Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-25@16:21:56 GMT

مقام زن و مادر پست کلیدی یک جامعه است

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۵۱۳۶۷

مقام زن و مادر پست کلیدی یک جامعه است

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، فاطمه قبادی، فعال فرهنگی استان کرمانشاه، عصر دوشنبه 20 بهمن در وبینار «شمیم دخت نبی اکرم(ص)» که به همت معاونت های ایران و امور بانوان مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، در سخنانی ضمن تبریک میلاد خجسته حضرت فاطمه زهرا(س) سرور بانوان جهان عالم، عطای سبحان، کوثر قرآن، همتای امیرمومنان و الگوی بی بدیل تمام جهانیان به همه زنان و مادران جهان، گفت: حضرت زهرا (س) بزرگ بانویی بود که مهرآمیزترین حکمت الهی کوثر خاتم شد و افتخار زنان همین بس که روز میلاد برترین گوهر خلقت بانوی بهشت فاطمه (س) روز زن نامیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره حضرت زهرا(س) افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند: تأکید اسلام بر اهمیت بی نظیر نقش زن در خانواده به هیچ وجه به معنای مخالفت با حضور زنان در عرصه های مختلف نیست بلکه به معنای اصالت و اولویت «نقش مادری و همسری» در مقابل دیگر فعالیت ها و نقش هاست.
 
قبادی خاطرنشان کرد: زن ریحانه هستی و مظهر الهی است. اوست که به دنیا می آورد و می پروراند. ما مفتخریم که پیرو آیینی هستیم که در سیر به سوی کمال هیچ تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. زن آماده رشد و کمال است. چنان که مرد چنین است.
 
وی درباره جایگاه زن در اسلام ادامه داد: یکی از مباحث قابل توجه در مورد جایگاه زنان در اسلام جایگاه حقوقی آنان است، اگرچه اسلام برای زنان در ابعاد فردی و اجتماعی قوانین ویژه ای وضع کرده ولی در مقابل، حقوق شایسته ای برای زنان قرارداده که موجب تعالی شخصیت آنهاست. اسلام تلاش و فعالیت های اقتصادی و اختیاری و آزادی زنان را به رسمیت شناخته و متناسب با فطرت زن، عالی ترین جایگاه و مقام و ارزش را به او داده است.
 
 وی افزود: نگاه ویژه به زن در جمهوری اسلامی باعث شده که در هیچ دوره ای مانند امروز زنان محقق و دانشمند و متفکر و ادیب و هنرمند و فعال در عرصه های مختلف سیاسی و اجتماعی در کشور وجود نداشته باشد و اگر کشور بتواند جامعه زنان را با تکیه بر تعلیمات اسلام با همان معارفی که اسلام خواسته آشنا سازد، پیشرفت و تعالی کشور مضاعف و چند برابر خواهد شد.
 
قبادی تصریح کرد: خصوصیت حضور زنان این است که وقتی زن خانواده وارد میدان می شود، یعنی همسر و فرزندان او هم وارد میدان می شوند. نقش زن در جامعه بالاتر از نقش مرد است زیرا زنان و بانوان علاوه بر اینکه یک قشر فعال در همه ابعاد هستند،  قشرهای فعال را نیز در دامن خویش تربیت می کنند. زن زیربنایی ترین پایه های اخلاقی و تربیتی را در یک جامعه رقم می زند و با استفاده از پایگاه اجتماعی مختلف نقش های گوناگونی را برعهده دارد.
 
وی در ادامه خاطرنشان کرد: زن همان است که بنیانگذار انقلاب امام خمینی (ره) فرمودند: زن مربی و پرورش دهنده زنان و مردان ارجمند است. زنان و مردان به عنوان پرورش دهندگان افراد جامعه بشری از مقام بلند و بالایی برخوردار هستند و یک سلسله مسئولیت های پرورشی به عهده مادر است که مرد از آن محروم است. حساسیت مقام زن و مادر بودن و دشواری وظایف او و سنگینی اموری که در خلقت برعهده زن می باشد بسیار دشوار و در عین حال ظریف و دقیق است. توجه مادران به ا ین وظیفه حساس باعث سلامت جامعه بشری می شود اما به همان اندازه که مهربانی و لطافت مادر قابل ستایش است قدرتمندی و استواری مادر در راه تربیت صحیح فرزند نیز قابل ستایش است.
 
قبادی تأکید کرد: اگر زنان ما بدانند که اندیشه هایشان چه مقدار در فرزندان و جامعه اثر می گذارد، اندیشه ها و بینش های خود را تعالی بیشتری می بخشند زیرا بسیاری از مسائل از راه اندیشه به فرزند و جامعه منتقل می شود؛ پس از این رو زنان ما، مسئولیت حفظ اندیشه ها و افکار و عقایدشان را بیش از مردان بر عهده دارند و باید مواظب افکار و اندیشه هایشان باشند. حساسیت وظایف زنان و مادران به قدری والا و دقیق است که توجه یا عدم توجه به آن تأثیر آشکار و عمیقی بر آینده فرزندان و جامعه می گذارد. در حقیقت مقام زن و مادر پست کلیدی یک جامعه است. زن در جامعه اسلامی با آگاهی کامل از شخصیت والای خود با علم به مسائل ضروری زندگی در بعد مادی و معنوی و با شناختن دنیا و فرهنگ خود، باید به پاسداری از اصیل ترین فضیلت یعنی حیا و عفت بپردازد و از این راه سعادت دنیا و آخرت را تأمین کند.
 
وی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری در بیانات خود از حجاب به عنوان مظهر معنویت یاد نموده اند. پوشش دینی پیام و عفت و شخصیت و خداترسی زن مسلمان است. حجاب نشانه یک زن کامل است. رهبر فرزانه انقلاب با انتقاد از نگاه غلط غرب که سعی دارد زن را از ویژگی فطری خود دور سازد و به کپی دوم مرد تبدیل کند می فرمایند: این نگاه کسر شأن زنان است چرا که زن کامل بودن در اموری از مرد کامل بودن هم بالاتر و پرارزش تر است. بزرگترین نشانه دینی حجاب است و یک زن محجبه باحجاب خودش در درجه اول سلامت و تحکیم خانواده خود و در درجه دوم سلامت جامعه را تضمین می کند و به نفع دین شعار می دهد.
 
قبادی افزود: حجاب یادگار حضرت زهرا (س) و نشانه دین است و پرچم دین را بلند نگه داشتن است. پس ای گوهر آفرینش، ای زن، چه نیکو و والامقامی داری. پس خود را به صدفی که نیازمند آن است زینت ببخش و حفظ و نگهداری کن و درود و هزاران درود بر تو خواهر محجبه ام.

چادر زن بر هوس غالب شود / عزت زن را زحق طالب شود
چادر زن کیمیای غیرت است / چون نشان غیرت ملیت است
بر سر زن هست مانند سپر / حافظ زن هست هنگام خطر
حفظ چادر بهر زنها جوشن است / تیر جانسوزی به چشم دشمن است
 
 
تهیه و تنظیم خبر: فرشته صدیقی
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۱۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر

خبرگزاری مهر_ گروه جامعه؛ اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی در حال حاضر شناخته می‌شود و کاربران آن رده‌های سنی مختلف در آن فعالیت می‌کنند. البته این محبوبیت چشمگیر همچنین باعث شده است تا اینستاگرام به پلتفرم مناسبی برای کلاهبرداری و اخاذی هم تبدیل شود.

یکی از روش‌های کلاهبرداری تشکیل کمپین کمک به نیازمندان و همچنین ایجاد گروه‌ها و کانال‌های خیریه در فضای مجازی با عناوین مختلف از قبیل کمک به کودکان بی‌سرپرست، مادرانه، تهیه جهیزیه برای خانواده‌های بی‌بضاعت، خرید دارو برای بیماران صعب‌العلاج و اینگونه موارد است که کمک به این گروه‌ها و سایت‌های ناشناسی که ادعای فعالیت در امور خیر می‌کنند و واریز پول به حساب آنها علاوه بر از دست رفتن مبالغ ارسالی، مشکلاتی برای افراد ایجاد می‌کند.

آزار و اذیت روحی و جسمی و اخاذی از زنان

فرد شیادی با راه اندازی پیچ مادرانه در اینستاگرام از زنان معمولاً بالای ۶۰ سال می‌خواست که وارد پیچ شوند و به بهانه کمک مالی برای امور خیریه و انجام نذورات و خیرات برای پدر و مادران آسمانی اخاذی می‌کرده است و که این موضوع باعث احساساتی شدن خانم‌ها و مشارکت و پرداخت مبلغی می‌شد.

یکی از زنان قربانی این شگرد اخاذی می‌گفت: بعد از واریز پول تماس گرفت که قرار است از خیرین که در از این کار خیر حمایت کردند و مشارکت داشتند تقدیر شود و هنگامی که خانم‌ها به آن مکان مشخص می‌روند آنها را با ون به جاده‌های خاکی اطراف بهشت زهرا (س) می‌برد و در آنجا این زنان را مورد ضرب و شتم قرار داده و بیهوش می‌کند و حتی یک زن که سابقه سکته مغزی داشت هم رحم نکرد و از پشت به سر او ضربه زد و بیهوش کرد. و هنگامی که به هوش می‌آیند با صحنه نامتعادلی از خودشان برخورد می‌کردند و اگر اعتراض هم می‌کردند آنها با جمله اینکه عکس و فیلم گرفته‌ام تهدید می‌کند که اگر مبلغ درخواستی پرداخت نکنیم عکس‌ها در شبکه‌های اجتماعی پخش می‌کند.

به حدی این موضوع باعث ایجاد رعب و وحشت می‌شد که برای حفظ آبروی خود مجبور به پرداخت مبالغ می‌شدند همچنین مرد شیاد زنان را مجبور می‌کرد که در تاریخ و ساعت مشخص در مکانی خاص حضور پیدا کنند و مبلغ روزانه را به صورت نقد به او بدهند و حتماً هم اصرار داشت که پول نقد تحویل دهیم و کارت نمی‌کشیدن تا اثری باقی نماند و گاهی اوقات هم ما را در آن آن مکان خاص که قرار قرارمی گذاشت زندانی می‌کرد از ۸ صبح تا ۸ شب و اجازه کوچک‌ترین حرکتی را هم نمی‌داد و چندین بار هم بیهوش می‌کرد.

ایجاد رعب و وحشت با شگردهای مختلف

قربانیان این ماجرا میگویند: علاوه بر این مرد شیاد ۲ خانم دیگر به نام‌های مستعار زهرا و ندا هم به این باند کمک می‌کردند که ادعای دعا نویسی و احضار روح داشتند و می‌گفتند که شما فلان مقدار طلا و پول دارید و باید به ما تحویل دهید تا عکس‌تان در شبکه‌های مجازی منتشر نکنیم.

این فرد با گروه‌هایی در شبکه‌های اجتماعی با عنوان‌های اخلاقی شکل می‌داد اما بر عکس آن اعمال و موارد منافی با اخلاق انجام می‌داد. شگرد این مرد شیاد بی هوش کردن زن‌ها و گرفتن عکس و فیلم‌های نامناسب از آنها و تهدید کردن با همان عکس‌ها و طلب کردن طلا و جواهرات برای حفظ آبرو و عدم پخش تصاویر در شبکه‌های اجتماعی بود.

پول و طلاهایی که از زن اخاذی می‌کرد از برای خانواده‌اش خرج می‌کرد و به سفرهای مختلف می‌رفت و البته که همسرش هم همدستش بود.

علاوه بر اخاذی و دریافت پول و جواهرات قربانیان را مجبور به پخش مشروبات الکی و مواد مخدر هم می‌کرد. او همچنین لیستی از زنان متاهل‌ها و نوه‌دارها و اموال‌شان تهیه کرده بود.

متهم این ماجرا مردی ۴۳ ساله است که انکار می‌کند و می‌گوید من اخاذی نکرده‌ام و فقط یک پیچ اینستاگرامی عزاداری برای پدران و مادران مثل بقیه داشتم و شاکی‌ها دروغ می‌گویند و من اصلاً پولی از کسی نمی‌گرفتم اما افسر پرونده می‌گوید که است شیاد تا کنون ۵ شاکی داشته و بقیه هم شاکیان هم به مرور شکایت خود را ثبت خواهند کرد.

هشدار پلیس به شهروندان

سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: همکاران من در پایگاه یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به تازگی موفق به کشف پرونده اذیت و آزار و اخاذی از زنان شدند که نقطه شروع آن شبکه اجتماعی اینستاگرام بوده است.

