Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-25@15:26:27 GMT

بهره‌برداری از 90 مدرسه و 30 مرکز جامع سلامت برکت 

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۶۸۱۵

بهره‌برداری از 90 مدرسه و 30 مرکز جامع سلامت برکت 

به گزارش حوزه خبرنگاران افتخاری خبرگزاری تقریب، به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با سفر مدیرعامل بنیاد برکت به استان سیستان و بلوچستان، 90 مدرسه و 30 مرکز جامع سلامت در مناطق محروم کشور به بهره‌برداری رسید. همچنین 15 دستگاه ون به دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل سیستان و بلوچستان اهدا شد.

امیر حسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح جزییات این پروژه‌های عمرانی و زیربنایی گفت: امروز 90 مدرسه با 450 کلاس درس در مناطق روستایی و محروم سراسر کشور به بهره‌برداری می‌رسد که بنیاد برکت برای ساخت این تعداد مدرسه ۳۹۷ میلیارد ریال اعتبار هزینه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدنی با اشاره به سفرش به استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: سهم این استان از 90 مدرسه افتتاح شده بنیاد برکت، 3 مدرسه با 13 کلاس درس در شهرهای زاهدان، چابهار و خاش با اعتباری بالغ بر ۱۱۵ میلیارد ریال است.

وی در مراسم افتتاح یکی از این مدارس در حاشیه شهر زاهدان گفت: بنیاد برکت تاکنون 132 مدرسه را در سیستان و بلوچستان ساخته و تحویل داده است و 44 مدرسه دیگر نیز تا پایان سال آینده به آموزش و پرورش این استان تحویل خواهد شد.

مدنی با اشاره به راه‌اندازی 30 مرکز جامع سلامت در مناطق محروم کشور بیان کرد: یکی از این مراکز در بخش گوهرکوه شهرستان تازه تاسیس تفتان به بهره‌برداری رسیده و باعث دسترسی 4 هزار نفر به پزشک عمومی و خدمات بهداشتی شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: تاکنون 78 مرکز جامع و پایگاه سلامت برکت در استان سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسیده و 20 مرکز دیگر در دست ساخت است.

وی با اشاره به 60 هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در سفر رییس ستاد اجرایی فرمان امام به استان مقرر شد که علاوه بر ساخت مدرسه، شرایط مناسب برای رفت و آمد دانش‌آموزان ساکن در روستاهای دورافتاده و صعب العبور به مدارس فراهم شود.

مدنی افزود: در همین راستا، 15 دستگاه ون مجهز با اعتبار 100 میلیارد ریال تهیه و در اختیار آموزش و پرورش استان قرار گرفت تا امکان ادامه تحصیل برای 1500 دانش‌آموز 120 روستا مهیا شده و خانواده‌های کم درآمد روستایی دغدغه رفت و آمد فرزندان خود به مدرسه را نداشته باشند.

مدیرعامل بنیاد برکت در پایان خاطرنشان کرد: بنیاد برکت تا به امروز 16 هزار و 378 طرح را با حجم سرمایه‌گذاری 14 هزار و 310 میلیارد ریال در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی و سلامت در استان سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان مدیرعامل بنیاد برکت بهره برداری میلیارد ریال مرکز جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۶۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، فاطمی در نشست با جمعی از پزشکان استان یزد با اشاره به اینکه شورای سلامت در استان باید مسئله محور برگزار شود، گفت: شورای سلامت استان با حضور پزشکان و متخصصان این حوزه برگزار و محوریت کار،  سند جامع سلامت استان باشد و موضوعات اساسی در شورا مطرح شود.

 فاطمی در رابطه با مسائل رفاهی وپرداخت کارانه کارکنان و پزشکان دانشگاه علوم پزشکی یزد، عنوان کرد: راهکار‌هایی دراین خصوص اندیشیده شد که این موارد را در سطح ملی دنبال خواهیم کرد. 

وی در مورد برخی مسائل مانند بیمه تامین اجتماعی و نظام ارجاع خانواده هم، افزود: این موارد را با مدیران مربوط در سطح ملی پیگیری خواهیم کرد.

وی افزود: حمایت خیران در این حوزه مورد تاکید است و مقرر شد از ظرفیت حوزه معادن، برای اجرای طرح‌های عمرانی و حمایت از کادر سلامت در استان یزد استفاده شود.

 در این نشست پزشکان استان به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود در خصوص مسائل بهداشت، درمان و آموزش استان پرداختند.
 ارتقای سواد سلامت استان، تهدید‌های سلامت در استان، توجه ویژه به گردشگری سلامت، استفاده از ظرفیت نخبگان برای تصمیم گیری‌ها در استان، تجهیز برخی مراکز درمانی در استان و بروز رسانی تجهیزات مورد نیاز، اجرایی شدن برنامه‌های جامع برای پیشگیری از بیماری ها، اهمیت احداث بیمارستان جامع اطفال و ایجاد مرکز تحقیقات سرطان در یزد و توجه بیش از پیش به نیروی انسانی و متخصص از جمله مواردی بود که در این نشست مطرح شد.

دیگر خبرها

  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • بهره برداری از خانه بهداشت کارگری در دماوند
  • سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک + فیلم
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در خوی
  • بهره برداری از مرکز جامع سلامت معلم کلایه
  • نشست هم‌اندیشی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با معتمدین معین ایثارگر
  • آغاز به کار رسمی مرکز جامع سلامت معلم کلایه + فیلم