Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@17:44:00 GMT

ند بزرگترین پیشران تقاضا برای انرژی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۱۲۷۲

ند بزرگترین پیشران تقاضا برای انرژی می‌شود

آژانس بین المللی انرژی (IEA) پیش بینی کرد هند تا ۲۰ سال آینده بزرگترین سهم را در رشد تقاضا برای انرژی خواهد داشت و تا سال ۲۰۳۰ از اتحادیه اروپا به عنوان سومین مصرف کننده بزرگ انرژی در جهان سبقت می گیرد.

به گزارش ایسنا، در گزارش ۲۰۲۱ دورنمای انرژی هند که از سوی آژانس بین المللی انرژی منتشر شد، پیش بینی شد با توسعه تولید ناخالص داخلی هند به ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ تریلیون دلار تا سال ۲۰۴۰ تحت سناریوی سیاست ملی فعلی این کشور، مصرف انرژی هند تقریبا دو برابر خواهد شد.

نیازهای انرژی رو به رشد هند، وابستگی این کشور به واردات سوخت فسیلی را افزایش می دهد زیرا تولید داخلی نفت و گاز با وجود سیاستهای دولتی برای توسعه اکتشاف و تولید نفت و انرژی تجدیدپذیر، سالها راکد بوده است.

انتظار می رود تقاضای هند برای نفت از حدود پنج میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۹، به ۸.۷ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۴۰ رشد کند و ظرفیت پالایش این کشور تا سال ۲۰۳۰ به ۶.۴ میلیون بشکه در روز و تا سال ۲۰۴۰ به ۷.۷ میلیون بشکه در روز در مقایسه با پنج میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۹، صعود کند.

هند که دومین واردکننده بزرگ نفت در جهان پس از چین است، در حال حاضر حدود ۷۶ درصد از نیازهای نفتی خود را وارد می کند. انتظار می رود وابستگی هند به نفت خارجی تا سال ۲۰۳۰ به ۹۰ درصد و تا سال ۲۰۴۰ به ۹۲ درصد افزایش پیدا کند.

آژانس بین المللی انرژی پیش بینی کرد رشد تقاضا برای نفت هزینه واردات نفت هند را تا سال ۲۰۳۰ در مقایسه با سال ۲۰۱۹  دو برابر کرده و به حدود ۱۸۱ میلیارد دلار و تا سال ۲۰۴۰ سه برابر کرده و به ۲۵۵ میلیارد دلار افزایش می دهد.

هند که چهارمین واردکننده بزرگ LNG در جهان است و حدود نیمی از گاز طبیعی مورد نیازش را با نفتکش وارد می کند، میلیاردها دلار برای ساخت زیرساخت ضروری برای افزایش استفاده از این سوخت پاکتر هزینه می کند.

بر اساس گزارش رویترز، طبق پیش بینی آژانس بین المللی انرژی، واردات LNG هند تا سال ۲۰۳۰ به ۷۶ میلیارد متر مکعب معادل ۵۸ درصد از کل مصرف گاز این کشور رشد می کند و تا سال ۲۰۴۰ چهار برابر شده و به ۱۲۴ میلیارد متر مکعب معادل ۶۱ درصد از مجموع تقاضا برای گاز می رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی IEA واردات نفت و گاز هند آژانس بین المللی انرژی میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۴۰ تا سال ۲۰۳۰ پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۱۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه «مهمانی» از شبکه پیشران فراتر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «مهمانی» یک مجموعه زنده عروسکی گفتگو محور و سرگرم کننده است که با شروع فصل بهار و به بهانه عید و رسم دیرینه ایرانیان که دید و بازدید و مهمانی رفتن است در قالب طنز، مسائل ریز و درشتی را بیان می‌کند.
این مجموعه پس از موفقیت دو فصل از مجموعه «مهمونی» که به عنوان محصولات نمایش خانگی به بازار عرضه شده بود، این بار با عنوان مهمانی، در قاب تلویزیون قرار گرفته و از ابتدای نوروز امسال از قاب شبکه نسیم راهی خانه‌ها شد.

از آنجا که تصویربرداری این مجموعه با بالاترین کیفیت صورت گرفته بود، اکنون با کیفیت ۴K-HDR در شبکه فراتر نیز در مرحله آماده سازی قرار گرفته و از هفته اول اردیبهشت آماده پخش از آنتن این شبکه است.
«مهمانی» که پخش اصلی آن در ساعت ۲۱:۳۰ چهارشنبه‌ها و پنجشنبه‌ها از شبکه فراتر است ، در طول هفته نیز در ساعاتی متفاوت تکرار می‌شود.

دیگر خبرها

  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • آغاز بزرگترین رقابت علمی کشور
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم
  • اسدآباد میزبان مینی بسکتبال انتخابی تیم ملی ۲۰۳۰
  • برنامه «مهمانی» از شبکه پیشران فراتر
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • روتردام در مسیر کاهش مصرف مواد خام تا سال ۲۰۳۰
  • چرا اورانیوم ۶۰ درصد غنی می کنیم؟ | پاسخ رییس سازمان انرژی اتمی+ فیلم