Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 عضو کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: پایانه اتوبوسرانی شهید جوان سبب اتصال مدهای حمل و نقلی مخصوصا اتوبوسرانی و قطار شهری می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، مجتبی بهاروند در مراسم بهره برداری از پایانه اتوبوسرانی شهید جوان که با حضور شهردار مشهد، خلیل الله کاظمی معاون عمران، ترافیک و حمل و نقل شهرداری مشهد، سرهنگ دهنوی پلیس راهور استان خراسان رضوی، اعضای شورای شهر و جمعی از مدیران شهری برگزار شد، اظهار کرد: ما همیشه در شورای اسلامی شهر مشهد و مدیریت شهری به دنبال استفاده مردم از حمل و نقل عمومی هستیم اما موضوع مورد اهمیت، پیوستگی مدهای حمل و نقلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پایانه سبب اتصال مدهای حمل و نقلی مخصوصا اتوبوسرانی و قطار شهری می شود. یکی از کارهای خوب سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد، تعامل با ساکنان شهرک شهید طالقانی و دانشگاه شهید منتظری است که بنده در چند جلسه به شخصه حضور داشتم.

عضو کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: در این جلسات نقطه نظرات ساکنان مورد بررسی قرار گرفت که از جمله آن می توان به دوربرگردان، کاهش خطوط از ۱۱ خط به ۹ خط و عایق صدا برای دانشگاه شهید منتظری اشاره کرد.

بهاروند گفت: من به اهالی این محله قول می دهم تا دغدغه آنان ظرف یک ماه آینده برطرف شود. همچنین از شورای اجتماعی محله طالقانی نیز بابت تلاش های زیادی که برای حل این موضوع داشتند تقدیر و تشکر می کنم.

وی اضافه کرد: انصافا نباید برخی کارهای مدیریت شهری مخصوصا مهاونت عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد را نادیده گرفت.

عضو کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: این پایانه پانزدهمین پایانه اتوبوسرانی متمرکز در سطح شهر است که به صورت آنلاین اتوبوس ها کنترل می شوند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر مشهد پایانه اتوبوسرانی حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۷۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین از تعیین و تکلیف ۳۳ اتوبوس گازسوز درون شهری بعد از ۵ سال انتظار خبر داد. - اخبار استانها -

سید محمد مهدی تقوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با اشاره به تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری، اظهار داشت: در کشور بالغ بر 2500 دستگاه اتوبوس گازسوز وجود داشته که تمامی این اتوبوس‌ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده‌اند.

وی افرود: پلیس راهور به دلیل تغییر در ارکان خودرو از تعویض پلاک و انتقال مالکیت خودرو جلوگیری می‌کند.

تقوی یادآور شدبر این اساس، سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت 33 دستگاه اتوبوس گازسوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی است، اقدام کرده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین، خاطرنشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس‌های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می‌شود.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین تصریح کرد:  فرمانداری شهرستان قزوین در خصوص لایحه سازمان اتوبوسرانی سه پیشنهاد کلی را برسی و ابلاغ نموده است.

وی ادامه داد: روش اولی که فرمانداری قزوین تایید و ارسال کرده استف پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز است.

تقوی تصریح کرد: در روش دوم نیز فرمانداری ابلاغ کرده است که بهره‌بردار می‌تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت 5 سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه داده، و در صورت نیاز به اورهال کردن خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف 500میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اعطا خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به روش سوم این چنین تاکید کرد: در روش سوم بهره‌بردار می‌تواند به‌ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت کرده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره‌بردار می‌تواند تا سقف 49 درصد سهم مالکیت داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران
  • تغییر بخشی از مسیر‌های اتوبوس شهری پایانه دولت‌آباد
  • پایانه های حمل و نقل عمومی منطقه ۲۲ تجهیز می شوند
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود
  • کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس ها در غرب تهران
  • ورود ماهانه ۱۵ دستگاه اتوبوس به چرخه خدمت‌رسانی مشهد
  • ورود ۱۰ تا ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد