Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آنتونی بلینکن روز دوشنبه در بیانیه‌ای مطبوعاتی افزود: دولت بایدن بار دیگر به مرکزیت سیاست خارجی در دموکراسی، حقوق بشر و برابری تعهد داده است. استفاده موثر از ابزارهای چندجانبه، یک عنصر مهم در این دیدگاه است و در این زمینه، رئیس جمهوری به وزارت خارجه دستور داده است بلافاصله و با قدرت به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد بپیوندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما می‌دانیم که شورای حقوق بشر یک نهاد ناقص است و به اصلاح برنامه‌ها، عضویت و تمرکز به ویژه تمرکز نامتناسب آن بر اسرائیل نیاز دارد. به هرحال، خروج ما در سال ۲۰۱۸ هیچ کاری در تشویق تغییر معنادار نکرد اما در عوض یک فضای خالی برای رهبری آمریکا ایجاد کرد که کشورهایی با دستور کار اقتدارگرایی از آن به نفع خود استفاده کردند.

وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد: وقتی که درست کار کند، شورای حقوق بشر نسبت به کشورهایی با شرایط بد حقوق بشری روشنگری می‌کند و می‌تواند به عنوان یک محفل مهم برای آنهایی باشد که با بی‌عدالتی و استبداد مبارزه می‌کنند.

بلینکن با بیان اینکه شورای حقوق بشر می‌تواند آزادی‌های بنیادین را در سراسر جهان ارتقا دهد، گفت: اینها  شامل آزادی بیان، تشکل‌ و اجتماعات، مذهب یا عقیده همچنین حقوق بنیادین زنان، دختران، همجنسگرایان و دیگر جوامع در حاشیه می‌شود. در توجه به نقایص شورا و اطمینان یافتن از مطابقت آن با وظایفش، آمریکا باید قادر باشد از تمام ظرفیت رهبری دیپلماتیک خود استفاده کند.

وی که کشورش بزرگترین نابرابری نژادی را نشان داده است و نزدیک به یکسال است که در تمام شهرهای این کشور راهپیمایی برای مبارزه با این نابرابری وجود دارد، اظهار کرد: در سریع‌ترین حالت، آمریکا به عنوان عضو ناظر با شورا تعامل خواهد کرد و از این طریق، فرصت خواهد داشت تا در شورا صحبت کند، در مذاکرات مشارکت داشته باشد و شریک دیگران برای ارائه قطعنامه‌ها شود.

وزیر خارجه آمریکا یادآور شد: از نظر ما بهترین راه برای بهبود شورا تعامل با آن و اعضای آن در یک شیوه اصولی است. ما قویا باور داریم که وقتی آمریکا در هماهنگی با متحدان و دوستانمان به صورت سازنده با شورا تعامل می‌کند، تغییرات مثبت حاصل خواهند شد.

دولت ترامپ در سلسله خروج از نهادهای بین‌المللی، در سال ۲۰۱۸ از شورای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی خارج شد.

برچسب‌ها شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد دولت بایدن آنتونی بلینکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد دولت بایدن آنتونی بلینکن شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد دولت بایدن آنتونی بلینکن اخبار کنکور شورای حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۰۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی بلینکن به سخنان کارکنان وزارت خارجه آمریکا مبنی بر مجازات سربازان صهیونیستی ناقض حقوق بشر

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، از مجازات واحد‌های نظامی صهیونیستی که ثابت شده است حقوق بشر را نقض کرده‌اند و مرتکب اعمال قتل یا تجاوز شده‌اند، خودداری کرد. وب سایت آمریکایی Propublica  که متخصص در گزارش‌های تحقیقاتی است، به نقل از مقامات آمریکایی گفت که توصیه‌های یک کمیته وابسته به وزارت خارجه آمریکا در خصوص مجازات صهیونیست‌ها توسط بلینکن نادیده گرفته شده است.

براساس گزارش عربی پس، این وب سایت آمریکایی اعلام کرد که مقامات اعلام کردند که حوادث بررسی شده توسط کمیته روابط خارجی در کرانه باختری حتی پیش از عملیات «طوفان الاقصی» در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ رخ داده است.

این گزارش‌ها شامل گزارش‌هایی از قتل‌های غیرقانونی توسط پلیس اسرائیل، حادثه‌ای که در آن یک گردان اسرائیلی یک مرد مسن فلسطینی-آمریکایی را مورد ضرب و شتم قرار داده، سپس او را بستند و برای مرگ رها کردند و حادثه‌ای که در آن بازرسان یک نوجوان را که متهم به پرتاب سنگ بود را، شکنجه و مورد تجاوز قرار دادند، بود.

این مقامات آمریکایی اعلام کردند که توصیه‌هایی برای مجازات واحد‌های نظامی صهیونیستی از دسامبر گذشته به بلینکن رسیده است، اما وی هیچ اقدامی انجام نداده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در مصاحبه با وب سایت آمریکایی ادعا کرد که این کمیته تعهد خود را برای حمایت از قوانین حقوق بشر جدی می‌گیرد.

افشای کوتاهی بلینکن در عمل به توصیه‌ها در برهه‌ای حساس از روابط آمریکا و اسرائیل پس از بیش از ۶ ماه جنگ در نوار غزه صورت می‌گیرد.

چندین مقام وزارت خارجه آمریکا گفتند که ناکامی بلینکن در مجازات واحد‌های نظامی اسرائیل، انتقاد ادعایی بایدن از اسرائیل را تضعیف کرد و این پیام را به صهیونیست‌ها فرستاد که دولت آمریکا آماده برداشتن گام‌های جدی نیست.

این توصیه‌ها از سوی کمیته ویژه‌ای از مقامات وزارت خارجه آمریکا که شامل کارشناسان خاورمیانه و حقوق بشر است، ارائه شده است. این کمیته پس از تصویب دو ماده قانون تصویب شده توسط کنگره در سال ۱۹۹۷ تشکیل شده است. دو ماده قانونی نیز بر این اساس است که آمریکا را از کمک به هر واحد نظامی یا مجری قانون خارجی که متهم به نقض حقوق بشر هستند، منع می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بی‌توجهی بلینکن به سخنان کارکنان وزارت خارجه آمریکا مبنی بر مجازات سربازان صهیونیستی ناقض حقوق بشر
  • چین و اندونزی خواستار آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شدند
  • ببینید| لحظه ورود وزیر خارجه ایران به آمریکا پس از حمله به اسرائیل
  • دعوت امیرعبداللهیان از وزیر امور خارجه اندونزی برای سفر به تهران
  • امیرعبداللهیان: دنبال توسعه تنش در منطقه نیستیم
  • السودانی خواستار جدول زمانی برای خروج ائتلاف از عراق شد
  • «قالیباف» روز ارتش را تبریک گفت/ بررسی لایحه تجارت در دستور کار امروز مجلس شورای اسلامی
  • «قالیباف» روز ارتش را تبریک گفت/ بررسی لایحه تجارت در دستورکار در دستور کار امروز مجلس شورای اسلامی
  • طرح اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات در دستور کار مجلس قرار گرفت
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی لایحه تجارت در دستور کار