Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، فاطمه محمدبیگی دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در نشست با اعضای جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی که با موضوع « الگوی زن انقلابی در بیانیه گام دوم» برگزار شد، گفت: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی و جهانی شدن آن نیاز است تا با دیدگاهی بلند به این مسئله بیاندیشیم که اگر نظام خانواده و تربیت به عنوان سنگ بنای جامعه شود، کانون رشد، پشتوانه اعتلا و ارتقاء نظام اسلامی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آیه ۲۱ سوره روم افزود: زمانی که از نقش زنان صحبت می کنیم در واقع به معنای تکامل نقش مردان است نه در مقابل آن، چرا که نظام خلقت را نظام تکاملی می بینیم و اگر به نقش مکمل آن توجه لازم نشود حرکت رو به جلوی خانواده را می گیرد و مشکلات عدیده ایی از جمله طلاق عاطفی ایجاد می شود.

این نماینده مجلس در رابطه به مسئله قانون گذاری در حوزه زنان افزود: ما در بحث زنان سیاست های کلی و اسناد بالا دستی بسیاری داریم که نیاز است تبدیل به راهبرد و راهکار در آن زمینه شوند به گونه ای که به صورت شیوه نامه های اجرایی درآیند تا پس از به اجرا در آمدن به ارزیابی آن بپردازیم و با گفتمان و جریان سازی حول آن محور در صدد رفع مشکلات آن برآییم.

محمدبیگی در ادامه به بیان شاخص های الگوی زن انقلابی پرداخت و گفت: از جمله ویژگی ها این است که اولویت زن انقلابی اشتغال نیست بلکه یک زن تراز انقلاب اسلامی در ابتدا باید در بستر خانواده کنشگری فعال داشته باشد و اولویت اول آن این باشد که نقش خانوادگی را به خوبی ایفا کند و در جهت تقویت نظام خانواده تلاش خود را بکار بندد.

وی تاکید کرد: تغییر ارزش های دختران در جامعه و اثر اجتماعی زنان باید با بازنگری در الگوهای ارزشی با محوریت خانواده بر هویت حقیقی زنان و دختران اهتمام ورزید تا در نهایت این امر منجر به حفظ ارکان نظام اسلامی شود.

محمدبیگی درباره شاخص های دیگر یک زن تراز انقلاب اسلامی گفت: اهمیت بحث عفاف و حجاب، تسلط بر زبان های مختلف دنیا، سبک زندگی اسلامی، ساده زیستی، دغدغه مندی در حوزه انقلاب و مهم تر از همه داشتن اندیشه و فکر سیاسی از شاخص های دیگر است، یک زن الگوی انقلابی باید بتواند به خوبی مسائل روز از جمله مسائل سیاسی، اجتماعی و... را با بصیرت و بینش صحیح تحلیل کند.

محمد بیگی بیان کرد: در مجلس یازدهم با در نظر گرفتن قانون تعالی جمعیت و سلامت زنان تلاش کردیم با بررسی تمامی ماده های مرتبط با این حوزه، سند ملی سلامت زنان را به تدوین و به تصویب برسانیم و گامی موثر در جهت ارتقای سطح سلامت در حوزه زنان برداریم که در آینده با مطالبه جامعه اسلامی دانشجویان در این زمینه در مناطق محروم تصمیمات مثمر ثمری اتخاذ می گردد.

* در حوزه زنان دچار بحران اختلال هویت اجتماعی شده ایم

تینا حاج محمدی، دبیر واحد خواهران جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در ابتدای این نشست با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره دولت جوان مومن حزب اللهی گفت: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم نکاتی را در رابطه با اهمیت پرورش افراد برای تشکیل و حضور در چنین دولتی با ویژگی های شاخص بیان کردند که تنها در بستر خانواده و در دامان مادر شکل می گیرد و با توجه به سخن امام خمینی(ره) که پیروزی انقلاب را مرهون زنان می دانند، اثرگذاری زنان در جامعه نه تنها به عنوان نیمی از جمعیت بلکه به عنوان کسانی که بر روی خانواده، همسر و فرزندان خود تاثیر مستقیم و غیر مستقیم می گذارند محسوب می شود.

وی افزود: متاسفانه در حوزه زنان دچار بحران اختلال هویت اجتماعی شده ایم هویتی که خود پنداره ای از بازخورد جامعه علی الخصوص خانواده، آموزش و پرورش و رسانه است و نتوانسته الگوی زن انقلابی را به منصه ظهور و بروز برساند و باعث می شود که شور و ذوق و نشاط دخترانگی به سمت و سوی فعالیت های مردانه کشانده شود و شور انقلابی را به ضد زنانگی تبدیل می کند یا موجب سر خوردگی و گوشه گیری اجتماعی می شود.

حاج محمدی گفت: متاسفانه اکثر این مشکلات به دلیل عدم وجود بستر مناسب برای فعالیت زنان در عرصه های مختلف اجتماعی است و نیاز دارد که با رعایت مسائل مربوطه با در نظر گرفتن تفاوت های جنسیتی به قانون گذاری بپردازد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی شهید حوزه زنان زن انقلابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۴۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام اسلامی، احیاگر حقوق زنان است

دادستان کل کشور گفت: نظام اسلامی، احیاگر حقوق زنان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، حجت الاسلام محمد کاظم موحدی آزاد عصر امروز - شنبه یکم اردیبهشت - در آئین تکریم و معارفه رئیس کل دادگستری استان با اشاره به جایگاه والای بانوان در دین اسلام و اینکه نظام اسلامی حقوق زنان را احیا کرد، اظهار کرد: میزان بانوان باسواد بعد از انقلاب اسلامی ۴۳۹ درصد افزایش یافته و شرایط برای تحصیل زنان در دورترین مناطق کشور فراهم شده است.

وی به رشد ۵۰۰ برابری بانوان پزشک متخصص در سایه انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها در بخش بانوان بیش از ۲۰۰ درصد افزایش یافته است.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه هزار و ۲۰۰ قاضی زن در کشور با حجاب و پوشش کامل انجام وظیفه می‌کنند، بیان کرد: اسلام ثبات کرد زمینه رشد زن با حجاب بیشتر از زن بی‌حجاب است و به فرمایش مقام معظم رهبری دشمن حجاب را برای ما چالشی کرده و عده‌ای غفلت کرده و فریب خوردند.

وی متذکر شد: مبنای حجاب و پوشیدگی «شریعت» است و امروز این شریعت را نظام اسلامی بنا به تکلیف شرعی اش، قانون کرده که اگر رعایت نشود جرم مشهود است.

حجت الاسلام و المسلمین موحدی آزاد به اجرای طرح نور فراجا برای برخورد با ناهنجارهای اجتماعی در حوزه عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: بسیاری از بانوان که حجاب شرعی را مراعات نمی‌کنند فرزندان همین سرزمین و دختران و نوامیس ما هستند که دچار اشتباهاتی بوده و فریب خورده‌اند.

وی گفت: اجرای طرح فراجا در حال بررسی و رصد است و ما بنا نداریم برای نوامیس این مملکت که فریب دشمن را خوردند، پرونده قضائی و سوء سابقه درست کنیم، بلکه بعد از تذکر و تعهد و اصلاح پوشش، فرد به منزل برمی‌گردد.

دادستان کل کشور با بیان اینکه اکثر بانوان بعد از تذکر نسبت به اصلاح وضعیت پوشش خود اقدام می‌کنند، گفت: باید برخود با ناهنجاری حوزه عفاف و حجاب مستمر باشد چون دشمن دست‌بردار نیست و در کمین است لذا باید مراقبت کنیم.

وی ادامه داد: قاضی ناجی غریق است چون افرادی که جرم مرتکب می‌شوند در واقع در حال غرق شدن هستند که باید او را نجات داد.

حجت الاسلام و المسلمین موحدی آزاد با بیان اینکه مجازات انتقام نیست بلکه اقدام تعلیمی و تربیتی است، تصریح کرد: برخی زندانیان با حفظ قرآن تخفیف مجازات گرفتند و اهداف نظام اسلامی تعلیمی و تربیتی و اصلاحی است و اگر همه زندانیان و متهمان به این مسئله توجه کنند که روز به روز الحمدالله بیشتر می‌شود در آینده آمار مجرمین به شدت کاهش پیدا می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه امروز رژیم غاصب اسرائیل در محاصره ارتش‌های مردمی منطقه قرار گرفته، گفت: امروز دولت سیزدهم بسیاری از موانعی که دشمنان ایجاد کرده بودند، با توکل بر خدا و اقدام جهادی با راهبری های پیامبرگونه رهبر معظم انقلاب، از میان راه برداشته است و روز به روز موفق‌تر شده است.

دادستان کل کشور به اقدامات بزرگ و ارزنده دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: باید این خدمات برای مردم بازگو شود چون بیان خدمات نظام اسلامی، توطئه دشمنان را در ذهن مردم خنثی خواهد کرد.

حجت الاسلام و المسلمین موحدی آزاد متذکر شد: دشمن به دنبال این است که نظام اسلامی را ناموفق جلوه دهد و به شدت در این زمینه تلاش می‌کند.

کد خبر 746385

دیگر خبرها

  • حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت زنان و بانوانِ سرزمین‌
  • آئین‌نامه نظام آراستگی شهرداری قم ابلاغ شد
  • بنیان خانواده باید در جامعه حفظ و تقویت شود
  • در جهت آگاه سازی و تبلیغات باید به شیوه درست عمل کنیم
  • بده بستان رشوه در نظام اداری کشور؛ چرا ایرانی‌ها رشوه می‌دهند؟
  • حجاب مقوم عاملیت زن مسلمان
  • دست برتر مردم در حجاب
  • نظام اسلامی، احیاگر حقوق زنان است
  • نان کامل در ۶ نانوایی شهر ایلام به‌صورت آزمایشی پخت می‌شود
  • برنامه سلامت خانواده؛ موازی کاری یا ایده‌ای نو!