وی افزود: فرد آزارگر با راه اندازی پیچ در اینستاگرام اقدام به جذب فالور کرده و در ادامه با اغفال اعضای پیچ آنان را در شرایط باج دهی قرار داده و حتی در مواردی به منظور به دست آوردن اندوخته‌های قربانیان آنان را مورد ضرب و شتم و آزار قرار داده است. برخی از این افراد برای مدت‌های زیادی در برابر آزار و استثمار روحی و جسمی خود سکوت کرده و تن به باج دهی به این فرد خبیث داده‌اند. این در حالی است که همکاران من به محض وصول اولین شکایت ظرف یک هفته متهم مورد نظر را شناسایی و دستگیر کردند.

سردار گودرزی بیان کرد: متأسفانه برخی افراد در برابر تهدید و اخاذی افراد آزارگر، تسلیم و سکوت را برگزیده و وارد چرخه باطل اخاذی و باج‌گیری می‌شوند و در نهایت پس از صدمات روحی و جسمی و مادی فراوان سرانجام تصمیم به شکایت از فرد آزارگر می‌گیرند در حالی که اگر در همان گام نخست تهدید و اخاذی، به جای ترس از فرد مجرم، به پلیس اعتماد می‌کردند خیلی زود از این گرداب و چرخه باطل نجات می‌یافتند.

فضای مجازی هیچ تفاوتی با دنیای واقعی ندارد

وی ادامه داد: در تعریف شبکه‌های اجتماعی آمده است: فضایی برای ارتباط با کسانی که می‌شناسید اما متأسفانه در جامعه ما به این شبکه‌ها به عنوان ابزار آشنایی با افراد غریبه نگاه می‌شود. شهروندان عزیز باید به خاطر داشته باشند که فضای مجازی هیچ تفاوتی با دنیای واقعی نداشته و شما تمام ملاحظاتی که در دنیای واقعی برای محافظت از خود و اعضای خانواده و حریم شخصی خود رعایت می‌کنید باید در ارتباطات مجازی خود نیز رعایت کنید.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: اینکه فردی در فضای مجازی فعالیت می‌کند و تعداد زیادی دنبال کننده دارد به معنای سلامت روان و پایبندی اخلاقی وی نمی‌باشد.از شکل دادن مراودات و ارتباطات اجتماعی بر اساس تابلو چشم‌نواز و ویترینی که فرد کلاهبردار و آزارگر برای اغفال شما به نمایش گذاشته است خودداری کنید.

وی افزود: شما در دنیای واقعی افراد را تقریباً به همانگونه که هستند مشاهده می‌کنید اما در شبکه‌های اجتماعی شما با تصویر گزینش شده و اغراق آمیزی که فرد برای فریب مخاطب به نمایش گذاشته است روبرو هستید.

سردار گودرزی گفت: از آنجا که بسیاری از افراد به دلیل ترس از آبروریزی و قضاوت نزدیکان و اعضای خانواده به جای شکایت تن به باج دهی می‌دهند از خانواده‌ها می‌خواهم تا پشتیبان و حامی یکدیگر بوده و این اطمینان خاطر را به عزیزان خود بدهند که در برابر هر فرد غریبه و آزارگری از فرد قربانی حمایت می‌کنند و او را در این مسیر تنها نمی‌گذارند.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی با کشف پرونده‌های متعدد در این سال‌ها ثابت کرده‌اند که هرگز در برابر تضییع حقوق شهروندان بی تفاوت نبوده و با هوشمندی در اسرع وقت مجرمان را تسلیم دستگاه قضا می‌کنند. اما شیرین‌تر از کشف پرونده‌ها، پیشگیری از وقوع جرایم تلخی از این دست است. لذا از همه شهروندان به ویژه زنان سربلند سرزمینم می‌خواهم تا با رعایت نکات خود مراقبتی مانع از وقوع این اتفاقات ناگوار شوند.

کد خبر 6087661

دیگر خبرها

  • نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود
  • شاد، اما خسته!
  • شاد اما خسته
  • نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود /یک مورخ باید شجاع باشد و از پروپاگاندای رسانه‌ای نترسد
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • زنان بدون فرزند شاد‌تر هستند یا مادران؟
  • زنانی که در دام «پیج اینستاگرام مادر» افتادند
  • اشراقی: ملاک اندیشه‌های امام، رهبر انقلاب هستند
  • ۱۵ عنوان برنامه هفته عقیدتی سیاسی در ساری اجرا می شود
  • نشست هیات اندیشه ورزی اتباع استان گلستان