Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، قنبری رئیس سازمان خصوصی سازی در آغاز مراسم برگزاری مجامع الکترونیکی شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت استانی گفت: متولی سهام عدالت وزارت اقتصاد و دارایی است و سازمان خصوصی سازی به عنوان بازوی اجرایی وظیفه اجرایی را برعهده دارد، در چند سال گذشته که این کار به سازمان خصوصی سازی واگذار شده  توانستیم  سامانه سهام عدالت را تهیه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: در این سه سال ۱۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان سود سهام عدالت به حساب سهامداران در سه مرحله  وازیر شده است.

قنبری گفت: همچنین در رابطه با سهام عدالت وراث افراد متوفی نیز اقداماتی صورت گرفته است.

او بیان کرد: اداره سهام آن دسته از افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند به شرکت‌های سرمایه گذاری مرکزی انتقال پیدا کرده است.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بورس سهام عدالت سازمان خصوصی سازی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۳۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام صنایع بورسی در ۱۴۰۳ پیشرو خواهند بود؟

مسعود مهدیان، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: سازمان بورس در سال ۱۴۰۱ در جهت احیای بورس و رونق بخشی به معاملات دست به اقدامات زیادی زد که از مهمترین آنها می‌توان به بسته ده بندی جهت حمایت از بازار سرمایه اشاره کرد، که تا حدودی توانست تحرکاتی در روند معاملات ایجاد کند. مورد بعدی بحث سهام یار یا همان بیمه کردن سبدسهام با ارزش زیر یکصد میلیون تومان بود که اقدام مناسبی در جهت بازگشت اعتماد به شمار می‌آمد.

وی تصریح کرد:‌همچنین بحث عرضه خودرو در بورس کالا که همواره با کش و قوس‌های فراوان همراه بود و بعد از مدتی عملیاتی شدن و عرضه خودرو با سنگ اندازی‌های شورای رقابت به بن بست رسید و عرضه خودرو در بورس کالا متوقف شد و عملا سازمان بورس نتوانست به این عرضه‌ها ادامه دهد.

تلاش‌ و تصمیمات سازمان بورس در جهت رونق و توسعه بازار

مهدیان ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ سازمان بورس تلاش‌ها و تصمیمات دیگری در جهت رونق و توسعه بازار و همچنین نقدشوندگی اتخاد کرد مانند افزایش دامنه نوسان به‌صورت فصلی که به سبب آماده نبودن بستر مناسب بی نتیجه ماند. اما مواردی که نباید نادیده گرفت؛ راه اندازی سامانه توثیق الکترونیکی و مکانیزه سهام، تلاش برای رفع قیمت‌گذاری دستوری صنایع بورسی، پیگری واریز سود‌های رسوب شده، تسهیل در صدور مجوز‌ها و تلاش برای رفع محدودیت‌های معاملاتی و کاهش ۸۰ درصدی مالیات نقل و انتقالات سهام، الزام ناشران به پرداخت سود از طریق سجام و ... است که توانست با این اقدامات فضایی ایجاد کند تا باتوجه به ارزندگی بازار سهام و عقب ماندگی آن نسبت به سایر بازار‌های موازی شاهد ایجاد روند صعودی قوی در انتهای ۱۴۰۱ در بازار سرمایه باشیم.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: اما در سال ۱۴۰۲ علیرغم اینکه سازمان بورس در تلاش برای تسهیل گری و پیگیری و گرفتن تصمیمات اثربخش بود، اما ماجرای تأسف بار نیمه‌های اردیبهشت ۱۴۰۲ و مشخص نشدن عاملین سواستفاده بزرگ و سقوط آزاد قیمت‌ها توسط سازمان بورس نمی‌تواند کارنامه خوبی برای این سازمان و شخص رئیس سازمان در سال ۱۴۰۲ رقم بزند. به‌واقع از اردیبشهت ماه تا انتهای سال چنان بی اعتمادی بر بازار حاکم شد که تبعات آن خروج سنگین و مستمر پول حقیقی و همچنین کاهش ارزش معاملات وحتی در برهه‌ای شاهد خروج سنگین پول از صندوق‌های با درآمد ثابت و خروج از بازار بودیم که حاکی از بی اعتمادی کلی سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در بستری متلزلزل است. حتی در نیمه سال باتوجه به افزایش نرخ دلار که یکی از مؤلفه‌های اصلی رشد بازار سرمایه است هم نتوانست منجر به ورود نقدینگی و تحرکات مثبتی در بازار سهام شود و بازار همچنان مسیر نزولی و فرسایشی خود را ادامه می‌دهد.

باید منتظر تصمیم بازارساز در ۱۴۰۳باشیم

مهدیان با اشاره به چشم‌انداز بازار سرمای در سال ۱۴۰۳ توضیح داد: به نظر می‌رسد در سال جدید بازار سرمایه باتوجه به ارزندگی چه از لحاظ بنیادی و چه از لحاظ موقعیت تکنیکالی بتواند تغییر روند مثبتی داشته باشد و شاهد افزایش حجم معاملات و ورود نقدینگی به بازار باشیم، البته در کنار همه این مؤلفه‌ها باید منتظر تصمیم بازارساز مبنی بر اراده آن برای تغییر روند هم باشیم.

وی ادامه داد: به‌نظر در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ باتوجه به شرایط سیاسی-اقتصادی از جمله انتخابات آمریکا و از آنطرف انتظارات تورمی و رشد پایه پولی و به تبع آن افزایش نرخ ارز می‌توان روز‌های سبزتری برای بازار سرمایه متصور بود. ضمن آنکه در رابطه با صنایع پیشرو هم می‌توان به صنایع دلاری محور اشاره داشت و همچنین صنایع کانی‌های فلزی و از بین صنایع ریالی نیز؛ صنعت غذایی، ساختمانی و تک سهم‌های بازیگر محور می‌توانند بازدهی بهتری داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خصوصی‌ها در تور خصولتی‌ها
  • همراه اول مالک غول استارت‌آپی ایران می‌شود | دیجی کالا چقدر می ارزد؟
  • آخرین جزئیات از روند برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت اعلام شد
  • زمزمه‌های خرید دیجی کالا توسط همراه اول
  • انتشار آگهی واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال
  • آگهی واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال منتشر شد
  • امضای قرارداد سرمایه‌گذاری ۳۰ هزار میلیارد ریالی در بخش فاضلاب قم
  • امضا قرارداد سرمایه‌گذاری ۳۰ هزار میلیارد ریالی در بخش فاضلاب قم
  • تخلیه رشد بهاری بورس
  • کدام صنایع بورسی در ۱۴۰۳ پیشرو خواهند بود؟