Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@09:55:25 GMT

٧١١ کتاب در حوزه دفاع مقدس تولید شد

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۹۱۴۱

٧١١ کتاب در حوزه دفاع مقدس تولید شد

مهدی فاطی روز دوشنبه در نشست تخصصی با نویسندگان، شاعران و هنرمندان پیشکسوت و نوقلم دفاع مقدس استان سمنان در مرکز فرهنگی دفاع مقدس اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان،با اشاره به اینکه آثار دفاع مقدس به سه دسته ملی، استانی و محلی تقسیم می‌شوند ابراز داشت: از کل آثار سال گذشته، ۴۳ اثر به عنوان آثار ملی تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سال ۹۳ به بعد، خاطرات شهدا، ایثارگران و رزمندگان شروع به جمع‌آوری و منجر به تولید تعداد زیادی کتاب شد.

معاون ادبیات و انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ادامه داد: از ابتدای سال ۹۹ نیز تا کنون ۵۰۵ اثر تولید شد که استان سمنان امسال نیز نقش پررنگی در تولید آثار ادبی دفاع مقدس داشت.

فاطمی گفت: سهم ادبیات دفاع مقدس در کل آثار ادبی کشور، ۳.۵ درصد است.

وی افزود: در مراحل چاپ یک کتاب، ابتدا کارشناسی مطالب و بررسی صحت و سقم آن انجام می‌شود، سپس کتاب چاپ می‌شود و در نهایت دوباره محتوا، جلد و شیوه نگارش ارزیابی می‌شود.

معاون ادبیات و انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ابراز داشت: سال گذشته ۷ اثر برای ترجمه به معاونت ادبیات و انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس رسید که این آمار امسال تا کنون به ۱۷ اثر رسیده است و این آثار به زبان‌های عربی، انگلیسی و اسپانیایی ترجمه می‌شود.

فاطمی افزود: تلاش بر این است که این آثار برگردان به زبان‌های دیگر شوند که برقراری ارتباط با آن‌ها برای خارجی زبانان آسان‌تر شود.

معاون ادبیات و انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: برپایی انجمن نویسندگان دفاع مقدس، برپایی کارگاه‌های آموزش نویسندگی و ویراستاری و ایجاد بانک نویسندگان از اهداف سال آینده است.

وی ادامه داد: بانک جلد کتاب شامل ۱۰۰ الی ۱۵۰ جلد کتاب لایه باز نیز احداث می‌شود و در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد که زمان و هزینه کمتری صرف طراحی جلد کتاب‌ها شود.

فاطمی بیان کرد: توجه به حوزه عاشقانه‌های دفاع مقدس می‌تواند منجر به تولید آثار جذاب در این حوزه شود.

برچسب‌ها بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سمنان دفاع مقدس شهدا ادبیات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سمنان دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سمنان دفاع مقدس شهدا ادبیات اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۹۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «اوستا علی» در ترازوی نقد اهالی فرهنگ خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی و سالروز شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس به همت نهاد کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی و حوزه هنری استان برنامه خوانش و نقد و بررسی کتاب «اوستا علی» صبح سه شنبه برگزار شد.

فاطمه یعقوبی مسئول واحد آفرینش‌های ادبی و دفتر مطالعات ادبیات پایداری حوزه هنری خراسان جنوبی، در این جلسه اظهار کرد: «اوستا علی» کتاب خاطرات آزاده سرافراز محمد علی پردل است که سال ۱۳۹۹ توسط حوزه هنری به چاپ رسیده است.

وی بیان کرد: این کتاب حاوی خاطرات دوران کودکی و نوجوانی؛ دوران فعالیت‌های انقلابی، دوران دفاع مقدس، اسارت و بعد از اسارت آقای پردل است که به قلم توانای آقای مجید زنگویی به رشته تحریر درآمده است.

مسئول واحد آفرینش‌های ادبی و دفتر مطالعات ادبیات پایداری حوزه هنری خراسان جنوبی گفت" اگر بخواهیم به این کتاب به چشم تاریخ شفاهی نگاه کنیم اتفاقات و حوادث تاریخی بسیار خوبی در دل این کتاب روایت شده است که می‌تواند مورد استفاده افراد علاقمند به مباحث پژوهشی تاریخ معاصر قرار گیرد.

یعقوبی گفت: یکی از رسالت‌های تاریخ شفاهی بومی سازی کتاب است تا وقتی کسی کتاب را مطالعه می‌کند بفهمد این روایت‌ها و اتفاقات در چه منطقه‌ای رخ داده است که در کتاب «اوستا علی» در فصل اول کتاب از دل ادبیات عامیانه و واژه‌های فولکلور به خوبی می‌توانیم دریابیم که راوی متعلق به جنوب خراسان است.

گفتنی است در این مراسم تعدادی از حضار بخش‌هایی از کتاب را قرائت کردند.

کد خبر 6086420

دیگر خبرها

  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • معرفی سرگذشت رباعیات خیام و 4 کتاب دیگر
  • کتاب «اوستا علی» در ترازوی نقد اهالی فرهنگ خراسان جنوبی
  • کتاب در فروردین؛ رشد ۱۵ درصدی تولید و انتشار ۲۸۲۵ عنوان جدید
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • رشد ۱۵ درصدی تولید و انتشار ۲۸۲۵ کتاب جدید در فروردین ۱۴۰۳
  • کتابخانه ویژه دفاع مقدس در مازندران دایر می شود
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان 
  • رسالت کانون تقویت ادبیات داستانی است