ها باید مورد بررسی و نظارت قرار بگیرند تا به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه پایش پروژه‌های پیشران توسعه استان نیز بسیار مهم است که جزو برنامه قرار گرفته و 295 پروژه سفر ریاست جمهوری و 311 پروژه پیشران اقتصادی که در استان کرمان داریم، افزود: این پروژه‌ها باید روند پیشرفت فیزیکی آنها پیگیری شده و هر چه زودتر به نتیجه برسد چرا که این پروژه‌ها پیشران سایر پروژه‌ها هستند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌‌ریزی استان کرمان بیان کرد: برنامه سلامت و امنیت غذایی نیز از برنامه‌های مهمی است که دانشگاه علوم پزشکی متولی آن است و در قالب این برنامه باید ایجاد حداقل دو بیمارستان خصوصی و دو بیمارستان دولتی احداث شود و تعداد تخت‌های بیمارستانی از تعداد موجود به 500 تخت بیشتر افزایش پیدا کند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • بودجه ۱۲ هزار میلیارد ریالی سازمان همیاری شهرداری‌ها و دهیاری‌های
  • استاندار البرز: در طرح توسعه سواحل جنوبی مکران حضور می‌یابیم
  • تعویض هادی خطوط انتقال برق 132 کیلوولت مارون اصلی - مربچه در خوزستان‏
  • توسعه و مرمت آبگرم‌های رامسر با جذب سرمایه گذار
  • اعتبارات دور دوم سفررییس جمهور به استان۸۵ هزار میلیارد ریال بود
  • افزایش ۵۰۰۰ تنی تولیدات باغی در لرستان
  • همسویی بی‌نظیر در توسعه اردبیل
  • ساختمان قدیم فرمانداری کرمان مرکز سرمایه‌گذاری خارجی می‌شود
  • برنامه‌های ۲۰‌گانه دستگاه‌های اجرایی استان کرمان چیست؟
  • رفع تداخل هزار پلاک از اراضی ملی در لرستان